` BEAUTY: Bij Bewust Puur kun je bewust natuurlijke producten shoppen + win € 50 shop money! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Bij Bewust Puur kun je bewust natuurlijke producten shoppen + win € 50 shop money!

Herken je dat? Je bent op zoek naar de beste producten voor jezelf en voor je gezin. Je bent op zoek naar dat perfecte cadeautje en naar de leukste lifestyle producten. Dit alles wil je ook nog zo puur, biologisch en eerlijk hebben. Maar waar begint je zoektocht dan? Het handigste is natuurlijk gewoon als alles wat je zoekt en wilt onder een online dak te vinden is. Ik kan je vertellen, look no further! Ik heb de perfecte webshop voor je gevonden…Bewust Puur it is. Graag vertel ik jullie wat mijn favoriete producten zijn en mogen wij ook nog eens shoptegoed weggeven in een te gekke winactie!

Er zijn een aantal dingen die ik op de website van Bewust Puur heel erg fijn vind. Allereerst is dat de duidelijke onderverdeling van categoriën. Daardoor ben je nooit lang op zoek en eindeloos aan het scrollen om hetgeen te vinden wat nodig hebt. Daarnaast vind ik het persoonlijk heel fijn dat er een apart kopje “vegan” is. Puur, biologisch en eerlijk wilt namelijk nog niet zeggen dat het Vegan is. Dus is het heel fijn dat je onder dit blad alles kunt vinden wat jouw veganistische levensstijl ondersteund. Ikzelf vind het fijn als een product vegan is, maar het is geen must. De producten die ik dus als mijn favoriete benoem kunnen dus ook non-vegan zijn.

Natuurlijke parfum

Tot voor kort had ik eerlijk gezegd nog niet van natuurlijke parfums gehoord, totdat ik er eentje in de winkel zag staan, deze kocht en totaal werd verrast. De geuren doen niet onder voor de parfums die je misschien al op je nachtkastje hebt staan. Ook was ik blij verrast over hoe lang het parfum qua geur aanwezig was. Parfummerk Aimee de Mars heeft heel veel keuze, dus er zit zeker een geur bij die je lekker vindt. Ook zijn er handige samples te koop mocht je een geur eerst willen proberen.

Baby&Kids

Als (hopelijk) mommy to be vind ik het ontzettend handig dat ik op de website van Bewust Puur alle goede producten voor mijn baby, en later grotere kindje op een rijtje terug kan vinden. Van duurzaam speelgoed tot fijne verzorgingsproducten en van kinderservies tot slabbetjes. De keuze is reuze.

Make-up

Niet meer op zoek hoeven naar de perfecte vegan make-up, of naar andere producten waarvan je weet “dit kan ik veilig gebruiken”, dan hebben ze bij Bewust Puur een mega selectie voor je. Allereerst verkopen ze er mijn favoriete make-up merk Inika. Thuis gebruik ik de mascara, lipstick, en blush bijna dagelijks van dit merk. Echt een enorme aanrader. Maar ook merken als Madara en 100% Pure zijn vertegenwoordigd.

Natuurlijk zijn er nog zoveel meer verschillende producten te verkrijgen bij Bewust Puur. Een ding is zeker, ik weet zeker dat je er de perfecte producten voor jou zult gaan vinden. Wij willen 1 van jullie de kans geven om Bewust Puur te leren kennen en om gratis te mogen shoppen t.w.v. € 50!

WINACTIE!

Wij morgen 1 van onze lezers blij maken met € 50,- shoppingmoney! Hoe gaaf is dat?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Vertel ons wat je graag zou willen aanschaffen en deel het met ons onderaan dit artikel;
 • Tag een vriend/vriendin die ook zeker een kansje moet wagen;
 • Like de FB en/of Instagram pagina van Bewust Puur en van Boost your Health;
 • Deel dit bericht op social media, niet verplicht wel heel lief! 🙂
We maken de gelukkige winnaar bekend op woensdag 5 augustus aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 8

 • reply

  Manon

  22 juli 2020

  Ohhhh super!!! De vitamine C huiddruppels van Mad Hippie lijken me geweldig!! ?

 • reply

  Daniëlle

  22 juli 2020

  Oehh, leuke actie! Ik ben benieuwd naar de haarverf van SURYA BRASIL! En iets van Loveli is altijd fijn 🙂

 • reply
  22 juli 2020

  Ik ben wel erg benieuwd naar de long lash vegan mascara! En loveli deodorants vind ik ook erg fijn

 • reply

  Marian zw

  23 juli 2020

  In ieder geval deze fijne creme; https://www.bewustpuur.nl/nl/mad-hippie-face-cream.html En dan voor de kids een fijne aftersun en een kids shampoo

 • reply

  Marieke van Dusschoten

  23 juli 2020

  Oooo, ik zou een heerlijk verwenpakketje voor mijzelf samenstellen. Met in ieder geval de Evolve Beauty Hair Essentials en de Mad Hippie Eye cream!!

 • reply

  Yvonne

  25 juli 2020

  Oeh, die fijne Long Lash vegan mascara… Sinds de geboorte van mijn kinderen heb ik zo’n last van gevoelige ogen, waardoor ik vaak naar mijn bril grijp omdat ik met mijn lenzen haast geen make-up kan verdragen. Een tijdje terug eens een duurdere vegan variant gekocht en tadaaaa… Nergens meer last van! Ik ben fan :-)!

 • reply

  Lotte

  25 juli 2020

  Ze hebben het merk Loveli ♥️ Woeha! De Deo uitgeprobeerd en sindsdien wil ik nooit anders meer; geen prikken de en geïrriteerde oksels meer! Ik zou daarom mijn keus zeker laten vallen op zo’n heerlijke Loveli deo en ik ben benieuwd naar de facewash voor mijn momenteel onrustige huid.

 • reply

  Anita H.

  26 juli 2020

  Ik ga voor een van de vitamineserums en wasbare wattenschijfjes.

Post a Comment