Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY+ WINACTIE: Een stralende huid van binnen en buiten met Pureté Bio

Werkelijk nog nooit heeft iemand in de winter tegen mij gezegd dat mijn huid er zo goed uit ziet. Tot nu. De afgelopen dagen dat ik op werk heb gezeten hebben verschillende klanten die mij al jaren kennen tegen mij gezegd dat mijn huid er zo vol en stralend uitziet. En ik moet heel eerlijk zeggen dat ze gelijk hebben. Normaal gesproken is mijn huid in de winter droog en schilferig, heb ik last van gebarsten lippen en is mijn huid dof en vaal van kleur. Maar door de super gave producten van Pureté Bio is dat verleden tijd. Ik vertel je er graag meer over, en je kunt de producten ook nog eens winnen! Lees je snel verder?

Jullie weten onderhand wel dat ik een probleemhuid heb die maar wat lastig onder controle te krijgen is. Mijn eczeem speelt op de meest vervelende momenten op en de jeuk is vaak niet te onderdrukken. In de winter is dit het ergst. De temperatuurverschillen zijn dan behoorlijk groot waardoor ik van koud naar warm last krijg van jeuk, en daarnaast een extreem droge huid heb door de centrale verwarmingen die overal staan te loeien. Het resultaat van dat alles is vaak een rood gevlekte huid vol schilfertjes waar niet tegenop te smeren is. Maar dat is nu dus anders. Ik heb de producten van Pureté Bio mogen testen en om een eerlijke review te geven test ik de producten altijd een week voordat ik er iets over kan zeggen. Maar jeetje, ik ben heel erg enthousiast.

Ik test drie verschillende producten tegelijk. Want alles bij elkaar geeft de beste werking. Allereerst begin ik iedere ochtend met een Perfect Skin voedingssupplement. De huid heeft namelijk ook verzorging nodig van binnenuit. De perfect Skin voedingssupplementen zijn 100% vegan en bevatten een perfecte synergie van natuurlijke en biologische plantenextracten. Zo zit er natuurlijke vitamine C in uit Alma en zink uit guave bladeren. Aloë Vera en groene thee dragen bij aan de bescherming van de huid en geven de huid een jeugdige uitstraling. Ook zitten er nog diverse ingrediënten in die zorgen voor een goede doorbloeding van de huid waaronder granaatappelextract en gotu kola.

De tweede stap is de Éclat lifting facial serum. Dit gebruikte ik direct als ik uit de douche kwam. Ik kan ongeveer 3 à 4 dagen doen met 1 ampul en druk vier druppeltjes per keer op mijn vingers. Ik moest enorm wennen aan deze serum, want zodra je het opdoet gaat het na ongeveer 15 minuten werken en dan ineens voel je je gezicht strak trekken en krijg je je wenkbrauwen moeilijker omhoog getrokken. Het strakke gevoel trekt wel weer weg gelukkig. Dit fijne product is 93% plantbased en 99,3% natural. Er zitten bestanddelen uit de exotische Acmella Oleracea in wat een natuurlijke botox-like effect geeft aan de huid. Dit zorgt voor een onmiddellijke vermindering van fijne expressielijntjes. Ook maakt het de huid gladder en voorkomt het op termijn ook de vorming van nieuwe rimpeltjes. Het lifting serum stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Een botox behandeling, zonder de botox. Dat is een feestje op zich!

De laatste stap van mijn nieuwe gezichtsverzorging regime is denk ik wel mijn favoriete stap. En dat is het gebruik van de Huile Sublime. Deze olie is 100% plantbased en naast dat je hem op je gezicht kunt gebruiken, kan je hem ook in je haar doen en op je lichaam smeren. De olie voedt, beschermt, regenereert en sublimeert. Ik gebruik hem samen met mijn “gewone” dagcrème door een paar druppeltjes door de crème te mengen. Daarnaast druppel ik nog een paar pure olie druppeltjes op mijn vingers en dep deze op extreem droge plekjes zoals mijn lippen en nek.  Ook mijn krullen kunnen in de winter nogal droog worden en breng dan ook nog wat olie aan op mijn haarpunten. Deze olie is samengesteld uit 11 voedende plantaardige oliën en een aromatische elixir van 9 krachtige essentiële oliën.

Winnen winnen winnen!

Deze set van 3 prachtige Pureté Bio producten t.w.v € 48,50 kun je winnen! Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie achter waarom jouw huid wel een boost kan gebruiken 🙂
 • Deel dit artikel via social media

We maken de gelukkige winnaar bekend op vrijdag 11 januari a.s. via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 10

 • reply

  Louise Janssen

  7 januari 2019

  Ik zou heel graag de artikelen willen winnen omdat mijn huid echt heel hard een oppepper nodig heeft.

 • reply

  CJM de Kok

  7 januari 2019

  Erg benieuwd naar deze producten na je review! Nu ik de 40 ben gepasseerd merk ik dat zeker in mijn gezicht, minder strak en minder snel uit de kreukels in de ochtend, zou fijn zijn als deze producten mijn huid weer wat mooier en strakker krijgen.

 • reply

  Williene

  7 januari 2019

  Dit zou ik heel graag willen winnen en proberen. Sinds ik medicijnen tegen de leukemie gebruik is mijn gezicht in schuurpapier veranderd. Reuze benieuwd of dit kan helpen .

 • reply

  Nathalie

  7 januari 2019

  Wat klinken deze natuurlijke producten heerlijk! Mijn toch al gevoelige huid is er nu in de winter en na de feestdagen slecht aan toe en zeker de gezichtsolie lijkt mij hiervoor ideaal. Ook hoor ik de laatste tijd veel positieve berichten over voedingssupplementen voor de huid. Kortom, ik ben enorm benieuwd! Dit jaar goed gestart met jullie gezondheidsfestival, dus verwennerij voor mijn huid zou het plaatje helemaal af maken! 🤞🏻

 • reply

  Nathalie

  7 januari 2019

  Het klinkt heerlijk, deze natuurlijke gezichtsverzorging. Mijn huid is er in de winter en na de feestdagen niet best aan toe en vooral de huidolie lijkt mij hiervoor perfect. Ik hoor de laatste tijd ook veel goeds over voedingssuplementen voor de huid, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar. Vandaag ook begonnen met jullie online gezondsheidsfestival, dus met deze mooie producten erbij zou ik helemaal een mooie start in het nieuwe jaar maken! 🤞🏻

 • reply

  Nicole

  8 januari 2019

  Oh wauw dat klinkt echt super. Ik heb een vrij onrustige huid, droge plekken, maar ook juist in combinatie met vettere stukke pan en helaas ook puistjes, ik dacht dat dat bij de puberteit hoorde, maar die duurt dan wel verdraaid lang. Ik zou dit ook wel uit willen testen want je huid straalt idd!

 • reply

  Tessa Hagen

  8 januari 2019

  Lieve Isabelle, mijn huid is erg droog (hierdoor geen last van acné, maar met name in de winter een crime) en ik ben al een poos op zoek naar de juiste producten om deze te verzorgen. Wat een goede tip dat je dit ook voor je krullen kunt gebruiken, erg nieuwsgierig wat dit met mijn weerbarstige krullenkoppie zal doen. Zou dit hierom graag willen winnen🤗

 • reply

  Anne

  8 januari 2019

  Met mijn probleemhuid lijkt het me zo fijn om eens niet met een rood geschilferd gezicht rond te lopen. Als dit zou helpen heb je er een goede blije klant bij!

 • reply

  Marieke

  8 januari 2019

  Jaaaa! Dit is wat mijn huid nodig heeft in de winter. Ik ben al jaren op zoek naar goede producten om de droge, schilferige winter door te komen. Het was mij al opgevallen dat jouw huid er zo mooi uitziet. Met behulp van deze producten dus?

 • reply

  Nathalie

  8 januari 2019

  Mijn toch al gevoelige huid is er nu in de winter en na de feestdagen niet best aan toe. Ik ben erg ben er erg benieuwd naar deze natuurlijke gezichtsproducten. De huidolie lijkt mij heerlijk en ik hoor de laatste tijd ook veel goeds over voedingssuplementen voor de huid, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar. Samen met jullie online gezondheidsfestival zou deze set helemaal zorgen voor een goede start vsn het nieuwe jaar!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .