` 3-Daagse Detox van OhmyGuts & Charlie's Kitchen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?3-Daagse Detox van OhmyGuts & Charlie’s Kitchen

Onlangs ontving ik een 3-daagse Detox Box van Oh My Guts i.s.m. Charlie’s Kitchen en ik was aangenaam verrast. Meestal moet je zelf nog van alles klaarmaken, maar het was geheel kant en klaar aangeleverd en zag er fantastisch lekker uit. Zo’n detox doen is geen straf zeg! Alle maaltijden en snacks en juices zijn geheel vegan en geven je darmen echt even een oppepper. Aangezien ik structureel slaapgebrek heb door mijn lieve dochter, is wat extra energie geen overbodige luxe en daarom kon ik niet wachten om van start te gaan! Lees je mee wat ik ervan vond?

Voordelen detox

Het verbetert je spijsvertering

Wanneer je aan het detoxen bent krijgt jouw spijsverteringssysteem de kans om uit te rusten. Dit kan omdat je tijdens de detox week geen zware maaltijden binnen krijgt.

De conditie van je huid wordt beter

Door dagelijkse blootstelling aan gifstoffen en chemicalien raakt je huid verstopt. Tijdens de detox wordt de huid van binnenuit gereinigd.

Je voelt je metaal en fysiek fitter

Een leven zonder overtallige gifstoffen zorgt uiteindelijk voor minder vermoeidheid en stemmingswisselingen. Ook zul je merken dat je energielevel wordt verhoogd en je daardoor jezelf fitter zal gaan voelen.

Bye Bye afvalstoffen

Tijdens de detoxkuur worden de gifstoffen uit je lichaam verwijderd. Door de juiste voeding ontgift je lichaam en krijg je immuunsysteem weer een boost!

Wat kun je verwachten van de 3-daagse Detox box van Oh My Guts i.s.m. Charlie’s Kitchen?

De detox is compleet veganistisch en gebasseerd op 1400 kcal per dag. Het is rijk aan plantaardige proteïne en gezonde vetten. Je krijgt bovendien voldoende vezels binnen en alles is van nature suiker- gluten- en lactosevrij.

Inhoud per dag:

– JuiceBrothers shot 
– Detox thee 
– Ontbijt 
– Lunch 
– JuiceBrothers Juice 
– Snack 
– Diner 
– Dessert
– Informatief boekje 
– Online coaching filmpjes van Charlies kitchen

Wat vond ik ervan? En heeft het resultaat opgeleverd?

De eerste dag was prima vol te houden en de juice en maaltijden en snacks waren echt heerlijk. De tweede dag had ik het iets moeilijker, maar dat werd goedgemaakt door in de avond een klein stukje van een healthy snicker van Sue bites te mogen nemen samen met de detox thee. De derde en laatste dag ging mij weer heel goed af en ik merkte echt dat ik meer energie kreeg. Ik vond het een fijne detox en goed vol te houden! De variatie en smaakvolle maaltijden en snacks waren echt fantastisch. Het was zo fijn, dat ik nu meeneem in mijn dagelijkse voedingsroutine dat ik ook zo gevarieerd wil eten en nog meer groenten wil gaan eten om mijn gezondheid een flinke boost te geven! Ik vind het dan ook een echte aanrader en eigenlijk zou iedereen dit 1x per jaar moeten toepassen om je lichaam een boost te geven 🙂

Meer informatie

Je kunt de 3-daagse en 6-daagse detox bestellen bij Oh my Guts en daarnaast kun je de maaltijden ook los bestellen. Sinds kort hebben ze ook maaltijden voor kinderen, superfijn en ook heel handig als je gezond en toch snel wilt eten.

Heb jij weleens een detox gedaan?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .