` BEAUTY: Heb jij een favoriet cosmeticamerk? - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

BEAUTY: Heb jij een favoriet cosmeticamerk?

Gebruik je regelmatig cosmetica, bijvoorbeeld goede verzorgingsproducten voor je gezicht, dan is de kans groot dat je daar in de loop der jaren zo je eigen voorkeuren in hebt ontwikkeld. Bijna iedereen heeft wel een merk dat beter bevalt dan andere tot nu toe gedaan hebben. De kans is groot dat je daardoor inmiddels erg loyaal bent geworden aan dit merk, en wanneer je nieuwe producten nodig hebt als vanzelf weer binnen hun assortiment zal zoeken. Geldt dit voor jou ook? Of probeer je iedere keer weer wat nieuws uit?

Met je vaste merk zit je altijd goed

Er is zo ontzettend veel keuze op het gebied van gezichtsverzorging, dat je iedere keer wanneer je door je producten heen bent weer een nieuw merk zou kunnen proberen. Als je dat wilt, tenminste. Bij de meeste mensen is dat niet het geval. Je zal namelijk merken dat het ene product voor jou beter werkt dan het andere. Dat er misschien merken zijn die ingrediënten gebruiken waar je huid slecht op reageert, of die een geurtje aan hun producten toevoegen dat je niet prettig vindt. Misschien vind je de verpakking van een bepaald merk prettig, mooi luxe, of juist klein en praktisch. Kortom, je hebt altijd zo je voorkeuren.

Heeft een bepaald merk je eenmaal een paar keer overtuigd, dan is de kans groot dat je het hierna nog lange tijd zal blijven gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een keer, om te proberen, een potje dagcrème van Clarins gekocht, en bleek het de fijnste crème te zijn die je ooit hebt gebruikt? Dan is de kans groot dat je de volgende keer weer precies hetzelfde potje kocht. En dat niet alleen, inmiddels heb je misschien ook de nachtcrème aangeschaft, en wat goede reinigingsproducten. Allemaal van hetzelfde merk, want dat heeft nu eenmaal bewezen zijn werk goed te doen.

Passen de producten nog bij je?

Wanneer je kiest voor verschillende producten van hetzelfde merk, uit dezelfde lijn, dan weet je zeker dat deze goed op elkaar aansluiten. Handig, zo werken de producten elkaar in ieder geval niet tegen.

Het kan echter wel zo zijn dat de behoeftes van je huid in de loop der tijd veranderen. De producten die ooit zo perfect voor je waren, passen nu minder bij wat je huid nodig heeft. Je huid wordt ouder, en daarmee vaak droger en wat slapper. Dat vraagt om andere producten dan toen je twintig was. Gelukkig bieden de meeste grote merken meerdere productlijnen in hun assortiment. Bij Clinique kun je bijvoorbeeld voor je hele leven lang producten vinden die bij je huid passen. Merk je dat je vertrouwde favorieten hun werk niet meer zo goed doen? Kijk dan naar wat je huid nu nodig heeft, en kies voor een andere lijn van je vertrouwde merk. Grote kans dat je hier weer net zo enthousiast over zal zijn.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment