` BEAUTY: Maak kennis met de Goodiebox! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de Goodiebox!

Ze zijn al 6 jaar geleden gestart in Kopenhagen, maar sinds kort kunnen wij in Nederland ook genieten van hun prachtige producten! De GOODIEBOX bestaat uit een aantal prachtige full size beauty producten die voornamelijk in Kopenhagen (maar sommige ook hier) bekend zijn en dus echte must haves zijn. Wij namen de proef op de som en mochten een GOODIEBOX uitpakken en dat was natuurlijk een feestje! Lees verder en ontdek wat erin zit en hoe jij ook kans kunt maken op zo’n te gekke Goodiebox!

De mooiste merken en unieke producten
Je ontvangt iedere maand unieke merken uit Kopenhagen of sommige die je hier al kent thuis. Het is echt een feestje om zoveel verschillende producten te testen en te kijken welke het beste bij jou past of welke je het fijnst vindt om te gebruiken.

Elke maand weer een verrassing
Welke vrouw houd er niet van een verrassing? Iedere maand ontvang je de GOODIEBOX thuis vol met fantastische producten. Het is altijd weer een feestje om uit te pakken, het zit ook in een unieke box die je tevens handig kunt gebruiken voor je beauty producten. De producten zijn heel divers en daarom ook echt leuk om op deze manier verrast te worden!

Je eigen beauty profiel
Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeften. Daarom kan jij je eigen beauty profiel in vullen. Wanneer we kans zien om de box te specialiseren, samen met een merk, hoeven we alleen nog maar even naar je profiel te kijken! Komt het nou toch een keer voor dat de producten in een box echt niet bij je passen, dan mag je de box naar ons terugsturen. Je krijgt dan natuurlijk je geld terug.

Geef je beauty routine een upgrade
Blijf handig op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op beauty gebied en laat je verrassen met de nieuwste items in de GOODIEBOX. Wij vrouwen hebben het vaak druk met werk, gezin, sporten en een sociaal leven, maar kunnen niet alles bijhouden op dit gebied, daarom is de GOODIEBOX echt een uitkomst!

Producten die je écht goed kunt testen
Als geen ander weten we dat het uitproberen van beauty- en verzorgingsproducten tijd nodig heeft. Wij wachten ook nog steeds op die wondermiddeltjes die ‘overnight’ resultaten laten zien. Daarom verwennen ze je bij GOODIEBOX met heerlijke full size producten zodat je ze écht kunt testen. Je GOODIEBOX bevat altijd 5 – 7 producten met een minimale waarde van maar liefst € 65! Zo krijg je dus echt waar voor je geld en kun je optimaal genieten van deze mooie merken!

Wat vinden wij ervan?
Wij ontvingen een prachtige GOODIEBOX vol met mooie producten, heel divers en verschillend. Echt voor iedereen wat wils. Als je dit maandelijks zou ontvangen, dan is dit echt een cadeautje voor jezelf. Bovendien kun je zo kennis maken met nieuwe producten/merken en kijken wat het beste bij je past. Het is makkelijk, handig en echt superleuk om te ontvangen. Wij zijn dan ook heel enthousiast! De waarde van de box komt zeker ruim boven de waarde uit die je betaald als je een box wilt ontvangen. Dit is echt jouw maandelijkse cadeautje, zo kom je meer aan je me-time toe en kun je met regelmaat een heerlijk beauty verwendagje thuis ondergaan. Dit is dé beauty musthave van dit moment en wordt jouw maandelijkse verslaving 🙂

Ook kennis maken?
Ga dan hier naar de website en vraag jouw unieke GOODIEBOX aan en ontvang iedere maand dé beauty producten van dit moment!

Maak kans op een gratis GOODIEBOX!

Wil jij ook een mooie GOODIEBOX ontvangen en jezelf of iemand anders hiermee verrassen?

Maak kans door het volgende te doen:

 • Laat hieronder weten waarom jij deze GOODIEBOX wilt ontvangen of wie je hem graag cadeau geeft;
 • Deel dit artikel op social media, niet verplicht wel heel lief!

We maken de gelukkige winnaar bekend op maandag 7 mei a.s. via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 6

 • Avatar
  reply

  Nicole meerendonk

  3 mei 2018

  Nou ik wil ook wel eens flink verast worden als moeder zijnde word je zelf toch vaak “overgeslagen” dus ik zou het SUPER vinden om eens wat leuke kadootjes te krijgen

 • Avatar
  reply

  Renee Schellekens

  3 mei 2018

  Ik zou mijn zusje blij maken. Ze gaat samenwonen met haar lover en dat verdient zulke toffe goodies! Ook al is ze al beauty genoeg van zichzelf… ♡♡♡

 • Avatar
  reply

  Janine

  4 mei 2018

  Ik ben aan het verhuizen dus ik kan wel wat extra aandacht voor mezelf gebruiken ? Lijkt me heerlijk en heel leuk om uit te pakken! ?

 • Avatar
  reply

  Anita

  4 mei 2018

  Wat een mooie box, ik vind het heerlijk om nieuwe producten te testen en zo’n box uitpakken is natuurlijk een feestje op zich. ?

 • Avatar
  reply

  Marianne Wesseling

  4 mei 2018

  Ik zou deze box graag winnen voor mijn dochter, omdat ze wel een opkikker kan gebruiken.

 • Avatar
  reply

  Eliska oostenbrink

  13 mei 2018

  Het lijkt me heel leuk om een beautybox te winnen en dan samen met me mama uit te pakken! 🙂 mama en ik kunnen wel wat quality time gebruiken hihi

Post a Comment