Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de Miracles by Stella voor een stralende huid

Wij mochten de nieuwe natuurlijke producten van Miracles by Stella eens uitproberen en ik kan je vertellen dat dit een hele fijne ervaring was. Toen ik het pakketje kreeg werd ik verrast door de prachtige uitstraling van de producten. Bij een eerste test op mijn hand werd ik ook heel erg blij van de heerlijke frisse geur die je ruikt. Deze producten verdienen een plaatsje in de spotlight en hebben een wel héél bijzonder verhaal en daarom ga ik jullie er alles over vertellen. Lees je mee?

Deze producten hebben een bijzonder verhaal

Op latere leeftijd begon de moeder van Judith “Stella”‘ zich eindelijk te ontpoppen en deed ze wat ze graag werkelijk wilde doen. De kracht van de natuur terugbrengen in fantastisch mooie beauty producten. De vlinder was echt haar symbool, ze had jarenlang in een cocoon geleefd en rond haar 60e heeft ze zich ontpopt en kon ze doen wat ze eigenlijk altijd al wilde en dat wonder (miracle) dat gunt ze iedereen. Helaas is ze door ziekte overleden maar haar dochter heeft haar prachtige werk van haar overgenomen en deze geweldige nieuwe lijn geproduceerd. Hoe bijzonder is dat?!

Wist je dat de producten van Miracles bij Stella volledig natuurlijk zijn en:

  • 100% vegan zijn;
  • 100% cruelty free zijn;
  • Geen parabenen (synthetisch conserveringsmiddel) bevatten;
  • Geen phenoxyethanol (synthetisch conserveringsmiddel) bevatten;
  • Geen PEG’s (synthetisch conserveringsmiddel) bevatten;
  • Geen siliconen (UV werend, smeerbaarheid bevorderend, beschermend) bevatten;
  • Geen synthetische parfums of kleurstoffen bevatten;
  • Geen BPA (in de verpakkingen) bevatten.

Wat vind ik van de producten Miracles by Stella?

Ze ruiken al zo ontzettend lekker toen ik ze kreeg, dat ik niet kon wachten om ze uit te proberen. Na een paar dagen gebruik voelt mijn huid verzorgend aan, heb ik minder last van rode vlekjes en irritaties en voelt het minder droog aan. Je hebt bovendien maar weinig nodig en je neemt ze makkelijk mee op reis. De nachtcreme is iets dikker, maar voed daarom ook iets beter. Ik vind de “Pluk de Dag Creme” en de “Goede Nacht Creme” superfijn en het geeft mijn huid echt een boost! Naast de leuke namen, de heerlijke geur en het mega inspirerende verhaal erachter vind ik de producten vooral heel fijn voor mijn huid. Ook de deodorant is heel fijn, deze ruikt heel fris met een munt/salie geur en is makkelijk aan te brengen. Je hoeft het ook niet meerdere keren per dag op te doen tijdens een warme dag. Nu zweet ik niet zoveel, maar het is echt een aanrader!

Hand Made Miracles

Stella maakte het allerliefst Miracles op maat voor klanten met bijzondere wensen of allergieën, die er met het gewone assortiment niet uitkwamen of klanten die juist iets heel speciaals wilden voor zichzelf. Celesta vindt dit ook fantastisch om te bieden. Ze noemen dit dan ook met liefde hun “Hand Made Miracles”. Celesta zal deze Miracles – volledig op én met jou afgestemd -met de hand maken voor je, vanaf het najaar van 2019. Je krijgt daarmee een volkomen uniek product afgestemd op jouw specifieke wensen en rekening houden met eventuele allergieën. Hoe mooi is dat? De Rolls Royce onder de pure verzorgingsproducten: Hand Made Miracles, speciaal & met liefde met de hand gemaakt voor jou! Meer weten mail dan gerust jouw wensen naar celesta@miraclesbystella.com en geniet misschien dit jaar nog van jouw eigen unieke producten op maat.

Meer informatie en waar te koop?

Koop hier jouw Miracles by Stella en laat je verrassen door de fijne werking op je huid, de natuurlijke ingredienten en de heerlijke geur! Ze zijn te koop vanaf € 23,95 en zijn van zeer goede kwaliteit, kunnen aardig lang mee en tevens makkelijk mee te nemen in je tas. Naast hun eigen webshop, zijn de producten van Miracles by Stella ook te koop via deze verkooppunten in Nederland. 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .