` WORKOUT: 10 Tips om fit te blijven nu de sportcentra's allemaal dicht zijn! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?10 Tips om fit te blijven nu de sportcentra's allemaal dicht zijn!

WORKOUT: 10 Tips om fit te blijven nu de sportcentra’s allemaal dicht zijn!

Het is al erg genoeg dat we allemaal (zoveel mogelijk) binnen moeten blijven. Maar er moet natuurlijk wel voldoende bewogen worden om fit te blijven. Daarom hebben wij 10 handige tips voor jou samengesteld om je  toch van voldoende beweging te voorzien! Lees mee en kom in actie!

Beweging is goed voor ons en als dit buiten niet kan, dan moeten we dit naar binnen verplaatsen. Maar hoe dan is dan natuurlijk de vraag, maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Start met yoga

Doe regelmatig yoga en je wilt niets anders meer! Ga snel hierheen en gebruik de code “BLIJFGEZOND” en geniet van geweldige gratis yogalessen!

Nederland in beweging

Elke dag kun je op TV (of terugkijken) het programma “Nederland in beweging” gewoon thuis mee doen. Ideaal voor ouderen en ook beginnende sporters kunnen hier hun hart op halen. Let’s go!

YouTube is je beste vriend

Je kunt via YouTube ontzettend veel verschillende home workouts terugvinden. Dus kijk wat bij jou past en waar je aan wilt werken. Succes verzekerd!

Meer ontspanning en mentale rust?

Kies dan uit één van deze 3 handige apps en probeer eens te mediteren. Het is even wennen, maar er zijn veel variaties en het kan ook gewoon in 10 minuten tijd.

Sport de eerste maand gratis bij Fitchannel

Krijg een gave boksles of kies een speciaal programma zoals afvallen of fit worden. Bekijk hier de verschillende abonnementen en ga voor die gratis maand sporten.

Koop zelf sport tools en ga lekker knallen!

Bij Fitnesskoerier en sommige winkels kun je met gemak sport tools kopen. Denk hierbij aan een yogamat, gewichten tot gehele fitnessapparatuur thuis. Laat je niet tegenhouden en ga aan de slag!

Toch even buiten zijn?

Kies voor je tuin of een verlaten stuk om even lekker te hardlopen, fietsen of wat oefeningen te doen. Met het oog op de zomer hoop ik dat dit straks weer meer mogelijk is.

Trappen lopen

Heb je een huis met trappen, ga dan iedere dag minimaal 10 keer de trap op en af lopen op hoog tempo en wedden dat jij lekker fit blijft? Voor regelmatige sporters is het wellicht leuk om dit te doen op tijd, zodat je ook je vooruitgang kunt meten. Let’s go!

Motiveer elkaar en daag elkaar uit!

Samen een workout thuis doen is leuk omdat je dan elkaars hulp kan gebruiken en alles juist uit kunt voeren. Motiveer elkaar en daag elkaar uit, wedden dat sporten zo binnen veel leuker wordt? Oh ja en dit kan zelfs op gepaste afstand 😉 

Kies voor geweldige workouts van professionals uit de fitnessbranche bij Studio Conline!

Doe mee met de workout challenge, dit is gratis! En kies daarna voor hun 4 weken programma om het beste uit jezelf te halen! Gewoon thuis en succes verzekerd!

Hopelijk hebben we je een aantal heel handige tips gegeven en kun je nu zelf lekker aan de slag!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment