Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: De beauty favorieten van Sonja #3

Hallo allemaal, daar ben ik weer met een maandelijks rondje shoppen bij de buren! En met de buren bedoel ik Duitsland, wat op een steenworp afstand (ik overdrijf) van mijn huis ligt. Ik ga er graag winkelen en wil jullie laten zien wat ik weer gekocht heb bij de DM Drogerie of Mueller.

Maandelijks probleempje? 

Elke, vrouw heeft er wel last van, de een meer dan de ander. Recent werd hier op Boost Your Health daar al aandacht aan besteed (link) en ik herkende wel het een en ander.

Zelf ben ik in de overgang en merk dat het geen pretje is, het is geen vast patroon, de bloedingen zijn dan heftig (heel heftig) tot aan druppels toe. En loop ik de ene keer wel 10 op een dag naar het toilet en de andere keer vergeet ik gewoon dat daar beneden nog iets aan de hand was.

In de nacht is het vaak het ergste en dus zocht ik buiten de dikke Tena’s die ik gebruikte eens een wat dunnere variant. Mijn oog viel recent op dit leuke, vrolijke merk van Padsy. Naast de leuke verpakking, heeft Padsy alles wat een vrouw nodig heeft voor haar maandelijks probleempje.

Deze maand verband is speciaal voor de nacht omdat ze langer zijn. In de nacht rol ik nogal wat heen en weer en dat bewegen en liggen zorgt ervoor dat je vaak doorlekt. Met deze Padsy Nuit had ik veel meer nachtrust, omdat ik niet meer wakker werd van die dikke inlegzool van Tena!

Extra informatie:

De absorberende kern en de bovenste laag zijn gemaakt van huidvriendelijk organisch katoen. De verbanden zijn hypoallergeen en pH-neutraal. De gevleugelde maandverbanden worden gevouwen en individueel verpakt in zakjes organische maïzena. 50% van de winst gaat bijvoorbeeld naar mensenrechtenprojecten in Tanzania. 10 stuks koop je voor € 3,75

Natuurlijke kauwgum van True Gum

Ik ben echt een kauwgum verslindster en ik was eens benieuwd of ik niet een meer natuurlijkere variant kon vinden.
Gelukkig kun je in Duitsland voor meer natuurlijke food producten ook goed bij de DM drogerie terecht en daar vond ik deze twee natuurlijke smaken.

Beide zijn glutenvrij, lactose vrij, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen, Vegan, Vegetarisch.

De smaak is goed, ik vond ze erg lekker en qua houdbaarheid van het kauwen doen ze niet onder van de bekende merken.

De prijs ligt wat hoger voor 20 gram, € 1,95 echter als graag een steentje bij draagt aan de natuur is dit een mooi alternatief!

 

Badderen met bruistabletten van Balea

Balea is toch wel HET merk van de DM zelf! Naast de goedkope prijzen, hebben ze ook mooie producten en dat zijn er echt heel veel. 

Ik kocht recent een paar bruistabletten! Ik heb geen bad, maar deze zijn ook ideaal als voetenbadje! Vooral in de koude maanden ideaal om in de avond jezelf even te verwennen!

De geuren zijn heerlijk tropisch en als je liever geen kokos ruikt, probeer dan de passionvrucht uit, die is echt super! Met granaatappel moet ik nog proberen, maar heb voorheen al eens een ander Balea product gehad met deze geur en die was ook hemels!

Je koopt ze voor slechts € 0,45 per stuk.

 

Gezicht reinigen met een doekje?

Ik weet dat veel beauty dames het een ‘not done’ vinden om je gezicht met een doekje schoon te maken, maar ik gebruik ze dus in nood! En met nood bedoel ik als de badkamer weer eens bezet is door een huisgenoot en ik naar bed wil en mijn gezicht nog wil schoonmaken.

Ik ben erg blij met deze doekjes van Nivea die ik bij de DM ontdekte.

Om toch lief voor de natuur te zijn is Nivea op het idee gekomen om ze te maken uit natuurlijke materialen zodat ze afbreekbaar zijn en dus bij het GFT kunnen! 

De NIVEA biologisch afbreekbare verfrissende doekjes met natuurlijke arganolie en natuurlijke aloë vera revitaliseren de huid met verfrissend resultaat. Ze reinigen en verwijderen make-up en mascara grondig. Ze krijgen de natuurlijke vochtbalans van de huid weer in balans. De verfrissende doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige vezels van natuurlijke oorsprong.

Maaaaaar… ik moet een kanttekening plaatsen! Want ondanks de Aloë Vera waar ik doorgaans echt goed op reageer, vond ik ze wel prikken! Wat daar de oorzaak van is, ben ik nog niet achter.

Je koop 25 doekjes voor € 1,95

 

Terra Naturi Ampullen

Ik vond vroeger ampullen maar niks, was veel te bang om mijzelf te snijden, maar zoals met alles… oefening baart kunst en met behulp van een watje 😊 gaat het goed.

Hydratatie

Dit is een verfrissende en hydraterende intensieve verzorging. Açaí bessenextract hydrateert en beschermt je huid tegen milieuvervuiling. Algenextract hydrateert de huid en ondersteunt de huidregeneratie.

Gevoelige huid SOS

Bij regelmatig gebruik regenereert DEFENSIL®-PLUS de epidermale barrière en beschermt deze tegen verhoogde permeabiliteit. Het kalmeert geïrriteerde, geïrriteerde huid onmiddellijk. Organische amandelolie is een zeer compatibele, rijke huidverzorgingsolie die de gevoelige huid harmoniseert, intensief verzorgt en de natuurlijke barrièrefunctie versterkt.

Rijpere huid

Het gladmakende concentraat optimaliseert de structuur van het huidoppervlak en vermindert de diepte van rimpels. Reforcyl® ondersteunt de lipidesynthese in de huid, verbetert de elasticiteit, huidhydratatie en gladheid van de huid. Hyaluronzuur bindt vocht in de huid en laat het eruit zien als een herboren huid, strakkere look!

Alle 3 de ampullen zijn echte probleem oplossers en ik gebruik vooral de SOS ampullen vaak omdat mijn huid soms zo kan branden. Als ik ergens naar toe ga dan verzorg ik vooraf mijn huid even met een Rijpere huid ampul. Het leuke is dat deze ook echt lekker budget zijn en ook nog eens Vegan en gecertificeerd door Natrue! Voor slechts € 0,95 per ampul te koop.

Welk product zou jij weleens uit willen proberen? Deel het hieronder met ons!

Hallo, ik ben Sonja. Een 51 jarige moeder van 2 zonen en getrouwd met de meest tolerante man. Mijn roots liggen van oorsprong in Limburg, maar ik zeg altijd dit stekje is pas in Brabant gaan wortelen. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn leven en dat heeft duidelijke sporen nagelaten in de vorm van PTSS. Na jaren ‘net doen of het er niet is’ stortte mijn wereld op mijn 40ste in. Inmiddels heb ik de hele mallemolen aan psychiatrische hulp gehad en kan ik het nu handelen. Het blijft moeilijk, elke dag weer. Ondanks dat, hou ik de humor erin, want een lach is je beste medicijn. Ik ga voor jullie leuke artikelen schrijven en hoop een inspiratie te zijn.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .