` BEAUTY: De beauty favorieten van Sonja #4 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?De beauty favorieten van Sonja #4

BEAUTY: De beauty favorieten van Sonja #4

Hallo, daar ben ik weer na een kleine pauze! Ik heb recent weer een rondje DM drogerie en Kaufland gedaan in Duitsland en heb weer mooie natuurlijke, maar ook fijne prijsjes gevonden voor jullie!

Kaufland

Het was weer een flink rondje de laatste keer, gezellig met mijn nichtje en haar moeder gingen we op pad. Zij waren nog nooit in Goch geweest en ik had de eer ze rond te leiden! Als eerste parkeren wij de auto in de parkeergarage boven de Kaufland. Handig, want na het funshoppen kan ik daarna de grote boodschappen inslaan.

Wist je dat Kaufland een ruim assortiment heeft aan gluten- en Lactosevrij? Voor mijzelf ideaal, omdat de schapskaartjes het echt al aangeven!

Mijn beauty top 5

Enfin,… je kwam hier voor wat leuke tips over beauty! Dus ik brand meteen los met een 5-tal beauty producten!

  • Ebelin reinigingspads
  • Sebamed plege dusche
  • Ebelin Konjac schwamm
  • Nature box feste duschepflege
  • Schaebens Matcha maske

Ebelin reinigingspads

Deze pads zijn gemaakt om je gezicht te reinigen, zonder gebruik te maken van watjes die je telkens weggooit.

Daarbij zorgen de vezels voor een uitstekende dieptereiniging, dit kan zelfs zonder toevoeging van product.

De pads zijn goed uit te wassen, dit mag en kan zelfs op 60 graden (krimp is mogelijk).

Verkoop per 2 voor 2,95

 

SebaMed douche verzorging

Al vanaf dat ik 15 ben gebruik ik zo nu en dan producten van SebaMed. Vroeger had en ik een shampoo van ze die echt super was voor mijn haar, helaas is die er niet meer. Toen ik aan het rondneuzen was, stuitte ik op deze variant douche verzorging.

Hier in huis hebben we allemaal snel last van een droge en schilferige huid, de producten van SebaMed helpen daar goed bij om dit te minimaliseren.

Het product geeft je een heerlijk verfrissend gevoel en verzorgt tevens heel fijn de huid met de toegevoegde zoete amandelolie.

Verkoop 3,95 (limited)

 

Konjac Schwamm

Een schwamm is een spons in het Duits, ik vind het soms verwarrend met paddenstoel 😜, maar goed.

De gezichtsreinigingsspons met de plantaardige vezels van de konjac-wortel gemengd met rode algen zorgt voor een zachte reiniging en een zachte peeling. De rode algen staan ​​bekend om zijn gehalte aan waardevolle mineralen. Ook verkrijgbaar als Groene thee variant. Een konjac spons vervang je na 2 a 3 maanden.

Prijs per stuk 2,45

 

Nature box zeep met avocado oliën

Dit rondje nam ook eens een vaste zeep van Nature Box mee naar huis. Ik ben gek op zeepjes en het liefst koop ik geen flessen meer. De Nature Box Fixed Shower Gel Avocado-olie is een solide doucheverzorging met koudgeperste avocado-olie en rijk schuim. Het komt erop neer dat 1 vaste doucheverzorging overeen komt met ongeveer 4 conventionele douchegels (250 ml) en dus kan worden gebruikt voor maximaal 100 toepassingen. De formule is ook nog eens veganistisch en dermatologisch getest.

Verkoop prijs 2,95

 

Schaebens Matcha masker

Een van de fijnste, lekkere budget merken van de DM is toch wel de Schaebens lijn. Diverse heerlijke maskertjes vaak onder een euro! Deze variant met Matcha is ook nog eens Vegan en heeeeeeerlijk! Alleen verwacht geen groen monster gezicht, maar meer een baby ‘poepluier’ variatie! Ach ja, al was het niet zoals op het plaatje, het voelde wel super lekker aan.

Verkoop 2 (sachets) 1,25

 

Kaufland vondst

Vroeger kocht ik super vaak de producten van Cosnature online. Nu kun je ze ook bij Kaufland krijgen en daar neem ik het dus mee. Recent vond ik daar ook de handzeep van en ja die moest mee naar huis.

Voor slechts 1,79 kocht ik deze, heerlijke handzeep vervaardigd uit natuurlijke producten. De geur is subtiel en voor mij echt een aanrader.

Bedankt voor je bezoek aan Boost your Health en mijn artikel!

Liefs, Sonja

www.beautysome.nl

Hallo, ik ben Sonja. Een 51 jarige moeder van 2 zonen en getrouwd met de meest tolerante man. Mijn roots liggen van oorsprong in Limburg, maar ik zeg altijd dit stekje is pas in Brabant gaan wortelen. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn leven en dat heeft duidelijke sporen nagelaten in de vorm van PTSS. Na jaren ‘net doen of het er niet is’ stortte mijn wereld op mijn 40ste in. Inmiddels heb ik de hele mallemolen aan psychiatrische hulp gehad en kan ik het nu handelen. Het blijft moeilijk, elke dag weer. Ondanks dat, hou ik de humor erin, want een lach is je beste medicijn. Ik ga voor jullie leuke artikelen schrijven en hoop een inspiratie te zijn.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .