` BEAUTY: 3 x De meest voorkomende haar problemen + oplossing! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: 3 x De meest voorkomende haar problemen + oplossing!

Vrouwen zijn vaak blij met hun haar en daarom is het taboe nog steeds groot dat er nephaar, pruiken of andere producten worden gebruikt om haarverlies, roos, een jeukende hoofdhuid en droog weerbarstig haar te verhullen. Maar waarom moeten wij ons hiervoor schamen als dit eenvoudig te verhelpen is met de juiste zorg en producten voor het haar. Wij delen de 5 meest voorkomende haarproblemen en vertellen jou de oplossing, lees je mee?

Ondanks dat ik altijd mooi haar hebt gehad, is dit zeker weleens anders geweest. Ik heb het in het verleden vaak in de winter donkerbruin geverfd en in de zomer lichtblond en dat doet je haar niet goed kan ik je vertellen. Ook heb ik door een eetstoornis en vitaminegebrek mijn haar eens helemaal kort geknipt, althans net iets boven mijn oren in een soort bob model. 

Omdat ik zelf al aardig wat haar problemen hebt gehad, deel ik met liefde de 5 meest voorkomende en handige tips om deze te verminderen of zelfs te verhelpen:

Haarverlies

Vaak hoor je vrouwen na de zwangerschap roepen dat hun haar zoveel uit valt. Maar wat als je hier regelmatig last van hebt en als je met borstelen of haren wassen hele bergen plukken verliest. Het is normaal dat we zo’n 100 haren per dag verliezen, maar als het veel meer is dan dit dan gaat er iets mis.

Wat kun je eraan doen?

Zelf verlies ik ook veel haren. Niet extreem veel maar toch wel aardig wat. Wat mij heeft geholpen is om deze hair gummies van HairLust in te nemen elke dag. Nu ervaar ik het minder en groeit mijn haar flink door. Soms krijgen we niet voldoende vitamines uit voeding en dit is dan echt superhandig als je minder haar wilt verliezen en je haargroei wilt stimuleren.

Een jeukende geïrriteerde hoofdhuid

Helaas heb ik hier vaak last van en naast even een paar dagen mijn haar niet wassen of mijn haar met shampoo wassen als mijn hoofdhuid vet is heeft het nog niet de ultieme oplossing gevonden. Totdat ik onlangs keek op de website van HairLust en daar tot mijn verbazing ook producten tegenkwam voor de geïrriteerde hoofdhuid. Die moest ik natuurlijk gaan proberen.

Wat kun je eraan doen?

Allereerst is het belangrijk om te kijken of het een tijdelijke irritatie is of een langdurige irritatie. Of het bijvoorbeeld komt doordat je roos hebt of niet. Als je door een stressvolle periode gaat dan het ineens opkomen, maar ook weer weg gaan als dit over is. Mochten de klachten langdurig zijn, dan zou ik voor de zekerheid een bezoek brengen aan de dermatoloog. Zo kun je eventuele andere zaken uitsluiten. Mocht het niet chronisch zijn en er geen medische problemen voordoen, dan kun je zeker even kijken op de website van HairLust of de producten voor de geïrriteerde hoofdhuid iets voor jou zijn!

Help! Mijn haar wordt maar niet langer!

Jarenlang dacht ik dat mijn haar gewoon genetisch niet verder kon groeien tot iets over de schouder. Daardoor dacht ik dat echt lang haar niet voor mij was weggelegd. Zo heb ik weleens een haarstuk in gehad en zelfs een hairwave ingezet voor mijn bruiloft. Achteraf gezien was dit haar te zwaar voor mijn eigen haar en kon ik het moeizaam onderhouden.

Wat kun je eraan doen?

Maar sinds ik de hair gummies van HairLust iedere dag in neem, is mijn haar aanzienlijk gegroeid. Het is langer, sterker en glanst meer. Kortom ik kan het dan ook iedere vrouw aanraden en ben er super blij mee. Zo komt mijn lang gekoesterde wens toch nog in vervulling en kan ik niet lang genoeg mijn haar bewonderen in de spiegel. PS: Ook ideaal na ziekte of als je van kort naar lang wilt gaan, maar niet mega lang wilt wachten 😉 

Welke haar problemen ervaar jij? Laat het ons hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

 • Avatar
  reply

  Dominique

  20 oktober 2020

  Ik heb giga haar uitval waardoor m’n haar ook dunner word.
  Gebruik al vloeibaar silicium maar lijkt niet te mogen baten.
  Daarnaast jeuk op m’n hoofd en ook regelmatig puistjes.
  Haaruitval is vooral na m’n beroertes heel erg geworden. 😔

Post a Comment