Member login

Username
Password

» Lost your Password?5 redenen om naar het Healthy Lifestyle Beach Event te gaan!

Nog even en dan is het zover, het eerste grote beach event wat Boost your Health samen met Mariecke Fransen organiseert is een waar feest! Het vindt 3 juni aanstaande plaats bij beachclub Plazand en zal jullie verrassen op sportieve wijze, maar ook kun je er naar hartelust shoppen, relaxen in het zonnetje, genieten van een gezonde salade en een heerlijke juice en ga je zeker niet met lege handen naar huis. We kunnen dan ook makkelijk 5 redenen verzinnen waarom jij daar aanwezig moet zijn en als je nieuwsgierig bent, moet je dit zeker even doornemen. Wedden dat wij jou daar gaan ontmoeten?

Sportliefhebbers opgelet!
Je kunt tijdens het Healthy Lifestyle Beach Event genieten van heel veel nieuwe en inspirerende workouts. Zo laat Esther jullie genieten van een heerlijke yoga les op het strand, zal Carlos Lens jullie laten zweten met een pittige beach workout, Komt The Academy Zandvoort jullie laten zien hoe je op een leuke manier heerlijk kunt dansen op het strand en zal Mariecke zelf een Fitbounce les geven op de trampoline. Kun jij ook moeilijk kiezen? Doe ze dan gewoon allemaal mee! Er zijn zowel in de ochtend als middag workouts waaraan je kunt deelnemen. Vergeet niet je handdoek, eventueel schone kleding en je deo mee te nemen, want we gaan jullie natuurlijk laten zweten!! 😉 

Lean back, lean back
Natuurlijk is er ook voldoende te beleven voor mensen die wat minder sportief zijn aangelegd of door een andere reden niet mee kunnen doen. Je kunt genieten van het zonnetje in de heerlijke zitzakken of op terras bij beachclub Plazand, genieten van een heerlijke salade en een juice, shoppen, een gave lezing bijwonen van Mariecke met als gastspreker niemand minder dan Arlette van @keep_it_happyhealth (insta), hoe leuk is dat? Maar lees gauw verder, want er is nog meer!

Shopping TIME!
Tijdens het Healthy Lifestyle Beach Event kun je kennis maken met diverse leuke health & lifestyle merken en producten. Er zullen diverse stands zijn die je zullen verbazen met hun leuke producten. Zo kun je o.a. kennis maken met de producten van Hipdonkey, Tomorrow’s Kitchen, Fitbounce en vele anderen!

Healthy food on his way!
Natuurlijk kun je heerlijke gezonde salades krijgen, andere gezonde gerechten en er is bovendien een echte healthy juicebar terug te vinden.
Dit gezonde eten is natuurlijk ook mega lekker en zorgt goed voor jouw lichaam deze warme dag vol met fun, health en workouts! Dat wordt smullen! 🙂 

Goodies mee naar huis?!
Ja, de eerste 300 mensen die een ticket bemachtigen ontvangen maar liefst een fantastische goodiebag t.w.v. € 75! We kunnen natuurlijk niet te veel verklappen, maar leuker kunnen we het niet maken! Bovendien heb je zo je ticket er al weer uit en kun je genieten van al het leuks wat deze dag te bieden heeft.

SUPRISE! 
Ja er komt nog meer, maar dat zullen we komende weken bekend maken! We halen dan ook alles uit de kast om jullie een onvergetelijk event te bezorgen! Nu alleen nog duimen voor een prachtige zonnige dag, maar de vooruitzichten zijn goed!

Wacht niet langer en koop HIER  je ticket en ga samen met je vriend(in), je mama, een kennis, je collega of iemand anders de uitdaging aan op sportgebied, ga lekker relaxen, shoppen, heerlijk gezond eten en met een grote glimlach naar huis!

PS: Deze week maak je extra kans op een mooie prijs van Bites we Love, dus wacht niet langer en ontmoet ons daar!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .