Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Laat je definitief ontharen bij Aveda Lifestyle Salon in Den Haag

Beharing, het ie eigenlijk niet iets om je voor te schamen. Iedereen heeft het tenslotte. Maar teveel beharing kan een probleem worden. Dat is de reden dat ik op mijn 18e mijn bikinilijn heb laten laseren omdat ik door het vele scheren last kreeg van ingegroeide haartjes en daardoor hele pijnlijke bultjes rond mijn schaamstreek ontwikkelde. Alleen helaas nog geen 8 jaar later was alles weer helemaal terug gegroeid  (dit is mogelijk door hormoonveranderingen) en had ik toen niet meer de financiën om nog een keer zulke kostbare behandelingen te ondergaan.

Totdat een vriendin van mij me attendeerde op de IPL behandelingen bij de Aveda Lifestyle Salon in Den Haag. Voor mij was definitieve ontharing al een ver van mijn bed show geworden en had ik al geaccepteerd dat ik benen, oksels en bikinilijn gewoon om de dag moest scheren (want zo snel groeien mijn haren). Maar ik ben nieuwsgierig aangelegd en ben toch een kijkje gaan nemen op hun website.

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een behandeling waarbij lichtpulsen op de huid worden toegepast. Deze lichtenergie word vervolgens door het pigment in het haar en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte. Hierdoor word het haarzakje vernietigd waardoor de haar niet meer terugkomt. Een gemiddeld haargroei proces duurt 6 weken. Daarom is het belangrijk om ook deze tijd tussen de behandelingen vrij te laten. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig voordat je resultaat gaat zien en ben je totaal 1 tot 1.5 jaar bezig met de totale behandeling.

Toen ik een afspraak wilde maken bij Lifestyle salon The Hague heb ik direct nog even gevraagd naar hun tarieven. Want ik kon het bijna niet geloven. De superdeals die ze hebben zijn met recht super. De gehele benen (boven en onder) is € 229,- , oksels is € 49,- en de volledige schaamstreek is € 139,-. Maar je kunt bijvoorbeeld ook je bovenlip, armen of als man zijnde je rug laten doen. De twijfel die ik had? Kloppen die prijzen wel? Ze bieden het namelijk aan als een compleet pakket. Maar het klopt. Je betaald eenmalig de kosten zoals genoemd en zoals op de website staat vermeld ongeacht de duur van de totale behandeling en totdat je tevreden bent. En komen er na een aantal jaren toch nog wat eigenwijze haren terug dan krijg je ook gewoon nog gratis onderhoudsbehandelingen. Dat is wat ik service noem, en was ik overtuigd. Hier wil ik mij laten behandelen.

Aangekomen op het adres aan de Denneweg 56 in Den Haag was ik overweldigd door het prachtige pand. Het straalt allure uit en bij binnenkomst voelde ik mij direct welkom. Ik werd vriendelijk verwelkomt en zag om mij heen lekkere drukke bezigheid. Deze salon is namelijk niet alleen een IPL studio, maar je kunt er ook terecht voor manicure, pedicure, kappersafspraak, massage en binnenkort ook voor micoblading, permanente make-up, fillers en opent robert Schumacher hier een salon.

Het proces van de IPL behandeling verliep soepel en snel. Na een fijne intake (in het voormalige filmhuis) en het invullen van een vragenlijst was het aan mij om (in een niet al te charmante positie) op de behandeltafel te gaan liggen en mezelf klaar te maken voor de pijn van de lichtflitsen. Maar al gauw dacht ik, welke pijn? Je voelt een iets prikkerig gevoel maar het is zeker heel goed te doen. Ook voor mensen met een lage pijngrens. Ze kunnen de impulsen op verschillende standen zetten waardoor er gezocht kan worden naar wat voor jou haalbaar is.

Na afsluiting van de behandeling krijg je een leuke goodiebag mee naar huis. Dit is ongeacht de behandeling die je hebt laten doen. Zo krijg je echt het luxe salon gevoel, en dat wil toch iedereen.

Deze maand heeft The Lifestyle Salon een hele gave actie! Het pakket voor de volledige benen is dan maar € 99,- ! Maak snel gebruik van deze actie en ga met prachtige benen straks het voorjaar / de zomer in 🙂 


Kies jij ook voor een haarvrij leven?

Bewaren

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .