Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Deze Ayurvedische oliën van Rituals zijn een cadeautje voor body en mind

Heb je in de herfst- en winterperiode ook vaak last van een droge of gevoelige huid? Deze heerlijke 100% natuurlijke oliën, die elk een specifieke dosha of jouw unieke patroon van energieën in balans houdt, kunnen dan niet gemist worden in jouw collectie! Ze ruiken heerlijk, voelen fantastisch aan en is een unieke verwennerij voor thuis. Wij mochten deze 3 prachtige oliën testen en nemen je mee in het ritueel van Ayurveda!

Ontdek jouw dosha
Kapha, Pitta en Vata zijn de drie dosha’s, de energetische bouwstenen van ons leven. Ze zijn te vinden in alles en iedereen maar in verschillende verhoudingen. Je mentale toestand, eetpatroon en levensstijl zijn van invloed op deze energieën, die hierdoor kunnen schommelen en soms uit balans raken. Deze oliën van “The Ritual of Ayurveda” is erop gericht het evenwicht te herstellen en daarmee je gezondheid en welzijn te verbeteren. Deze unieke oliën van Rituals Cosmetics zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden volgende de Ayurvedische traditie en daarbij past bij iedere olie een specifieke dosha.

Kijk hier of de Ayurvedische olie Kapha bij jouw past:
Deze olie is verrijkt met verkwikkende gember en kaneel, specifiek samengesteld voor de Kapha dosha volgens de Ayurvedische traditie. Wanneer Kapha in balans is ben je liefdevol, vergevingsgezind en trouw, maar wanneer Kapha uit balans is kun je onzeker, jaloers en koppig zijn.

Kijk hier of de Ayurvedische olie Pitta bij jouw past:
Deze olie bevat een formule met verzachtende lavendel en ylang ylang, die je Pitta dosha in balans houdt. Wanneer Pitta in balans is ben je een goede leider, intelligent en tevreden. Als dit uit balans is kun je bazig, aanvallend en veeleisend zijn.

Kijk hier of de Ayurvedische olie Vata bij jouw past:
Deze olie maakt de huid zijdezacht en is verrijkt met zoete amandelolie en basilicum. Wanneer Vata in balans is ben je vrolijk, creatief en vitaal. Wanneer je niet in balans bent kun je angstig en nerveus zijn.

Wat vinden wij van deze varianten heerlijke Ayurvedische oliën?
Het zijn heerlijke natuurlijke Ayurvedische oliën die je handig met een spuitje kunt opbrengen. Je hebt maar weinig nodig en het trekt goed in en blijft heerlijk ruiken. Het is een prachtig en waardevol cadeau voor jezelf, maar ook om aan iemand te geven. Mijn favoriet is Vata (de rode variant), maar ook de andere varianten zijn heerlijk om te gebruiken. Ik ben benieuwd welke bij jou past! 🙂 

Koop deze prachtige varianten hier online of hier bij één van de verkoopadressen. Bovendien zijn ze supermooi om cadeau te geven!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .