Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met het Bee Venom Masker van Living Nature

Een masker met bijengif, ik hoor je denken uhh dat is best heftig. Maar dit heeft heel veel goede bestandsdelen voor de huid. Het maakt de huid jonger en zorgt voor het verminderen van rimpels en lijntjes in het gezicht. Natuurlijk moest ik dit eerst zelf getest hebben om hierover een oordeel te hebben en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Lezen jullie ook mee hoe ik het ervaren hebt?

Living Nature’s Bee Venom masker is het nieuwe anti-aging masker dat de helende en cel vernieuwende eigenschappen van Manuka honing combineert met de activerende eigenschappen van bijengif. De combinatie van deze twee belangrijke organische ingredienten, samen met andere nuttige ingredienten, resulteert in de perfecte voeding voor een optimale huidgezondheid.

Waarom bijengif

Bijengif is een complex mengsel van eiwitten met unieke farmacologische activiteit, en kan cosmetisch worden gebruikt om de huid te stimuleren in zelfherstel. Het signaal dat de huid licht gestoken is, zorgt ervoor dat het lichaam op deze plek collageen en elastine gaat produceren. Elastine is een veerkrachtig eiwit dat onze huis zijn elasticiteit geeft.Collageen is een vezelachtig eiwit dat de huis zijn stevigheid geeft. Dit zijn de 2 belangrijkste eiwitten die onze huid zijn structuur geven.

Dit masker is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingredienten en is de perfecte anti-aging behandeling uit Nieuw-Zeeland met 100% natuurlijke en organische ingredienten

 

Wat kun je ervan verwachten?

Positieve huidresultaten zullen duidelijk zichtbaar zijn. Één van de unieke kenmerken is dan ook dat het Bee Vernom masker goed op de huid wordt verdragen en het irritatiepotencieel verwaarloosbaar is, zodat ongunstige huidreacties zeer onwaarschijnlijk zijn. De meeste gebruikers ervaren een koeling of opwarming van de huid.

Wat vind ik ervan?

Het voelt een beetje glibberig aan als je het masker eruit haalt, maar je kunt het heel mooi uitvouwen over heel je gezicht. Na ongeveer 5 minuten ervaarde ik een koeling van de huid en kwam ik daardoor zelfs in ontspanning terecht. Het masker is dus ook ideaal als je even een powernap wilt nemen en daarna weer fris en fruitig de dag wilt voortzetten. Ik heb het masker totaal 20 min opgehouden, daarna moest ik wel even een beetje schoonmaken. Mijn gezicht voelde kalm en ontspannen aan, maar door het masker ook heel zacht en had een mooie gloed. Ik heb het echt als prettig ervaren en mijn gezicht is zeker meer tot rust gekomen, gevoed door het masker en vertoont geen irritaties (terwijl ik wel een gevoelige huid hebt) en over de rimpelkwestie kan ik niets zeggen. Ik heb momenteel (nog) geen rimpels, maar je kunt de natuur natuurlijk altijd een stapje voor zijn met dit unieke product. Ik zou het masker zeker zelf nog eens aanschaffen en vond het fijn in gebruik.

Wil je meer weten of het masker zelf aanschaffen, kijk dan hier op de website en geef je huid een boost met bijengif!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .