Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Lavera Q10 dagcrème voor een jongere huid

Al eerder waren we heel enthousiast over het serum van Lavera, maar ook de Q10 dagcrème heeft een transformatie ondergaan. De Q10 dagcrème is vernieuwd met een innovatieve nieuwe formule tegen huidveroudering, die het natuurlijke co-enzym Q10 combineert met vijf actieve natuurlijke ingredienten. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Deze Q10 dagcrème is één van de best verkopende gezichtsverzorging voor de vrouw. De effectiviteit van dit product is onmisbaar. Het natuurlijke co-enzym is aanwezig in alle cellen van ons lichaam en voorziet onze huid van nieuwe energie. Naast dit co-enzym bevat deze vernieuwde Q10 dagcrème tevens uit 5 krachtige ingredienten uit de natuur, om zo huidveroudering tegen te gaan.

Waarom is een essentieel co-enzym zo belangrijk?
Q10 is belangrijk voor ons lichaam, zonder dit co-enzym sterven onze cellen af. Onze huid heeft dit nodig om te herstellen en om goed te functioneren. Het beschermt tegen vrije radicalen en naarmate we ouder worden neemt de lichaamseigen productie van Q10 af en daardoor herstelt de huid steeds minder snel. Dit leidt tot vroegtijdige houdveroudering en maakt de huid gevoeliger voor rimpels en fijne lijntjes. Dit proces kan door voldoende aanlevering van Q10 vertraagd worden.

Maak hieronder kennis met de natuurlijke en krachtige ingredienten die je terug kunt vinden in de nieuwe Q10 dagcrème van Lavera:

Olijfolie
Olijfolie bevat veel voedende en beschermende eigenschappen en maakt het daardoor ideaal voor persoonlijke verzorging. Olijfolie wordt langzaam opgenomen door de hoornlaag van de huid en heeft het een verzachtend effect. De onverzeepbare fractie van olijfolie krachtige antioxidanten.

Lecithine
Lecithine is onmisbaar voor de barrièrefunctie van de huid. Het voorkomt uitdroging na het wassen en houdt de huid zacht en elastisch.

Abyssinian olie
Deze olie komt oorspronkelijk uit Afrika. De olie wordt koud geperst en wordt zonder oplosmiddelen gewonnen. Het heeft een transparante tot lichtgele kleur, is geurloos en tevens lang houdbaar.

Plantensterolen
Deze worden onttrokken uit raapzaadolie en ondersteunen de huidvetten van de hoornlaag en voorkomen dat water uit de huid verdampt. Ze hebben tevens een herstellend effect en een kalmerende werking. Daarnaast ondersteunen ze een droge of trekkerige huid en gaan huidveroudering tegen door UV-straling door de afbraak van collageen tegen te gaan.

Wat vinden wij ervan?
Het is een fijne frisse dagcrème en hij trekt snel in en is ondanks dat heel verzorgend en blijft niet vettig achter op je gezicht. Je hebt er maar weinig van nodig en na een paar dagen ziet mijn gezicht er stralender en frisser uit. Of er daadwerkelijk minder rimpels zijn, dat weet ik helaas niet. Ik ben namelijk gezegend met een nog rimpelloos gezicht op deze leeftijd, maar ik ga hem zeker vaker gebruiken en kan dit hopelijk dan ook enigzins rimpelloos houden met deze fantastische dagcrème Q10 van Lavera.

Je kunt de Q10 dagcrème van Lavera kopen bij één van de vele verkoopadressen door heel Nederland.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .