` BEAUTY: Maak je eigen unieke en natuurlijke haarproducten met F N G R P R N T S - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak je eigen unieke en natuurlijke haarproducten met F N G R P R N T S

Hoe zou het zijn als jij je eigen unieke haar producten kunt samen stellen? Dat hoe je jezelf nu niet meer af te vragen, want je kunt je eigen unieke shampoo & conditioner samenstellen bij F N G R P R N T S! Het is tevens volledig natuurlijk en helemaal afgestemd op jouw haarwensen. Kortom, dit wil je gewoon en wij vertellen je er alles over!

Over F N G R P R N T S

F N G R P R N T S is ontwikkeld als antwoord op de vraag van de consument, die steeds meer de voorkeur geeft aan producten en diensten die zijn toegesneden op de individuele behoeften en wensen. Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden de broers Jeroen en Richard Wilmink een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen. In 2011 verwezenlijkten de broers hun droom en richtten zij het cosmeticamerk Oolaboo op. Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Met F N G R P R N T S gaan ze een stap verder! Gepersonaliseerde haarcosmetica, op maat gemaakt voor jou!

Doe de hair quiz!

Een speciale hair quiz om te kijken waar haarwensen en het eindproduct samenkomen. Het is mega eenvoudig, je vult online de consultatietest in en ze stellen jou een reeks vragen om je unieke haarconditie en persoonlijke haarwensen te bepalen. Makkelijker wordt het niet! Nadat de test is afgerond gaan ze aan de slag met jouw voorkeuren en wensen om zo een prachtig persoonlijk eindproduct te bewerkstelligen.

Ieder verkocht F N G R P R N T S product draagt bij aan een verbetering van de voedselvoorziening van de honingbij en de wilde bijen.

Persoonlijker kan niet!

Het is even wachten op het eindresultaat, maar dit mag er zijn! Je ontvangt jouw eigen unieke shampoo of conditioner (of beide!) met je naam op de flacon. Daarnaast is het mogelijk om zelf een geur te kiezen die je het lekkerste vind, je kunt hierbij kiezen uit:

* Lemon Cheesecake
* Sandelwood Compote
* Rose & Jasmine sorbet
* Vanilla Brûlée

Het kiezen van een parfumvrije receptuur is natuurlijk ook mogelijk.

Het eindresultaat!

Vervolgens krijg je jouw eigen persoonlijke haarproducten thuis gestuurd en kun je genieten van de kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en geur (als je deze hebt) om je haar de verzorging te geven die het verdient! Het is mogelijk om een abonnement af te nemen en zo kun je bestellingen doen wanneer dit jou uitkomt met jouw unieke receptuur. Hoe fijn is dat? Mochten jouw haarwensen in de tussentijd veranderen, dan kun je in jouw online haarpaspoort de wijzigingen doorvoeren, zodat er een nieuwe formule voor je wordt klaar gemaakt.

Bijenstichting

Het teruglopen van de bijenstand vormt een bedreiging voor de biodiversiteit en daarmee ook voor onszelf. F N G R P R N T S ondersteunt daarom het werk van de Bijenstichting. Al sinds 2010 zet de Bijenstichting zich in voor bijen en beschermt ze tegen uitsterven.

Van elk verkocht F N G R P R N T S product wordt een vast percentage aan de Bijenstichting gedoneerd en zijn wij onderdeel van het Bijenlint: een lint van initiatieven, zoals tuinen of landschappen met bijvriendelijke beplanting of bijhotels, ter bevordering van de overlevingskansen van de bij. Het Bijenlint is ooit in Zutphen (notabene onze vestigingsplaats) begonnen als een mooi en lokaal initiatief en is nu een landelijke fenomeen.

Daarom ontvang jij bij jouw bestelling een zakje bloemenzaad zodat ook jij de bij in jouw omgeving kan helpen.

Ieder verkocht F N G R P R N T S product draagt zodoende bij aan een verbetering van de voedselvoorziening van honingbij en wilde bijen.


Onze ervaring met F N G R P R N T S?

Isabelle: De geur is fantastische en het wassen was een feestje. Ook het daarna in model brengen van mijn krullen was er makkelijk, echter was mijn haar na het afdrogen wat stug wat het minder prettig maakte. Dus ondanks dat het wel het gewenste resultaat gaf was het vervelend omdat het toch enigszins wat stug was. Verder is het helemaal super, maar we vinden het belangrijk om eerlijk te zijn en dit kleine minpuntje ook te benoemen. Het resultaat mag er zijn en dat is met krullen wel heel erg fijn!

Melinda: Ik kon niet wachten op het resultaat en de geur “Rose & Jasmine sorbet” is echt fantastisch! De substantie is precies goed, niet te dun of te dik. Mijn haar voelt zijdezacht aan en ruikt natuurlijk heerlijk! Na een aantal keer wassen merk ik dat mijn haar sterker wordt en minder snel afbreekt. Het ziet er stralender en gezonder uit en aangezien je maar weinig nodig hebt, kun je er lang mee doen. Ik vind het een aanrader en vind het ook heel tof om cadeau te geven aan iemand, heel origineel en fantastisch resultaat! Ik geniet elke keer weer van mijn me-time momentje!

Geef jezelf of een ander dit ook eens cadeau en bestel hier jouw persoonlijke haarproducten van F N G R P R N T S!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment