Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de natuurlijke skincare van Nonon

Thuis mocht ik het pakketje met de nieuwe skincare producten van Nonon uitpakken en wat zag het er luxe uit! Maar nog belangrijker is hoe ruikt het en werkt het goed voor de huid. De geur was fantastisch, niet heftig met parfum maar een heerlijke natuurlijk geur. Het rook naar vakantie, zomer, bloemig maar niet overheersend. Ik kon niet wachten om deze prachtige producten van Nonon uit te proberen en neem jullie gewoon mee in mijn wereld. Sommige producten verdienen het gewoon om gezien, geroken en gebruikt te worden voor je huid, dat is bij de natuurlijke producten van Nonom zeker waar! Lees je mee?

Hoeveel de prachtige make-up van Nonon al een breed begrip is voor veel mensen, is de skincare nog vrij nieuw. Veel mensen kennen eigenaresse Linda Blauw dan ook als de No Nonsense make-up artist en creative director van Bluearts.

Zodra je de producten ziet, wil je ze gelijk uittesten. Ze zien er prachtig uit, natuurlijk en functioneel. Je werkt met handige pompjes en het ruikt geweldig!

4 stappen systeem
Nonon skincare werkt met een 4 stappen systeem, deze bestaat uit:

  • Stap 1: Nononsense Reinigingscrème
  • Stap 2: Nononsense Serum
  • Stap 3: Nononsense dagcrème SPF 25
  • Stap 4: Nononsense Nachtcrème

Nononsense Reinigingscrème

Hoe leuk is het om te vermelden dat deze organic is en met amandel en banaan wordt gemaakt. Het is voor de droge tot zeer droge huid, vochtarme huid of rijpere huid geschikt. Het is fijn aanbrengen en voelt voedend en zijdezacht aan. Het is ook zeker geslaagd als het gaat om make-up verwijderen en geeft de huid een fijne oppepper.

Nononsense Serum

Deze is tevens organic en niet getest op dieren, maar verrast je met een vleugje abrikoos. Ideaal om aan te brengen voordat je make-up gaat gebruiken. Heerlijk fris en geschikt voor de droge tot zeer droge of vochtarme huid of de rijpere huid. Dit fijne serum bevat natuurlijke oliën die elkaars werking aanvullen en versterken. Door de krachtige combinatie zijn een paar druppels al genoeg. Want waarom meer als het ook no nonsense kan?

Nononsense dagcrème SPF 25

Deze dagcrème is echt zó fijn in gebruik! Hij ruikt heerlijk, voelt zacht en tegelijkertijd voedend aan en trekt bovendien snel in. Daarnaast krijg je een heerlijke glow te zien na het opbrengen van deze Nononsense dagcrème. Ook is deze mijn favoriet komende tijd met het warme weer, want hij heeft maar liefst een SPF van 25 en dat is superfijn. Je hoeft dan ook niet iedere dag make-up op en blijft zo toch goed beschermd tegen de zon. Ook weer geschikt voor de zowel (zeer) droge huid, vochtarme huid en rijpere huid. Dat maakt deze zeer geschikt voor mijn huid, maar vergeleken met andere dagcrèmes laat deze je huid niet mega vet achter, wat ik helemaal niet fijn vindt. Wist je dat de antioxidanten in deze crème je huid beschermen tegen vrije radicalen en dus tegen vroegtijdige veroudering? Als je nu nog niet overtuigd bent over deze fijne nononsense dagcrème, dat weet ik het ook niet meer!

Nononsense nachtcrème

De Nononsense nachtcrème is wat dikker van textuur, maar is net zo fijn en fris als de dagcrème. Ideaal om te gebruiken voor het slapen gaan. Het trekt snel in en geeft je huid een fijne oppepper, zodat je weer stralend fris en met een fijne glow in je gezicht wakker wordt. Er zit een vleugje rozenbottel in wat als super ingrediënt zorgt voor een stralende huid en helpt het ouder worden tegen te gaan op natuurlijke wijze. Ook weer geschikt voor de zowel (zeer) droge huid, vochtarme huid en rijpere huid. Deze fijne nachtcreme zorgt voor voldoende vochtgehalte in de huid, het kalmeert en hersteld de huid op natuurlijke – nononsense – wijze 😉

NONON is alles wat een nononsense merk in zich heeft: natuurlijkheid, nuchterheid, creativiteit, liefde voor mens, dier en omgeving. Het is licht, verzorgend, voedend en beschermend.

Het is alles wat menselijke schoonheid nodig heeft.

Niet meer…

Niet minder…

Nononsense. NONON.

KORTING?
Nonon Skincare is
hier te koop vanaf € 29,95 en geeft je een stralende huid op natuurlijk wijze, maar je ontvangt maar liefst 15% korting met de kortingscode “boostyourhealth”. Deze is geldig tot 16 augustus 2018.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .