Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY + WINACTIE: Maak kennis met de Limited Edition Beauty Winners van Inika

Al eerder heb ik vol enthousiasme geschreven over de prachtige make-up van INIKA. En ook dit keer kan ik niet anders zijn dan lovend. Voor mij staan de producten van INIKA echt stipt op nummer 1. Allereerst omdat de producten vegan zijn, dus voor ons en voor de dieren is het feest. Daarnaast heb ik bij het dragen van deze make-up totaal niet het gevoel ontzettend opgemaakt te zijn, wat perfect bij mij past. Graag vertel ik je iets meer over de super leuke Limited Edition Beauty Winners die je ook nog eens kunt winnen! Hoe tof! Lees je snel verder?

Het afgelopen jaar heb ik zoveel prachtige producten mogen ontvangen en testen, en ik kan weer een nieuw product aanvinken. In het glinsterende make-up tasje (wat je eventueel ook heel leuk kunt gebruiken als clutch), zit naast de Long Lash Vegan Mascara namelijk ook een  Organic Vegan lipstick in de kleur Pink Poppy. Mensen die mij kennen weten dat ik een meut ben als het op lipstick aankomt dus ik ben erg nieuwsgierig wat ik ervan vind.

De kleur is super mooi. Hij wordt Pink Poppy genoemd maar hij is niet opzichtig roze. Hij heeft een subtiele roze tint maar neigt een beetje naar de bruine kant, waardoor het een hele warme kleur wordt. Het aanbrengen van de lipstick gaat makkelijk, hij is behoorlijk romig, maar niet glimmend. De finish is mat, en dat vind ik persoonlijk heel erg mooi. Normaal vervagen lipsticks bij mij binnen no-time, maar deze heeft urenlang gezeten en hebben mijn lippen niet uitgedroogd. Dit zal komen doordat de lipstick is gemaakt met Shea Butter en Jojoba Olie waardoor je lippen goed worden beschermd. De geur van de lipstick vind ik ook heel verrassend. Ik ruik eigenlijk nooit aan lipsticks, maar bij het aanbrengen kwam er een citrus geur naar boven. Na het lezen van de ingrediënten kon ik de geur gelukkig plaatsen, want er zit Citrus Sinesis Peel (sinaasappel) Oil in. Dus als je naar voren leunt om iemand een dikke pakkerd te geven zal hij/zij een lekker fris geurtje ruiken.

Winnen Winnen Winnen

Wij vinden het altijd zo leuk om jullie blij te kunnen maken, en daarom geven wij het super mooie Limited Edition Beauty Winners tasje aan 1 van jullie cadeau. Hierin zit de Long Lash Mascara (welke ik op heb op de foto), en de prachtige Lipstick in de kleur Pink Poppy (ook deze draag ik op de foto). Uiteraard zit hier het TE leuke beauty tasje ook bij.

Wat moet je doen om te winnen?
 • Deel dit artikel op social media;
 • Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel waarom jij graag kans zou willen maken op deze Limited Edition set van Inika;
 • Like Boost your Health en Inika Organic Benelux op Facebook (niet verplicht, wel lief!)

We maken de gelukkige winnaar bekend op 1 januari a.s. om het nieuwe jaar goed te starten! 🙂

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 7

 • reply

  Marian B

  28 december 2018

  Staat je goed! Een mooie mascara en lippenstift zijn altijd welkom, een mooi tasje ook! Het zou een leuk en goed begin zijn van 2019, daarom doe ik graag mee.

 • reply

  Mieke

  28 december 2018

  Heel leuke review. Ik ben ook wel benieuwd hoe de kleur lipstick bij mij zou staan. Mag ik meedingen met de wedstrijd? Inika Organic Benelux had ik eerder al toegevoegd. Vanaf nu dus ook jouw pagina 🤩

 • reply
  28 december 2018

  Wat een leuke review! Mag ik meedingen met de wedstrijd? Ik ben wel benieuwd hoe het kleurtje lipstick bij mij staat. Inika organic Benelux kende ik al. Nu heb ik ook alles van jouw pagina geliked en gevolgd 🤩

 • reply

  Anita H.

  28 december 2018

  Onder het motto “Liever winnen dan kopen” (hoef ik verder niet uit te leggen lijkt me), heb ik heel veel interesse! Ik gebruik best vaak cosmetica, inclusief mascara en lipstick. Dat het hier om items van een verantwoord merk gaat, is meer dan meegenomen. Vooral bij lipstick geef ik veruit de voorkeur aan producten op natuurlijke basis. Verder ben ik ook heel benieuwd naar dit merk.

 • reply

  Moniek

  28 december 2018

  Helemaal mee eens!! INIKA ROCKS💪🏻
  Love to win!!

 • reply

  Ling Choi

  29 december 2018

  Zonder mascara kom ik de deur niet uit. Naar deze mascara ben ik er benieuwd naar. Jouw review klinkt goed, lipstick die lang blijft zitten en je lippen niet uitdroogt. Dat wil ik graag proberen. Heb het bericht gedeeld op Facebook. Fijne jaarwisseling!

 • reply

  Cobi

  29 december 2018

  Wat een mooie set ik doe graag mee

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .