Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de Ben & Anna Deodoranten

We dachten dat we alle natuurlijke deodoranten wel gezien hadden, maar toen viel ons oog op Ben & Anna deodorant en die moesten wij natuurlijk ook even testen! Deze unieke natuurlijke vegan deodorant is er in vele varianten en ziet er bovendien superleuk uit. Maar de vraag is natuurlijk doet hij goed zijn werk, lees gauw verder en we vertellen je er alles over!

Wie zijn Ben & Anna?

Na jaren in de grote stad Berlijn te hebben gewoond, kiezen Ben & Anna ervoor dit om te ruilen voor het leven op het platteland. Terug naar de natuur en minder voorzieningen, tevens de geboortegrond van Anna. Ze leven samen al jaren vegan en kiezen ervoor om het gebruik van de aarde, het milieu, de flora en fauna en het gebruik van consumptiegoederen uitsluitend op een duurzame en biologische basis voor te zetten. 

Bij cosmetische producten vertrouwt Anna altijd op de kracht van de natuur. Ze was al een lange tijd op zoek naar een goede vegan gecertificeerde deodorant, vrij van dierproeven en vrij van aluminium. Het was een onmogelijke opgave deze te vinden en daarom besloten Ben & Anna zelf hun eigen natuurlijke vegan deo te ontwikkelen, zonder parabenen, volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Na veel denkwerk en try outs is een nieuwe deodorant ontstaan, zowel voor mannen als vrouwen. Vol trots presenteren ze dan ook de Ben & Anna Deodorant!

Volop fantastische geuren van Ben & Anna!

De Ben & Anna deodoranten zijn er in veel verschillende geuren, deze zullen we hieronder even uitlichten:

Ben & Anna Pink Grapefruit

Een hemels prikkelende geur zorgt voor de ultieme feel-good ervaring. De grapefruit komt tot uiting zodra de deodorant op de huid is aangebracht. Volgens Anna, die wild enthousiast is over deze geurencombinatie, mag deze deodorant niet ontbreken in je koffer komende vakantie.

Ben & Anna Indian Mandarine

Een deodorant, waarin de sensualiteit en charme van India tot uitdrukking komt. De zoetheid van sinaasappel en de frisheid van citrus vormen de perfecte combinatie om je zintuigen te prikkelen.

Ben & Anna Persian Lime

De frisse ingrediënten onder andere van Lime vormen de basis van onze deodorant, Persian Lime. Deze unisex geursamenstelling past bij mannen en vrouwen. De geur en werking geeft je als het ware nieuwe energie om door te kunnen gaan! Het is de bestseller in onze Deo-Serie.

Ben & Anna Vanilla Orchid

De zachtheid van bloemen en vanille zijn bepalend voor deze geurlijn. Het geeft een heerlijk, ontspannen en voldaan gevoel. Eigenschappen die uitstekend passen bij de goudsbloem met haar rustgevende werking , die goed past op een gevoelige huid.

Ben & Anna Provence

Violetblauw, de kleur van de bloeiende lavendel. Verfrissend en geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Als je de geur ruikt en ervaart verlang je naar deze Deo, dan waan je je in de Provence.

Ben & Anna Nordic Timber

Een warme en aromatische ervaring gebaseerd op onder andere cederhout en een nuance van Palmarosa. Een welhaast unieke combinatie, die hierdoor uitstekend past in onze Deo-Serie. Ben houdt van deze geur en ik hou van deze geur bij hem.

Ben & Anna Pure

Voor de Puristen onder ons, Pure is compleet geurvrij. En nog steeds 100% effectief. Fris en droog zoals bij alle andere BEN&ANNA deodoranten.

Welke geur kies ik en werkt het écht goed?

Ik koos de Ben & Anna Persian Lime met het oog op de zomer lekker fris en het ruimt echt superlekker. Hij is makkelijk aan te brengen met de handige stick en hij gaat zo mee in de tas voor onderweg. Ik heb hem een week gebruikt en gekeken of dat hij echt goed werkt tegen transpiratie en hij werkt heel fijn en goed. Ik ben dan ook groot fan geworden en ga deze Ben & Anna deodoranten zeker vaker gebruiken!

Ook benieuwd geworden?

Je kunt ze via de webshop bestellen of bij een van de vele winkels waar ze te koop zijn. Ze kosten € 7,95 per stuk en je kunt er zeker wel een paar maanden mee doen als je geen last hebt van overmatig zweten, anders moet je hem eerder vervangen.

Ben jij al bekend met de Ben & Anna deodorant?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .