` BEAUTY: 5 Tips om je handen jong te houden - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: 5 Tips om je handen jong te houden

Je hoort vaak om je heen dat je veroudering het eerste kunt zien aan een vrouw haar handen. Het is dus belangrijk dat je je handen goed verzorgt, ondanks dat we natuurlijk allemaal ouder worden. Wij hebben 5 handige tips om je handen zo mooi en jong mogelijk te houden ongeacht je leeftijd. Lees je mee?

Verzorging

Je handen goed verzorgen met handcrème is een must. Vooral in de koude wintermaanden is het belangrijk dat je ze regelmatig insmeert. Weinig tijd? Smeer ze voordat je naar bed gaat in en wordt wakker met heerlijke zachte handen 🙂 Mijn favoriet is HandDrink van Jane Iredale met UVA/UVB en SPF15, een weldaad voor je handen!

Gebruik zonnebrand

Ondanks dat het nu winter is, is het dragen van zonnebrand voor je handen een must tegen veroudering. Natuurlijk moet je dit in de zomer wel wat vaker toepassen om je handen voldoende verzorging te geven.

Extra verzorging

Trakteer je handen regelmatig op een heerlijke handscrub of handmasker en maak hier een verwenmomentje van. Zo geef jij je handen echt een boost en blijven ze er verzorgend en mooi uitzien en zijn bovendien heerlijk zacht!

Trakteer jezelf op een manicure / handmassage

Als je veel met je handen werkt en niet altijd de tijd hebt voor een uitgebreide behandeling is af en toe een heerlijke manicure of handmassage een must! Even lekker genieten en met stralende handen de deur uit 🙂 TIP: Je kunt nu zelfs midden in de stad in de pauze terecht bij beautysalon’s die dit even snel tussendoor doen, dus het hoeft niet veel tijd te kosten!

Gebruik handschoenen

Nu we midden in de winter zitten is het fijn om met koude dagen handschoenen te dragen en zo je handen goed warm te houden. Maar ook tijdens het afwassen, in de tuin of bij andere inspannende bezigheden is het handig om gebruik te maken van handschoenen om zo je handen niet alleen minder vies te laten worden, maar ook ervoor te zorgen dat ze minder snel verouderen. TIP! Heb je eczeem? Smeer je handen voor het slapen in en gebruik zijde handschoentjes om het zo in te laten trekken en de volgende dag stralende handen te hebben en minder pijn. 

Misschien heb jij nog aanvullende tips? Laat ze gerust hieronder achter!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment