Member login

Username
Password

» Lost your Password?Alles over Plent vis collageen

BEAUTY: Alles over Plent vis collageen + een kortingscode voor jullie!

Ik slik al jaren trouw mijn visoliepillen. Deze hebben zoveel voordelen voor de gezondheid en ze zitten al helemaal verweven in mijn dagelijkse routine. Toen ik deze vis collageen voorbij zag komen online werd ik dan ook direct getriggerd. Wat is dit? Wat doet dit? en hoe gebruik je het? Super leuk dat ik mijn bevindingen nu dus ook met jullie kan delen, lees je mee?

Misschien is het goed om te weten wat collageen precies is. Collageen is de meest voorkomende structurele eiwit in ons menselijk lichaam. Het is een lichaamseigen stof, maar het lichaam heeft in veel gevallen meer nodig dan het zelf kan aanmaken. Het biedt extra kracht voor weefsels zoals pezen, huid, botten en tanden, en we allemaal dat naarmate we wat ouder worden juist dat de dingen zijn die minder gaan functioneren. Onze huid wordt slapper, krijgen sneller en vaker last van gewrichtspijnen en pijntjes in botten en spieren. Dit is een natuurlijk proces waar helemaal niets mis mee is, maar je kunt de veroudering wel verzachten. Want waarom zouden wij met kwaaltjes rondlopen, die wij een halt kunnen toeroepen en waarom helpen wij onze huid niet gewoon een handje om ook hierin het verouderingsproces een stukje langzamer te laten verlopen. Collageen proteïne is hiervoor van groot belang.

Het is daarom dan ook helemaal niet raar dat collageen eiwit wordt aangevuld. Er is bijvoorbeeld aangetoond dat met 10 gram collageen per dag je gezondheid in stand word gehouden of word verbeterd als we kijken naar vermindering van pijn, stijfheid en gewrichten gezondheid.

Maar hoe gebruik je deze vis collageen nou precies? Het is super simpel. Je mengt 2 eetlepels van het poeder (in de smaken chocolade of berry) door een glas water zoals ik gedaan heb op bovenstaande foto. Ook is het mogelijk om het te mengen met een glas sap of om het door je smoothie heen te doen. De smaken zijn aanwezig maar totaal niet overheersend. Dat vind ik persoonlijk heel fijn. De chocolade variant lost iets minder goed op in het water. Dit heeft te maken met de toevoeging van de raw cacao voor de chocoladesmaak. De berry variant lost wel in zijn geheel op. Het is wel heel belangrijk om je glas even een minuut te laten staan, om het tijd te geven om op te lossen.  Vind ik de smaak met water lekker? Nee, niet echt, maar als ik het vergelijk met andere aanbieders op de markt zijn deze van Plent echt zo veel fijner om te drinken. Maar als ik de smaak meng door mijn smoothie in de ochtend vind ik het juist wel lekker. Dan heb ik het idee dat de berry smaak bijvoorbeeld veel meer tot zijn recht komt. Mocht je nou helemaal niet houden van smaakjes, dan is het wel goed om te weten dat er ook nog een naturel versie bestaat!

De gezondheidsvoordelen zijn zo groot dat ik de vis collageen producten van Plent sowieso wil blijven gebruiken. Zeker als ik kijk naar mezelf en het sneller tekorten krijgen op eiwitten door mijn gastric bypass is dit een perfecte aanvulling.

Goed om te weten is dat deze via collageen glutenvrij is, geen kunstmatige toevoegingen heeft en daarnaast halal en kosher gecertificeerd is. Ik ben erg weg van dit product en ook de prijs vind ik enorm positief. Je betaald € 31,95 voor een grote pot waar je ongeveer 1 maand mee kunt doen. Ik zeg, zeker het proberen waard! Wij mogen jullie 10 % korting geven met de code BYH10!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .