Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de producten van Earth-Line

Mijn huid doet het in de winter niet zo goed. Vanaf mijn 3e jaar heb ik constitutioneel eczeem en in de maanden december t/m maart is mijn huid extreem droog, rood en schilferig.  Dit komt onder andere door de grote temperatuurverschillen van buiten naar binnen en andersom. Buiten de erge kou en binnen de warmte van de centrale verwarming. Mijn huid kan deze verschillen niet goed verwerken en naast dat het veranderd in een droge bende krijg ik ook nog eens verschrikkelijke jeuk. De verzorging van mijn huid is dan ook heel erg belangrijk en het vinden van goede verzorgingsproducten lastig.

Doordat mijn huid zo gevoelig is kan het niet veel hebben. Binnen no-time voel ik of iets werkt voor mij of niet. Ik heb wel eens producten gebruikt die pretendeerde helemaal goed en clean te zijn maar na 5 minuten stond mijn gezicht in de fik en werd mijn huid knalrood en trekkerig. Het is dan altijd fijn als je een product mag testen waar het gevoel wel direct bij klopt, de je huid ondersteund en kalmeert en wat je niet voelt zitten. Als ik een crème of product op mijn gezicht voel zitten krijg ik jeuk en wil ik het eraf krabben. Earth-Line, een product van Original Cosmetics is een product waar ik super enthousiast over ben geworden de afgelopen weken en wat ik dagelijks met veel plezier gebruik.

Earth-Line is een gezonde 100% natuurlijke huidverzorgingslijn en combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging. De samenstelling van alle producten van Earth-Line is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën. Het ondersteund de huid tegen huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid.

Vitamine E is de belangrijkste en meest effectieve huid vitamine, en dat is nou precies de reden waarom deze serie deze vitamine bevatten. Het bevorderd de doorbloeding en stimuleert de celstofwisseling waardoor de huid zich kan herstellen. Het helpt littekens te vervagen en vertraagd de huidveroudering. Daarnaast beschermt het tegen luchtvervuiling, schadelijke U.V stralen en stress.

Ik mag de gezicht cleanser, de dag & nachtcrème en de oogcontour uitproberen. De gezichts cleanser gebruik ik in de ochtend onder de douche en in de avond voor het naar bed gaan. De dag & nachtcrème gebruik ik dagelijks in de ochtend en avond en dit geldt ook voor de oogcontour. Wat mij direct opvalt is dat de substanties van de producten heel licht zijn. Ze voelen niet vettig aan wat ik een enorm pluspunt vind en ze smeren heel goed uit waardoor je maar een klein beetje hoeft te gebruiken. De geur van de producten is fris en puur. Geen sterke geparfumeerde luchtjes en dat is super fijn. Wat mij vooral opvalt na een paar dagen is dat mijn huid stopt met schilferen. In de periode van de extreme kou bleef mijn huid wel droog, maar dit keer voelde het alleen droog maar zag het er niet droog uit! En dat is echt uniek. Mijn huid was niet rood gevlekt, had geen velletjes en voelde niet trekkerig aan. Wat een verademing! Nu de erge kou de deur uit is en mijn huid niet meer droog heb ik echt het gevoel dat mijn huid een extra beschermlaagje heeft, een filtertje. Het voelt superzacht aan en mijn teint is egaal.

Wat ik dus wel kan zeggen is dat ik enorm tevreden ben over het resultaat en blij ben dat mijn moeilijk eczeemhuid Earth-Line volledig accepteert. Ik ben zeker een nieuwe fan.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 2

 • reply

  Milou van Mulken

  26 maart 2018

  Heel gaaf blog! Ik gebruik de producten van Earthline zelf al jaren en ben er ook helemaal fan van!

  • Melinda van Rossen
   reply
   26 maart 2018

   Dankjewel Milou! Wat fijn om te horen, ik vind ze ook helemaal geweldig! Nog een fijne zonnige dag! Liefs, Isabelle

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .