` BEAUTY: 5 x Happy Feet met de juiste verzorging - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: 5 x Happy Feet met de juiste verzorging

Onze voeten brengen ons overal naar toe, maar toch worden ze nog weleens vergeten met verzorging. Ze verdienen namelijk juist wat extra liefde en aandacht en een oppepper geeft je gelijk weer nieuwe energie. Wist je dat je heel veel zenuwen hebt in je voeten? Ook kun je in de zomermaanden extra last hebben van kalknagels, schimmelvoeten, blaren of andere ongemakken. Verzorgen is daarom heel belangrijk, wij delen onze 5 favorieten!

Voetenbadje

We kennen allemaal wel het bekende voetenbadje dat je voeten goed verzorgd na een behandeling. Daarom is het goed om vooraf met een lichte scrub je voeten te behandelen en te ontdoen van het ergste eelt. Hier zijn verschillende bruistabletten voor. Kies wel voor een natuurlijke variant en gebruik niet te veel parfum. Wil je meer ontspanning ervaren en een betere slaap? Gebruik dan dode zee magnesium kristallen om je voeten nog meer rust te geven. Ook heerlijk na een flinke wandeling of als je lang op je benen hebt gestaan na een dag werken.

Verzorging en frisheid in één

Ik ben favoriet van Neobay Orange Juice Footcream. Deze ruikt goddelijk, voelt fantastisch en naast verzorging geeft het je voeten ook een fris gevoel. Heel het jaar door te gebruiken, maar extra fijn in de zomermaanden als je veel op slippers loopt. Echt een aanrader!

Voeten masker

Ja het bestaat echt een waar voetenmasker en ik heb het zelf getest en vond het heerlijk! Je hebt ze in alle soorten en maten en bij elke drogisterij. Kijk goed welke het beste voor jou werkt en ga altijd voor een natuurlijke variant. Houd er wel rekening mee dat je even bezig bent en dit dus niet even snel tussendoor kunt doen. Neem de tijd en geniet ervan!

Voeten scrub

Soms heb je last van velletjes, eelt of ongemakken aan de voeten en wil je hier vanaf. Start dan eerst eens met een goede voetscrub en zorg ervoor dat je huid daarna de juiste verzorging krijgt. Je hebt verschillende soorten scrub, kies altijd voor een natuurlijke variant en misschien nog wel fijner als iemand dit voor je kunt doen in combinatie met een heerlijke massage.

Voetverzorging

Voor de juiste voetverzorging zou ik Gehwol aanraden, dit is een fijn merk die gewoon doet wat die moet doen. Of je nu last hebt van eelt, kloven of andere ongemakken, dan ben je met dit merk aan het juiste adres.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment