Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de beste natuurlijke bodywrap ter wereld!

Het was even zoeken, maar om het hoekje kwam een zeer sympatieke vrouw kijken om mij te begeleiden naar de juist ingang. De ingang van een prachtig bedrijf genaamd “BeautyVibes” en ik werd even meegenomen in een totaal andere wereld. Met een engel op de muur en de mooie rustige inrichting voelde ik mij meteen op mijn gemak. Hoe ik het verder ervaarde en waarom ik er totaal sprankelend weg ging, verder ik als je verder leest 😉

De vriendelijke vrouw (vanaf nu Gorjana) bracht mij gelijk van mijn stuk. Ze voelde mijn pijn, mijn pijn van jaren worstelen met mijn gewicht en eigenwaarde en ik was nog niet eens 10 minuten binnen. Ze vertelde dat ze haar bedrijf eerst veel groter had ervaren en daar zo veel werkte dat ze werd geconfronteerd met een flinke burnout en dat het herstellen hiervan echt een flinke journey was. Nadat ze herstelt was van haar burnout heeft ze ervoor gekozen om mensen te begeleiden met zowel de bioslimming bodywrap als het afvallen zelf. Ze vertelde mij ook dat ze jaren geleden ook een stuk zwaarder was en zich daarom zo in mij herkende.

Je begrijpt dit waren niet zomaar gesprekken over koetjes en kalfjes, maar er werd gesproken over zelfliefde, acceptatie en verandering. Het voelde heel vertrouwd en ze begon als snel met de behandeling. Ik mocht mij uitkleden totdat ik alleen mijn slip nog aanhad en daarna werd ik flink onder handen genomen met de eerste, tweede en derde laag van de bodywrap. Toen dit gebeurd was werd ik ingerold met doorzichtig folie en mocht ik gaan liggen op een behandeltafel. Ze deed mij eerst een nog een badjas om en ik werd helemaal extra ingepakt. Toen wist ik nog niet hoe warm ik het zou krijgen. En geloof mij, het werd heel erg warm, tot het moment dat je het bijna niet meer houd en dan mag de folie eraf. Ik werd even snel een beetje schoongemaakt en kreeg toen de laatste laag. Deze voelde een beetje gek aan en was koud, maar na al die warmte was dit een verademing. Althans dat dacht ik haha, want het werd zo koud dat ik moest klappertanden en blij was met een extra deken. Poeh dit vraagt best veel van je lichaam, maar mijn doorbloeding was inmiddels zeer goed, dat begrijp je wel.

Resultaat

Vooraf aan de behandeling hadden we goede foto’s genomen van de voor- en achterkant en van beide zijkanten van mijn lichaam, zodat je na de behandeling goed het resultaat kon zien. Na de laatste laag namen we dus after-foto’s en ik was verbijsterd van het resultaat. Echt heel mooi om te zien dat dit al verbetering biedt na slechts 1 behandeling. Ik was strakker en was een behoorlijk aantal centimeters verloren. Ik heb van mijzelf een mooie en redelijk strakke huid, ondanks dat ik flink ben en nu zag je mijn vrouwelijke contouren nog beter. Ik was echt aangenaam verrast en heel blij!

Maar wat is er nu zo uniek aan de Bioslimming bodywrap?

Het unieke van de Bioslimming bodywrap is het gebruik van actieve ingrediĂ«nten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt. 98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken!

In tegenstelling tot traditionele bodywraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam als behandelaar. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

Je kunt een behandeling met de Bioslimming bodywrap ontvangen bij een salon van jouw keuze in heel Nederland.

Thuis aan de slag!

Geen zin om naar een salon te gaan en toch mooie resultaten boeken? Bestel dan jouw bioslimming wrap voor thuis en ervaar de voordelen van minder cellulitis, een mooie huid, betere doorbloeding en een afslankend effect. Waar wacht je nog op? Je kunt je at home Bioslimming bodywrap kit hier bestellen!

Met dank aan lieve Gorjana; eigenaresse van BeautyVibes te Amsterdam

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .