` BEAUTY: Een stralende winterhuid met Louis Widmer - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Een stralende winterhuid met Louis Widmer

Van mijzelf heb ik een beetje een olijfkleurige huid, maar in de winter wordt dit net zo licht als ons plafond thuis en dat levert vaak minder mooie plaatjes op. Daarom kies ik vaak voor een BB crème of een crème die mijn huid een klein tintje geeft. Ook heb ik vaak last van droge plekjes en deze verdwijnen als sneeuw voor de zon met een goede natuurlijke goede huidcrème. Wij ontvingen de nieuwste producten van Louis Widmer voor een stralende winterhuid en waren mega enthousiast, lees je mee?

Een droge en kwetsbare huid

We hebben waarschijnlijk nog nooit zo vaak onze handen gewassen als tijdens deze Corona crisis. In de winter wordt onze huid meer kwetsbaar, droog en soms daardoor ook geïrriteerd. Louis Widmer Remederm Zilver Crème kan hiervoor een goede oplossing zijn! Deze is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones. Deze unieke bestseller van Louis Widmer hydrateert de huid goed, verzacht irritaties, herstelt de barrièrefunctie en heeft een gunstige invloed op de natuurlijke weerstand van de huid.

Bacteriënwerend

Wat ik heel bijzonder vindt is dat deze Remederm Zillver Crème van Louis Widmer zelfs helpt te verhinderen dat bacteriën en andere ongewenste kiemen zich op de huid kunnen verspreiden. Het toegevoegde Zilver-extract in de Remederm Zilver Crème helpt de groei van micro-organismen te remmen en is zeker in deze tijd heel erg welkom. De Remederm Zilver Creme doet zijn werk zonder agressieve werkstoffen en is bovendien een krachtige antioxidant met vitamines A  en E en neutraliseert de schadelijke invloeden van vrije radicalen.

Met wat extra kleur ben je nooit meer ziek

Zie jij in de winter ook altijd wat pips? Vragen ze jou dan ook vaak of je ziek bent? Dat heb ik ook, tenzij ik voor de juiste verzorging ga en mijzelf een klein beetje kleur in het gezicht geef. Dit is nu mogelijk met de prachtige producten van Louis Widmer. De variant bruin zonder zonnen is natuurlijk en geeft je net even dat extra kleurtje. Ook is deze geschikt voor zowel je lichaam als je gezicht en is bovendien makkelijk aan te brengen. De DHA in de zelfbruiner is ingekapseld, waardoor je een mooi zomerse kleur krijgt. De zelfbruiner van Louis Widmer kleurt alleen de buitenste hoornlaag en geeft de huid een natuurlijke bruine teint. De toegevoegde aloë vera eb vitamine E zorgen voor extra hydratatie en beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering. Vergeet niet goed je handen na gebruik te wassen!

Getinte Dagverzorging voor elke dag

Als geen ander weet ik hoe fijn dit kan zijn. Ik gebruik namelijk al even een CC crème en het geeft mij net even een mooiere gloed om de dag stralend te beginnen. Deze getinte dagverzorging UV 20 is een 6-in-1 CC Cream met een beschermingsfactor 20 op basis van hoogwaardige UVA- en UVB-filters. Deze intensief hydraterende fluide met een hoog gehalte aan hyaluronzuur geeft de huid direct een mooie zonnige, stalende en natuurlijke teint. Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV20 is verkrijgbaar in twee natuurlijke teinten, namelijk Naturel 01 en Bronze 02.

Wat vind ik van de producten?

De Remederm Zilver Crème is ontzettend fijn om in deze tijd te gebruiken en ook de bruin zonder zon en de getinte dagcreme is een aanwinst om er iets minder pips in het gezicht uit te zien. Ik kan zo stralend met een gezonde glow de feestdagen doorkomen met de producten van Louis Widmer, love it!

Waar zijn de producten van Louis Widmer te koop?

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Meer informatie kun je hier vinden op hun website.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment