Member login

Username
Password

» Lost your Password?



BEAUTY: Dermasence helpt bij huidproblemen

Toen ik in Curaçao werkte werd ik geïntroduceerd met pure aloe vera producten. Kruidenvrouwtje Dinah Veeris wist zoveel te vertellen over de geneeskrachtige werking van kruiden en planten dat je haar passie voelde door de verhalen heen. Op Curaçao staan overal aloë planten. De gel wat uit deze planten komt wordt in de puurste vorm gebruikt of verwerkt in producten. Zo kan je het drinken in verschillende drankjes, maar ik gebruikte het als een gel als ik weer eens was verbrand door de caribische zon. Toen ik diverse producten van Dermasence binnenkreeg met aloë vera erin wat ik dan ook erg nieuwsgierig. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees snel verder!

Ik ontving 4 producten van Dermasence om uit te testen. Twee producten hebben de heerlijke aloë vera extracten en die testte ik als eerste. Mijn huid is erg gevoelig en heeft regelmatig oneffenheden en aloë vera kan dit altijd goed kalmeren.

Ik begin met de Vito Forte. Dit is een verzorgende crème voor de droge en geïrriteerde huid. De basis van de crème is aloë vera en groene thee en kalmeert direct. De crème ruikt heel fris en de substantie is redelijk dik als het uit de tube komt. Maar zodra je het gaat smeren veranderd het heel snel in een gel en wordt het direct door de huid opgenomen. Voordeel hiervan is dat je totaal geen vette handen overhoud, wat voor mij altijd een must is als ik producten aanschaf. Ook op mijn gezicht voelt de crème super lekker. Deze crème is er om de huidbarrière te versterken en ik denk ook zeker dat het dit kan gaan doen. 

Het tweede product wat ik ga proberen is het verkoelende aloë vera active gel masker. Mensen die mij goed kennen weten dat ik van maskertjes hou en ben dan ook erg nieuwsgierig naar dit hydraterende masker. Het masker hydrateert enorm goed en de roodheid in mijn gezicht verzacht. Dit masker geeft mij de echte Curacao vibes. Het is verkoelend en voelt enorm fijn. Wat anders is dan veel maskers is dat je dit masker niet afspoelt maar het overgebleven product met een watje of zachte doek verwijderd. Er blijft hierdoor een heel fijn laagje op de huid liggen wat het ontzettend zacht laat aanvoelen.

Dan ga ik de Polaneth Lotion proberen. Deze crème is er speciaal voor de gevoelige, trekkende en droge huid. Een huid die jeukt. Het stabiliseert de huidbarrière en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ik probeer deze crème op mijn armholtes en knieholtes. In de zomermaanden heb ik door de warmte snel uitslag en jeuk op deze plekken. Deze crème is iets dikker van structuur en blijft ook een beetje vettig. Omdat ik de crème smeer op mijn knieholte en armholte heb ik van de vettigheid geen last. Hij smeert lekker uit en trekt redelijk snel in wat echt een plus is. De jeuk is niet direct verdwenen maar werkt wel verzachtend.

Het laatste product wat ik uitprobeer is de anti-aging gezichts vloeistof. Het zou de fijne lijntjes in je gezicht, nek, en decolleté aanpakken wat het effect heeft wat lijkt op botox. Doordat er in de vloeistof jojoba olie en liposomen zit maakt het de huid elastischer en zorgt het ervoor dat het weinig vocht verliest. Hierdoor oogt de huid veel steviger. Ondanks dat ik nog heel weinig rimpeltjes heb is het goed om het smeren op tijd te starten om het “aftakelen” voor te zijn. De vloeistof voelt heel licht, smeert makkelijk uit en ruikt ontzettend lekker. Heel fijn product.

Ik ben erg tevreden over de producten van Dermasence. Mijn gevoelige eczeem huid reageert er erg goed op en dat is een enorme plus. Wat ik daarnaast erg fijn vind is dat de producten goed betaalbaar zijn en dus voor iedere portemonnee bereikbaar.     

Wat zijn jullie favoriete huidproducten?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .