` BEAUTY: Maak kennis met de prachtige producten van Feeling Goods - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de prachtige producten van Feeling Goods

Eens in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om een spa ochtend te houden. Genieten van een lekker ontbijt, maskertje op, wenkbrauwen in shape brengen, haren wassen, stoombadje voor mijn gezicht; alles komt aan bod. Ook het scrubben van lichaam en gezicht ontbreekt dan niet. De laatste tijd moet ik deze stap helaas overslaan. Mijn huid is erg broos door eczeem en ik heb het gevoel dat alle scrubs te ruw zijn. Toen ik in mijn zoektocht naar fijne beauty producten terecht kwam op de website van Feeling Goods dacht ik direct, dit is interessant! Ook zag ik dat ze een super zachte scrub in het assortiment hadden en die wilde ik natuurlijk heel graag proberen. Want hoe zacht is zacht? En hoe reageert mijn kwetsbare huid op de scrub? Melinda en ik mochten de scrub beide testen  en wij vertellen jullie graag over onze bevindingen. Lees je mee?

Wat ik allereerst super leuk vind is dat ik bij het openen van de verpakking direct het luxe spa gevoel krijg. De verpakking is heel erg mooi. De pot scrub zit namelijk “verstopt” in een mooi doosje waardoor je jezelf voor je gevoel een cadeautje geeft. De face & body scrub zelf zit in een 200ml pot. Dit vind ik persoonlijk top! Op deze manier krijg je waar voor je geld omdat je alles van het product kunt gebruiken en geen tubes hoeft uit te knijpen (waar je nooit alles uit krijgt).

De scrub heeft de kleur van lichtbruine basterdsuiker maar heeft de substantie van heel fijn zand. Heel anders dan dat je zou verwachten van een scrub, die toch vaak een stuk grover is. Dit belooft voor mij veel goeds, want als het er zo fijntjes uitziet, dan zou het ook wel eens heel zacht op mijn huid kunnen zijn.

En dat het fijn aanvoelt tijdens gebruik dat kan ik absoluut beamen. Op aanraden van Feeling Goods neem ik wat van het product op mijn hand, doe er een klein beetje water bij zodat er een mouse ontstaat, en masseer het in op mijn huid en op mijn gezicht. Normaal gesproken krijg ik van een scrub hele pijnlijke handpalmen en prikt de huid bij de wondjes in mijn handen en armholtes enorm,dit blijft nu uit! Het is heel mild en de “korrel” die vrijwel onzichtbaar is voelt prettig en maakt mijn huid zacht. Ondanks dat ik de open wondjes en kwetsbare eczeemplekjes probeer te vermijden scrub ik er per ongeluk toch overheen maar het maakt het niet extra kapot en er ontstaan geen extra wondjes of bloed wat ik bij veel andere scrubs wel ervaar. Je kunt wel stellen dat ik fan ben.

Ook Melinda heeft de scrub gebruikt, en dit is wat zij ervan vindt:

“De scrub voelt zacht en licht korrelig aan. Zodra het mijn huid raakt komt de heerlijke geur vrij en word ik helemaal happy! Het is zacht voor mijn huid en dat maakt het fijner dan de andere scrubs die vaker grover en veel minder zacht zijn. Je hoeft maar weinig van het product te gebruiken voor het gewenste resultaat en nog een voordeel vind ik dat je het voor zowel je lichaam als gezicht kunt gebruiken, echt ideaal. Met dit warme zomerweer is het een must om je huid goed te blijven verzorgen en na een dag strand of zwembad vind ik het een cadeautje om de scrub te kunnen gebruiken.

Maar waar is de scrub nu precies van gemaakt? Je zult het niet geloven maar de scrub is gemaakt van mais (ggo-vrij)! De belangrijkste ingrediënten in de scrub zijn maïskolven die voor het lichte exfoliërende effect zorgen, goudsbloem, kamille-extract en kokosolie. De scrub is, wat ik nog niet eerder benoemde, vegan en heeft een hele fijne niet te aanwezige geur waardoor je echt dat luxe spa gevoel krijgt als je het zelf gebruikt.

Ben je nou ook zo nieuwsgierig geworden naar deze prijswinnende scrub, dan kunnen wij je heel erg blij maken met een mooie kortingscode waarmee je maar liefst 25% korting krijgt. Gebruik je de code: Boostyourhealth dan betaal je in de maand augustus geen €  17,95 maar € 13,95 voor de fantastische 200 ml scrub. Verwen jezelf, je moeder, je vriend of vriendin, of ander fantastisch iemand met dit mooie cadeau!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment