Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de beauty boost maskers van Starskin

In deze periode kunnen we allemaal wel een boost gebruiken voor onze huid en met name ons gezicht. In koude en weerbarstige weersomstandigheden is je huid extra vatbaar voor uitdroging, oneffenheden en couperose. De maskers van Starskin zijn dan ook een cadeautje voor jouw mooie gezicht en voed je huid optimaal. Wij waren daarom erg benieuwd naar het resultaat en delen deze met jou!

Juicy Lucy

Deze gezichtsmaskers van Starskin zijn heel juicy en lijken wel alsof je een juice drinkt en op je gezicht smeert in de vorm van een masker. Dankzij de pure en gezonde ingredienten die je huid een boost geven en een natuurlijke glow zijn dit zeker juicy gezichtsmaskers en we kunnen dan ook niet wachten om deze uit te proberen.

3 verschillende soorten

Er zijn maar liefst 3 verschillende soorten maskers met een flinke vitamine C Boost. Zo kun je kiezen tussen:

  • Juice Lab Holy Kale met boerenkool en grapefruit
  • Juice Lab Razzle Dazzle met frambozen en linzen
  • Juice Lab Twist and Spout met tarwekiemen en selderij
Wat maakt deze healthy beautyboosters van Starskin nu zo speciaal?

Naast de enorme vitamine C Boost die je krijgt, door middel van gevriesdroogde 75% vitamine C-dots die vers worden geactiveerd door een shot Power C, zit er ook nog een Booster Serum bij.

Hoe werkt het precies?

Haal ze eerst even los van elkaar en maak de fles voorzichtig open. Haal de sticker van het masker af en giet de substantie in de opening totdat het goed opgenomen is. Mocht dit wat lastig gaan, dan kun je de sticker er weer opplakken en nog even schudden of voorzichtig kneden totdat dit wel goed gebeurd is 😉

Je kunt dus heel handig de 2 combineren en je hebt dan een frisse en supergeconcentreerde vitamine C behandeling doordrenkt met top-skin superfoods, antioxidanten en vitamines – allemaal om een ​​prachtige gezonde gloed te leveren in slechts 15 minuten.

Juice Lab Razzle Dazzle met Raspberry en Lentil

Wat een feestje is dit masker van Starskin! Het ziet er al heel fleurig en healthy uit door de leuke verpakking. Het is makkelijk om de twee samen te brengen door de substantie erin te doen. Het masker past goed op het gezicht en kunt je zelf nog wat strakker aanduwen zodat het goed blijft zitten. Je moet het 15 min laten inwerken en daarna voorzichtig eraf halen. Je kunt daarna de substantie nog laten zitten. Zelf heb ik deze een beetje eraf gehaald, omdat het wat veel was. Het resultaat was een zijdezachte huid die goed gevoed is en een mooie glow heeft. Het is dus zeker een aanrader om je huid een goede boost te geven!

Binnenkort ga ik dit heerlijke masker van Starskin ook testen en dat zal net zo’n juicy feestje worden als bij de Razzle Dazzle variant. Om je nog meer te overtuigen van alle superfoods in deze heerlijke Juice Lab maskers van Starskin, trakteren wij jou op een inspirerend fimpje!

Bekijk hem hieronder:

Deze Juice Lab maskers van Starskin zijn verkrijgbaar bij Douglas, ga jij ze ook eens proberen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .