Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: FOREO de ultieme tool tegen oneffenheden

Op zich heb ik een stralende huid, maar rond mijn eisprong en tijdens mijn menstruatie is het feest. Dan ontpoppen er allemaal oneffenheden, oftewel puistjes en irritaties en daar wordt ik niet vrolijk van. Misschien herken je dit wel of ervaar jij dagelijks die struggle en wil je hier graag vanaf of in ieder geval dat het minder zichtbaar wordt. Er is nu een revolutionaire oplossing, namelijk de Foreo! Wat de Foreo precies is en wat het voor je doet en of het daadwerkelijk werkt kun je in deze blog lezen!

De innovatieve Zweedse beautyspecialist Foreo komt met een krachtig nieuw wapen in het gevecht tegen acne. Het merk belooft dat we duizenden euro’s zullen besparen met de klinisch bewezen blue-light acnebehandeling geïnspireerd op de lichtzwaarden uit de populaire Star Wars-franchise. Foreo Espada is nog niet zo lang op de markt en is nu al heel populair geworden. Ze zijn momenteel te koop voor € 149 bij de Douglas in Nederland.

Wat is het precies?
De Foreo Espada biedt lichttherapie van professionele kwaliteit in een apparaat voor thuisgebruik. In plaats dat je ontzettend veel geld uitgeeft aan lichttherapie om je huid te verbeteren is het nu ook thuis te gebruiken met de Foreo en bovendien stukken goedkoper met dezelfde resultaten. Dat laatste hebben wij natuurlijk zelf ook getest, daarover later meer.

Nog meer voordelen?
De Foreo heeft vele voordelen, wij hebben de belangrijkste hieronder voor je neergezet:

  • Ultrakrachtig blauw LED-licht met kruisvormige doelgerichte laser om de probleemgebieden zeer gericht te behandelen;
  • T-Sonic-pulseringen voor extra doeltreffendheid, hij dringt door tot de diepste huidlagen en stimuleren de celvernieuwing;
  • Activering via huidsensor, omdat de activering alleen via de huid plaats vindt wordt het risico met licht in de ogen voorkomen en gaat de batterij langer mee;
  • Geïntegreerde timer, zodat je maximale doeltreffendheid van blue-light in slechts 30 seconden kunt ervaren;
  • Twee soorten siliconen van medische kwaliteit, dit voorkomt de verspreiding van bacteriën;
  • Lichtgewicht en ergonomisch design, makkelijk te behandelen met één hand, waar en wanneer je wilt;
  • Geen vervangende cartridges nodig, dit loopt normaal flink in de kosten.

Klinisch onderzoek naar Foreo ESPADA
Uit klinisch onderzoek door COSderma Laboratories in Frankrijk blijkt dat de Foreo ESPADA meer is dan zomaar een acnebehandeling, het product draagt namelijk bij aan een gezondere huid. Drie op de vier personen gaf aan na het eerste gebruik duidelijk resultaat te zien en maar liefst 100% van de proefpersonen zei na gebruik een extra zuivere huid te hebben. Ook werd er aangegeven door de proefpersonen dat de Foreo ESPADA zeer doeltreffend is voor het behandelen van mee-eters en microcysten (witte puistjes) en dat dit na het gebruik aanzienlijk verminderd was. Ook werden ze minder zichtbaar en bleven vaker weg en na het 4-weken gebruikt te hebben had maar liefst 90% een gezondere huid na het gebruik van Foreo ESPADA.

Wat is het resultaat na 4 weken gebruik bij mijzelf?
Ondanks dat ik geen zware probleemhuid hebt, zie ik wel degelijk verbetering na de behandeling met de Foreo ESPADA. Mijn huid is egaler, heeft minder oneffenheden en de grotere puistjes tijdens mijn eisprong en menstruatie zijn ook minder heftig en sommige zijn helemaal niet meer teruggekomen. Ik ben heel erg tevreden en ga het zeker vaker gebruiken. Eerlijk gezegd wist ik niet dat blue-light therapie met deze handige Foreo ESPADA zo krachtig is en je huid aanzienlijk verbetert. Ik ben fan van dit fantastische product!

Ga jij hem ook eens proberen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .