` BEAUTY: Maak kennis met Mintenz minerale make-up voor iedereen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met Mintenz minerale make-up voor iedereen

Het is al lang geen geheim meer dat ik er van de “less is more” ben. Ik hou wel van een leuk make-upje, maar het moet mij vooral niet te veel tijd kosten en het moet er vooral niet uitzien alsof ik een hele laag op mijn gezicht heb gesmeerd. Bij een ander kan ik bijvoorbeeld foundation er heel mooi uit vinden zien, terwijl ik er zelf ver van weg blijf. Ik vind NOOIT de goede kleur match met mijn huid en ik krijg er al snel een “cake face” van, om nog maar niet te spreken over de foundation die zo mijn lijntjes en rimpeltjes in trekt waardoor die nog zichtbaarder zijn. Maar toen kwam ik de minerale make-up van Mintenz tegen en zag ik super mooie resultaten wat heel natuurlijk overkomt. Ik MOEST dit natuurlijk proberen! Wat ik ervan vind, en wat leuke voor en na foto’s vind je in dit artikel. So keep on reading.

Allereerst wil ik jullie natuurlijk in het kort wat vertellen over de minerale make-up van Mintenz. Het is een natuurlijke make-up wat gemaakt is van pure mineralen. Ideaal, want hierdoor kan zelfs de meest gevoelige huid de make-up goed verdragen. En ik moet zeggen, dat is helemaal waar. Ik heb een droge huid dat snel last heeft van eczeem, maar ik heb totaal geen nare reacties op mijn huid ondervonden. Minerale make-up komt in een poedervorm welke hypoallergeen is, geen chemische ingrediënten en nanodeeltjes bevat, is dierproefvrij en daarnaast beschermt het ook nog de huid met de factor 15 zonbescherming die er in zit.

En dan de grote test. Hoe brengt je het aan, hoe ziet het eruit en vooral, hoe voelt het. De foto hierboven is een voor en na foto. De linkerfoto ben ik, met mijn blote billen gezicht. Rechts draag ik drie producten van Mintenz. Ik draag de concealer (roze), de foundation in de kleur Bisque, en ik draag de blush in de kleur Peachy Pink. Wat ik dus zo mooi vind is dat het resultaat heel erg natuurlijk is. Je ziet nog steeds jezelf door de make-up heen. Sproetjes zijn nog steeds zichtbaar en je hebt totaal niet het gevoel van een masker. Het is zo subtiel dat wellicht iemand anders niet eens zo snel doorheeft dat je überhaupt make-up draagt.

Je brengt de make-up aan met een kwast en het geeft een hele egale dekking. Als je na het aanbrengen aan je gezicht voelt, dan voelt je huid gewoon als huid. Heel erg zacht. Gedurende de dag blijven de producten ook perfect zitten. Ik ben echt blij verrast. Laat ik vooropstellen dat ik vind dat ik echt niet iedere dag make-up zou hoeven dragen, en dat ik mijn blotenbillen gezicht ook prachtig vind, maar dit is toch super mooi. Het geeft net dat beetje glow, dat kleurtje, die ge-airbrushte look.

Ikzelf heb altijd moeite met het vinden van de perfecte kleur als het gaat om foundation. Dit komt omdat ik een gele ondertoon in mijn huid heb, en veel foundations een roze ondertoon hebben, De kleur Bisque is de meest verkochte kleur en matcht perfect met verschillende tinten. Maar met wel 18 tinten foundation in het assortiment zit de perfecte kleur er voor jou zeker ook bij. En mocht je toch nog twijfelen dan verkopen ze voor een piepklein bedrag de testerset. Zo kun je thuis je true match vinden.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan snel op de website van Mintenz.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment