Member login

Username
Password

» Lost your Password?Kom naar het Beat The Blues Event!

In de donkere herfst- en wintermaanden is het niet altijd makkelijk om goed voor jezelf te zorgen op het gebied van happiness, voeding, beweging en slaap. Om jouw een steuntje in de rug te geven organiseren wij een uniek Beat the Blues Event!

Vind je de herfst en winter ook zo’n moeizame periode?

Het wordt sneller donker
   Je hebt minder energie en beweegt minder
   Je voelt je vaak grieperig of verkouden
   Je hebt last van depressieve gevoelens
   Je hebt last van wisselende stemmingen
   Je gaat minder snel de deur uit om met anderen af te spreken
   Je kunt niet wachten totdat het voorjaar weer begint
   Je hebt totaal geen zin in de feestdagen en de stress die daarbij komt kijken….en zo nog meer dingen die deze periode voor jou niet zo makkelijk maken.

 

Wat kun je verwachten?

  • Een fantastische dag op een landgoed midden in de prachtige natuur;
  • Je brengt positieve veranderingen aan in je leven die haalbaar zijn;
  • Je leert meer van jezelf te houden en terug naar je innerlijk kind te gaan;
  • Je leert minder perfectionistisch te zijn en je krachten te versterken;
  • Je leert je lichaam weer lief te hebben en maak liefdevol contact door middel van meditatie en yoga;
  • Je leert hoe je makkelijk een gezonde levensstijl kunt volhouden door niet te hoge eisen aan jezelf te stellen;
  • Je ervaart hoe je minder stress in je leven kunt hebben en waarom leven in het NU niet altijd werkt;
  • Je ervaart hoe je meer in verbinding komt met je gevoel en wat jouw precies blokkeert om je doelen en dromen te verwezenlijken;
  • Wij laten jou weten waarom een membership van Boost your Health een aanvulling is op jouw leven en je zo nog gemakkelijker en gezondere keuzes maakt.

Maak kennis met de vrouwen die jou die dag handvatten zullen geven om het beste uit jezelf te halen!

Esther Schippers van 100% Yoga

Esther is de enige YogaTrainer in geheel Europa die live online met realtime begeleiding yogalessen geeft. Je kan haar yogalessen volgen vanaf iedere locatie die jou het beste uitkomt, zoals vanuit huis, vakantieadres of onderweg. Esther’s lessen onderscheiden zich door een juiste balans van inspanning, ontspanning en een vleugje humor. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Aniek Jonckers van PUUR POWER

Een van de moeilijkste dingen is een gezonde leefstijl volhouden. Ongeveer 80-90% van de vrouwen die Aniek van www.PUUR-POWER.nl coacht hebben al verschillende pogingen gedaan, maar ze hebben het nooit vol kunnen houden.
Wanneer je gezonder wilt eten, weer wilt gaan sporten of vaker wilt ontspannen, dan houd je die goede voornemens vaak maar tijdelijk vol.
Je valt (grotendeels) weer terug in je oude leefgewoontes omdat je het druk hebt, niet leuk vindt of moeilijk vindt. Aniek kan uitleggen wat er misgaat. Ze legt precies uit hoe je lichaam en geest elkaar kunnen versterken of saboteren. Hoe het komt dat sommige mensen wel een leven lang gezonde voornemens kunnen volhouden en anderen niet. Ze deelt de trucjes voor bewuste gedragsverandering. Je kunt er thuis direct mee aan de slag.

Cathy Samé Lottin van New Waves Lifestyle

LEVEN VANUIT JE HART IN 8 STAPPEN
Een Inspirerende en hartverwarmende lezing van Cathy Samé Lottin
“Als je hebt leren vechten voor het leven en nog steeds gelukkig kunt zijn, dan weet je dat de geheime bron van het leven in jou zit. Wil je deze hartsgeheimen ontdekken? Wil je weten welke 8 stappen ik genomen heb om de grootste stressbronnen te overwinnen tijdens mijn 2-jarige borstkankerreis?
In mijn lezing “Leven vanuit je hart” vertel ik openhartig, luchtig, met diepgang en veel enthousiasme hierover. Ik maak gebruik van interactieve oefeningen en meetinstrumenten waardoor het tastbaar wordt. Ook vertel ik waarom leven in het NU niet altijd werkt…”

Cathy Samé Lottin is vitaliteitscoach en bedrijfsoefentherapeut, gespecialiseerd in hartcoherentie, pijn- en stressreductie. Drie jaar geleden verkocht Cathy haar praktijk na een roerige tijd en vertrok voor twee jaar naar de Seychellen om te werken in een luxe privéresort. Een half jaar later keerde ze onverwachts terug toen ze borstkanker bleek te hebben. Ze ervaarde haar 2-jarige behandeltraject niet alleen als intens en moeilijk, maar ook als een fijne, leerzaame en bijzondere periode. In haar lezing vertelt ze met bevlogenheid over en wat haar hielp om zich opgewekt en met een positieve mindset staande te houden.

 

Sarah Grosman van Coachingspraktijk ``Dichterbij je IK``

Door de jaren heen en te veel stress raken we soms uit verbinding met ons gevoel. Hierdoor kan je verwijdert raken van de kwaliteiten en wijsheid wat al in jou aanwezig was.

Deze lezing gaat over hoe je dichterbij je oorspronkelijk zelf komt en wat jou blokkeert hoe jij je het liefst zou willen voelen en hoe je de weg weer vrij maakt om jouw doelen te realiseren.

Je gaat niet alleen luisteren, je gaat ook een bijzondere innerlijke kind meditatie ervaren, voor een diepere verbinding met jezelf. Je krijgt inzichten en tools hoe je dichtbij jezelf blijft, hoe je beter met emoties en moeilijke momenten in je leven kunt omgaan.

En dit zonder jezelf te motiveren om positief te denken, kritisch op jezelf te zijn, je gevoelens en jezelf voorbij te gaan.

Maar een ruimte van vrijheid waarin liefde en vertrouwen groeit.

Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman was vanaf baby geadopteerd en maakte vanaf haar kindertijd meerdere trauma’s mee, met als gevolg van burn-out, tijdelijk niet kunnen lopen en herhalingen van depressies.

Haar leven is positief veranderd en zij begeleidt mensen op diep niveau voor een zichtbare verandering.

 

Maak kennis met ons!

Ze zijn beide ondernemende vrouwen, 30ers, houden van sporten, gezond eten en vergeten daarbij zeker niet het stukje mindset. Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie daarnaast heeft ze ook haar gevecht met depressie en burnout overwonnen en deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health. Melinda is heel haar leven al sportief, is vroeger afgetraind geweest, heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen en heeft Boost your Health opgericht na haar postnatale depressie. Ze deelt momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op Boost your Health en veel vrouwen herkennen zich hierin.
Onze missie is om vrouwen met een druk bestaan, die veelal hoog opgeleid zijn, die streven naar een gezonde(re) levensstijl, die maatschappelijk betrokken zijn en sportief en met hun gezin vaak alle ballen hoog moeten houden, om hun in het zonnetje te zetten. Dit doen wij met inspirerende blogs, recepten, events en een speciaal membership. Vaak hebben ze het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan je doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die wij mee willen geven. Onze blogs, recepten, events en membership maken wij daarom heel persoonlijk, creatief, soms “out of your comfortzone” en vertrouwd en willen vrouwen laten zien wat er nog meer mogelijk is om je goed te voelen in een druk en hectisch bestaan.

Het programma

Wat je nog meer moet weten!

Je ontvangt gedurende de dag koffie, thee en water, snacks en een heerlijke lunch. Daarnaast ontvangen jullie deze dag een aantal bijzondere verrassingen.
Wat deze precies zijn, houden we nog even geheim! 

Investering: € 125 

Adresgegevens:

Neem de ingang van de Buitenplaats en niet de Kasserie
Monsterseweg 4
2553 RL DEN HAAG

Met de auto:

Makkelijk bereikbaar met de auto en voldoende parkeergelegenheid

Met Openbaar Vervoer:

Bus 31 heeft een halte op de Monsterseweg nl “Ockenburgh”. Voor Randstadrail 3 is halte Pisuissestraat het meest dichtbij. Van daar is het 12 minuten lopen naar de Buitenplaats. ( Het Landgoed)

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus koop nu gauw jouw ticket!

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .