` BEAUTY: De beauty favorieten van Sonja #2 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: De beauty favorieten van Sonja #2

Zoals jullie in mijn eerste artikel al lazen ga ik regelmatig winkelen in Duitsland. Naast het feit dat vooral cosmetische producten goedkoper zijn, ga ik er ook heen voor mijn allergieën daar de keuze er groter is op het gebied van Lactose en Gluten intolerantie. Dit ging ik voor de cosmetica en een andere keer laat ik jullie mijn aankopen op food gebied zien. Kijk en lees je weer mee?

Producten die goed voor ons zijn

Als ik ga winkelen ben ik mij steeds meer bewust van ons klimaat. Echter niet altijd kunnen wij er onze draai aangeven. Als ik ‘gezondere’ producten wil kopen zit er vaak nog een omhulsel omheen dat nog niets doet aan de plastic soep. Toch probeer ik er wel op te letten, gelukkig scheiden wij thuis alles en ben ik trots op het feit dat ik een klein steentje kan bijdragen. Over steentjes bijdragen gesproken, ik kwam een mooie merk tegen dat ik daarom met jullie wil delen.

Share

De producten van Share, de naam zegt het al: delen. En met delen bedoelen ze bij Share ook echt… zodra je een product koopt zie je op de achterkant een QR code, die je kunt scannen, wat je dan doet is er voor zorgen dat een mens in nood er ook 1 krijgt. Hoe geweldig is dat!

Zeep | Vanille & Patschuli

Deze zeep is basisch, dat wil zeggen dat het een hele lage PH waarde heeft, het brengt je zuurtegraad van je huid niet in onbalans.
De geur is heerlijk en mede door de toegevoegde kokosoliën een zeer aangenaam zeepje.
Zonder Palmolie
Vegan

Handcrème | Sensitive | Witte Lotus & Amandelolie

Deze handcrème is een ideale verzorging voor de gevoelige huid met waardevolle natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter en lotusbloemextract. Het biedt bijzonder diep vochtinbrengende eigenschappen, ideaal voor gestresste handen.
Zonder parabenen
Zonder siliconen
Vegan

Happybrush | SuperCoco Tandpasta

Een tandpasta voor blije tanden! Nou ja in ieder geval word jij er blij van want deze heeft diverse heerlijke eigenschappen.

Een formule met kokosnootextract brengt tandsteen en plak tot een minimum. Silica zorgt voor een natuurlijke, zachte whitening, zodat je kunt stralen met die tanden. En Xylitol zorgt voor een gezonde cariësprofylaxe en orale flora.
Veganistisch, glutenvrij en Made in Germany.

Outdoor Freakz | Bamboe tandenborstel

Als we dan toch gaan poetsen op de gezonde toer, dan koop je er ook een fijne natuurlijke tandenborstel bij. Mijn keuze werd deze gemaakt van Bamboe.

Deze bamboetandenborstel bestaat voornamelijk uit hernieuwbare grondstoffen, waardoor het plastic gedeelte maximaal wordt geminimaliseerd. Dus ze zijn erin geslaagd om een ​​100% veganistische tandenborstel te maken. Het duurzame ruwe bamboehout wordt gebruikt voor de productie van de tandenborstel. DuPont Nylon610 (vegan) borstelharen zijn geoptimaliseerd met bamboehoutskool.
Bamboehout wordt duurzaam geoogst en behoort daarmee tot de meest duurzame hulpbronnen van deze aarde!

Frosh | Senses Aloë Vera Shower

De Frosch Senses Aloë Vera Sensitive Shower voedt en reinigt de huid zachtjes. De waardevolle, milde pH-huidneutrale formule met aloë vera zorgt voor een aangenaam zacht huidgevoel. De formule is vrij van microplastics, EDTA, parabenen en kleurstoffen.

Wat ik dan weer jammer vind lieve Frosh is dat er SLS inzit, om het lekker te laten schuimen! Maar goed, ze willen wel meedenken, want ik ken dit merk al jaren en koop er ook wasmiddel en reinigers van. Het was voor mij een van de eerste merken die aan de natuur dacht!

Wat kost dit nou?
Share zeep (diverse varianten) 1,95
Share handcrème (diverse varianten) 1,95
Happybrush tandpasta 2,95 (ook in black)
Outdoor Freakz tandenborstel 1,95
Frosh Douche 1,85

Ik vind deze prijsjes echt zo fijn, dat ik gewoonweg geen troep meer koop!

Als je vragen hebt… stel ze gerust!

Liefs, Sonja

Hallo, ik ben Sonja. Een 51 jarige moeder van 2 zonen en getrouwd met de meest tolerante man. Mijn roots liggen van oorsprong in Limburg, maar ik zeg altijd dit stekje is pas in Brabant gaan wortelen. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn leven en dat heeft duidelijke sporen nagelaten in de vorm van PTSS. Na jaren ‘net doen of het er niet is’ stortte mijn wereld op mijn 40ste in. Inmiddels heb ik de hele mallemolen aan psychiatrische hulp gehad en kan ik het nu handelen. Het blijft moeilijk, elke dag weer. Ondanks dat, hou ik de humor erin, want een lach is je beste medicijn. Ik ga voor jullie leuke artikelen schrijven en hoop een inspiratie te zijn.

Post a Comment