Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de producten van Love Beauty & Planet

Je ziet het steeds meer voorbij komen, heerlijke vegan verzorgingsproducten. Ik ben mij er steeds meer van bewust dat het niet meer nodig is om producten aan te schaffen die getest zijn op dieren of waar dierlijke producten aan toegevoegd zijn. Ik gebruik nu al enige tijd vegan make-up en vegan huidproducten en ik moet zeggen dat ik echt een verschil zie. Aan de ene kant is het logisch, als je lief bent voor je lichaam krijg je vanzelf liefde terug. Ik mocht de nieuwe lijn van Love Beauty and Planet uitproberen in de heerlijke warme geur shea butter & sandalwood oil. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Het team achter Love Beauty and Planet zijn een groep mannen en vrouwen die maar 1 doel voor ogen hebben. Ze geloven dat er goed uitzien en goed doen hand in hand horen te gaan. Ze hebben producten ontwikkeld die ze zelf ook heel graag gebruiken, wat ik persoonlijk altijd een heel erg belangrijk punt vind. Ze staan 100% achter hetgeen wat ze doen. Het doel wat ze hebben is makkelijk te omschrijven; het verschil maken in beauty en een beetje liefde geven aan de planeet.

Het merk heeft een aantal geuren in hun assortiment, waaronder roos, lavendel, mimosa bloem, vetiver, ylang-ylang en sandelhout. De producten met de laatste geur mocht ik proberen.

De geur sandelhout zal niet bij iedereen in de smaak vallen. Het is een wat zwaardere geur. Het ruikt een beetje aards en is behoorlijk aanwezig. Naast het feit dat ik enorm van frisse geuren houd vind ik het mystieke en dromerige van het sandelhout in combinatie met de shea boter heel erg lekker.

Het is een heel proces om deze geur te winnen. Allereerst is het goed om te weten dat een Sandelboom 10 tot 15 jaar nodig heeft om te volgroeien. Daarna onttrekken parfumeurs met behulp van stoom (een proces dat 50 uur duurt!) de essentiële olie uit het sandelhout.

De diverse geuren hebben allemaal een douchegel, bodylotion, shampoo, conditioner en cleansing conditioner die je kunt aanschaffen, zodat je jezelf kunt onderdompelen in 1 bepaalde geur. Zoals jullie wellicht al weten was ik mijn haren niet tot nauwelijks dus de haarproducten heb ik eerlijk gezegd niet gebruikt en weet dus niet wat het doet voor het haar. Maar de douchegel en bodylotion zijn heerlijk.

De douchegel voelt op je huid heel romig aan, zonder vettig te zijn. Dit geldt ook voor de bodylotion. Door de sterke geur verwacht je ook een dikke substantie wat je op je huid krijgt, maar niets van dat. Het is een lichte vloeistof die zodra je het over je huid wrijft vrijwel direct oplost en totaal niet plakkerig aanvoelt.  Wat er overblijft is een heel zacht laagje en een super lekkere geur.

Ik wil jullie nog even een kort lijstje geven waarom ik Love Beauty and Planet een super merk vind:

Het is vegan, de flessen zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen, er zit natuurlijk shea boter in en de oliën die de geuren afgeven worden eerlijk gewonnen. Daarnaast zeggen ze NEE tegen parabenen, kleurstoffen en siliconen.

De producten van Love Beauty and Planet zijn online te koop vanaf € 8.99 bij o.a. de Albert Hein en Bol.com

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .