` BEAUTY: Be your own beautychef met plantaardige en essentiële oliën van Physalis - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Be your own beautychef met plantaardige en essentiële oliën van Physalis

Heel even voelde ik mij weer dat kind aan de keukentafel, heerlijk rommelend en knutselend met allemaal leuke spulletjes. Vandaag ging ik aan de slag als een ware beautychef met de fijne plantaardige oliën en essentiële oliën van Physalis. Met in totaal 21 100% pure en natuurlijke plantaardige oliën, en de heerlijke ruikende essentiële oliën maak je in een handomdraai een eigen persoonlijke olie die helemaal past bij jou. Natuurlijk ging ik direct aan de slag en kan ik je vertellen wat deze (lees ik) beautychef heeft gemaakt! Lees je mee?

Ik ontving van Physalis een prachtig pakket met daarin twee plantaardige oliën (Hennepolie en Ricinus olie) en zes essentiële oliën. Met dit pakket kon ik aan de slag gaan om mijn eigen persoonlijke oliën te creëren. Wat ontzettend leuk om hier mee bezig te zijn en wat ruikt mijn huis heerlijk naar alle aroma’s die ik heb gebruikt. Ik koos ervoor om een sensuele massage olie en een olie te maken voor de onzuivere huid. Nu zijn jullie vast heel benieuwd naar de recepten en waarom ik voor deze combinaties heb gekozen.

Sensuele massage olie

  • 10 ml Hennep olie;
  • Twee druppels Physalis Ylang Ylang;
  • Twee druppels zwarte peper;
  • Twee drupels Patchouli;
  • Vier druppels sinaasappel.

Alles even goed door elkaar schudden in het kleine flesje en je olie is gereed voor gebruikt. Ik heb gekozen voor de sensuele massage olie omdat ik het heel fijn vind om mijn lichaam goed te verzorgen en om mijn lieve lijf de aandacht te geven dat het verdient. Dus ook al ben ik single en is er niemand die mij een massage geeft, waarom geef ik mezelf die massage gewoon niet? Me time is soms zo nodig.

Onzuivere huid olie

  • 10 ml Ricinusolie;
  • Twee druppels Physalis Lavandin;
  • Één druppel Palmarosa.

Wat ruikt deze olie lekker! Het ruikt naar Frankrijk met zijn lavendelvelden, als de zomer in een klein flesje. Ik heb ervoor gekozen om deze olie te maken, omdat ik zelf heel snel last heb van een onzuivere huid door mijn eczeem. De huid op mijn handen en armholtes is vaak rood en ruw en deze olie voelt hier heel fijn. Ook merk ik dat de olie de huid kalmeert en dit is een cadeautje.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende oliën te maken. Zo is er een heel fijn recept voor zwangerschapsolie, anti-age gezichtsolie en een olie voor een regenererende gezichtsmassage. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt zoveel fijne combinaties maken met de plantaardige oliën en essentiële oliën

Physalis bio plantaardige oliën worden verkregen door de eerste koude persing van zaden en noten. Zo behouden ze al hun waardevolle vetzuren, vitamines en antioxidanten.

De essentiële oliën zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van planten, bloemen en vruchten. Ze zijn helemaal natuurlijk en 100% puur. Ik heb ze nu gebruikt om er als een waardige beautychef een nieuwe olie te maken, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden in bad of in een verstuiver.

Als jij als beautychef aan de slag mocht gaan, wat zou jij dan maken met de oliën van Physalis? Ik ben ontzettend nieuwsgierig! Laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment