Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Banaan-Karamelijs met choco topping

Jeej, we gaan weer richting het voorjaar! Ik kan niet wachten en jullie?
Hoewel.. ijs kan altijd, toch? Deze heerlijke variant met chocotopping zal je verrassen en tevens heerlijk maar ook gezond voor je zijn!

Enjoy this one!

 

Ingrediënten:

– 1 banaan

– 2 bevroren bananen (minimaal 5 uur gepeld in de vriezer gelegen)

– 4-6 druppels caramel stevia

– Snuf kaneel

Topping: stevia chocolade puur in stukjes

 

Bereiding

Doe de bananen, steviadruppels en kaneel in een hoge snelheidsblender of keukenmachine en blend tot een romig geheel. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het makkelijker te laten blenden.

Schep het in een kom of hoog glas en maak het af met de stukjes stevia chocolade.

Geniet ervan!

Comments: 3

  • reply

    Mandy

    17 maart 2016

    Mmm lekker en echt heel toevallig; ik heb NET bananenijs gemaakt. Ik heb helaas alleen een vrij standaard belnder – geen Vitamix of iets in die richting – dus dan maar amandelmelk bij de bevroren gepelde bananen, gieten in 2 bakjes, walnoten en cacao nibs erdoor roeren en opnieuw opstijven in de vriezer en straks lekker uitlepelen, zo uit het bakje uit de vriezer! Net Ben & Jerry’s Chunky Monkey maar dan vegan en suikervrij 🙂

    • Melinda van Rossen
      reply
      17 maart 2016

      Dat klinkt heerlijk Mandy! Geniet er lekker van en je hebt niet persé een Vitamix nodig hoor 😉 Fijne avond!

  • reply

    Will

    19 maart 2018

    Heerlijk, ga ik zeker maken, ook voor mijn kleinkinderen. Vinden ze vast lekker

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .