Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de prachtige haarmaskers van Maria Nila

Dit fantastisch vegan haarmerk uit Zweden komt nu met geweldige voedende maskers voor het haar! Ik ben heel mijn leven al blij met goede verzorging van mijn haar. Door mijn eetstoornis in het verleden heb ik mijn haar weleens helemaal moeten knippen en lang haar staat mij toch het beste. Goede verzorging is dus een must, maar dat komt helemaal goed met de prachtige producten van Maria Nila. Lees mee hoe geweldig deze producten zijn en geef ze jezelf eens cadeau!

Oorsprong

Marian Nila is een heel bijzonder haarverzorgingsbedrijf met 100% vegan en no cruelty gecertificeerde producten die ontwikkeld zijn met liefde. Ze leveren veganistische producten van hoge kwaliteit en maken het daarbij een stuk makkelijker om duurzaam en diervriendelijk te leven en toch te kiezen voor prachtige en kleurbehoudende haarverzorgingsproducten. De producten worden lokaal in Zweden vervaardigd en altijd van de hoogste kwaliteit. Ze zijn tevens gecertificeerd door drie onafhankelijke organisaties zoals PETA, Leaping Bunny en The Vegan Society. Ze compenseren ook de verpakking van hun producten door telkens als je een product koopt, bij te dragen aan het planten van nieuwe bomen in Zuid-Amerika.

Vele varianten haarmaskers

We hebben allemaal verschillende haartypes en haarzorgen dus dan is één masker vaak niet genoeg. Maria Nila heeft een brede range  aan haarmaskers om te mixen en matchen en deze zorgen er weer voor dat je onbezorgd het najaar en de winter doorkomt. De maskers zijn zeer voedend en bestaan uit de volgende varianten:

  • HEAL haarmasker
  • TRUE SOFT haarmasker
  • PURE VOLUME haarmasker
  • STUCTURE REPAIR haarmasker
  • SHEER SILVER haarmasker
  • LUMINOUS COLOUR haarmasker

Multi-masking is een geweldige manier om aan de verschillende behoeften van het haar te voldoen. Het is alsof je het haar een intensieve, op maat gemaakte gezichtsbehandeling geeft. Zo kan de hoofdhuid een andere behoefte hebben dan de puntjes van je haar en kun je het op je eigen manier de zorg geven die het nodig heeft met de haarmaskers van Maria Nila.

Onze ervaring

Ik mocht het HEAL haarmasker en het TRUE SOFT haarmasker van Maria Nila uittesten. Allereerst is de verpakking al prachtig vormgegeven, daarnaast zijn de maskers van een prachtige dikke structuur, waardoor je gelijk zin hebt om deze uit te gaan testen op je haar. Ik zal mijn ervaring van beide maskers hieronder delen:

TRUE SOFT haarmasker

Dit haarmasker ondersteund de kleur voor gekleurd haar en is rijk van structuur. Daarnaast is deze vegan, cruelty free, vrij van sulfaten en parabenen en bevat het Colour Guard Complex voor het behoud van je haarkleur. Ook is het verrijkt met pure argan olie. Het ruikt echt waanzinnig lekker en de verpakking zit ook goed vol, wat alleen maar fijn is zodat je het langdurig kunt gebruiken. Je hebt maar een beetje nodig, afhankelijk van hoe lang je haar precies is. Ik heb fijn en middellang haar en het voelt echt zijdezacht aan. Ik laat het – zoals op de verpakking beschreven – ongeveer 5 min intrekken en spoel het daarna weer uit. Mijn haar voelt zacht aan en na het opdrogen glanst het rijkelijk en voelt het licht aan. Heel fijn in gebruik en ideaal voor mijn gekleurde haar langer te behouden. Deze is echt heel erg fijn!

HEAL haarmasker

Dit haarmasker is er specifiek voor gemaakt om een geïrriteerde en gevoelige hoofdhuid te verhelpen en haarverlies te voorkomen. Daarnaast is deze vegan, cruelty free, vrij van sulfaten en parabenen en bevat deze ook het Colour Guard Complex voor het behoud van je haarkleur. Ook zorgt het ervoor dat je geïrriteerde of gevoelige hoofdhuid verdwijnt en stimuleert het de haargroei. Deze variant vind ik nog lekkerder ruiken, het ruikt een beetje zoet, een perzik-achtige geur. Hier zit de verpakking ook weer helemaal bomvol, wat heerlijk is zodat je het nog vaker kunt gebruiken. Je hebt maar een beetje nodig en ik laat het weer ongeveer 5 minuten intrekken en spoel het daarna weer uit. Mijn haar voelt zacht aan en is meteen goed doorkambaar. Na het drogen lijkt het voller en geeft het een mooie glans. Misschien toevallig, maar ik heb zelf echt een gevoelige hoofdhuid en mijn haar is na de bevalling van mijn tweeling nooit meer echt dik geworden, dus dit zou dé oplossing kunnen zijn. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden, maar om echt resultaat te zien van het verlies van minder haar moet ik iets langer wachten. Mijn hoofdhuid voelt wel rustig aan, dat is dus heel fijn!

Wil jij deze haarmaskers ook eens proberen?

Je kunt ze via de website aanschaffen en ze kosten per stuk tussen de € 29 – € 33, maar ze bieden dan ook meer kwaliteit en je kunt er wel een poosje meedoen.

Wij zijn fan en gaan voortaan met stralende haren de deur uit, jij ook?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .