Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met de producten van Loïs Lee

Wat veel mensen in mijn omgeving al weten, maar jullie misschien nog niet, is dat ik een slechte huid heb. Na vroeger 10 jaar een extreme vorm van eczeem gehad te hebben is mijn huid er niet beter op geworden. De huid van mijn gezicht is extreem droog en kan niet veel producten verdragen. Ik was dan ook heel erg benieuwd hoe ik zou reageren op de producten van Loïs Lee. Lezen jullie mee?

Wat ik bij mijn gezichtsverzorging heel belangrijk vind, is dat het zo natuurlijk mogelijk is. Zodra een product extreem geparfumeerd ruikt zet ik het alweer snel terug in de schappen. Ik hou van een neutrale geur. Het is dan ook heel fijn om te lezen dat Loïs Lee, zoals zij het omschrijven, ‘meuk-vrij” is. Lois Lee onderscheid zich door alleen de puurste ingrediënten uit de natuur. Deze zijn van de hoogste kwaliteit, en de beste concentratie te gebruiken voor gegarandeerd resultaat. Daarnaast is het een mega bonus dat ze nooit testen op dieren, alleen op mensen. Ook gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten, compleet vegan dus!

Ik mag het 3-stappen systeem uitproberen. De 3 stappen zijn reinigen, hydrateren en voeden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best spannend vind omdat ik al jaren zo verknocht ben aan mijn eigen beauty spullen en ik toch nooit zo goed weet wat mijn huid gaat doen, hoe goed en clean de producten ook zijn.

Ik begin met stap 1, de Soothing cleansing oil. Ik gebruik dit in de avond, want dat is het moment dat ik mijn gezicht reinig. Het handdoekje maak ik nat met heet water onder de kraan en wring deze goed uit. Ik masseer vervolgens 6 pompjes van de olie in op mijn huid en leg de warme doek op mijn gezicht. Dit vind ik ook altijd zo lekker bij de schoonheidsspecialiste, en dat ik dat gevoel nu thuis kan ervaren is heerlijk! Het gedeelte met het warme doekje kan je een aantal keer herhalen, net zolang alle vuiligheid en make-up van je gezicht zijn verdwenen. Door de warmte staan je poriën namelijk open en kan de olie al het vuil uit je huid trekken. Waar ik normaal na het reinigen vaak een droog aanvoelende huid heb en ik er naar snak een vette crème op te smeren, heb ik die behoefte nu helemaal niet. Mijn huid voelt echt mega zacht aan, superfijn!

De hydraterende lotion en de nourishing beauty oil gebruik je samen, maar kun je ook los van elkaar gebruiken. In de avond en in de ochtend combineer ik deze twee. Ik spray een paar keer met de hydraterende lotion op mijn hand en doe daar een pompje van de olie bij. De hydraterende lotion zorgt voor een heel fris gevoel en de olie voedt de huid heel goed. De angst dat de olie mijn huid er vettig uit zou laten zien en dat ik wellicht puistjes zou krijgen was gelukkig niet aan de orde. Mijn huid ziet er veel gezonder uit. Veel stralender. Zeker in de winter is mijn huid erg droog en zelfs een beetje vaal van kleur, maar op één een of andere manier haalt het mijn gezicht echt op 🙂

De beauty oil kan ook los worden gebruikt als een serum, bijvoorbeeld voor je ogen. Ik gebruik de olie ook af en toe op een extra droog plekje bij bijvoorbeeld mijn mond. De hydraterende lotion kan door de dag heen ook als verfrissende spray gebruikt worden. Persoonlijk ben ik van de losse lotion niet zo’n fan, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor iemand anders weer heel anders kan uitpakken.

Ook mocht ik de prachtige beautystone uitproberen. Nog nooit had ik van een product als deze gehoord en wist ook niet precies wat ik er mee moest doen en wat de werking dan zou zijn. Ik moest het echt even opzoeken. Het blijkt dat deze steen van Jade is gemaakt. Door de steen over je gezicht te schrapen wordt de circulatie in je gezicht bevorderd en krijgt je gezicht voeding van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd, met als resultaat…. een geweldige GLOW!

Ik denk dat alle producten bij elkaar je echt een thuis spa gevoel geven. Mijn “moeilijke” eczeem huid reageert heel goed op de producten van Loïs Lee en ben dan ook erg blij dat ik deze aan mijn dagelijkse routine kan toevoegen.

De producten van Loïs Lee zijn te verkrijgen op de website en kosten € 139,- (3 stappen systeem) voor een full size verpakking en € 45,- voor de travel kit ( Ideaal zodat je ook je beauty regime kunt doorvoeren op vakantie.). De beautystone is te koop voor € 29,-. Mocht je de producten los willen aanschaffen is dit ook mogelijk.

Ik ben fan geworden, ga jij deze producten ook eens proberen? Of ken je ze al?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 1

 • reply
  25 januari 2018

  Hoi Isabelle, wat een mooie review, dank je wel!
  Wat fijn dat je gevoelige huid zo goed op de producten reageert. Ik hoor dat wel vaker en dat komt omdat de hydrating lotion een wat lagere pH heeft die perfect past bij de pH van je huid (rond de 5.0). Veel producten hebben een veel te hoge pH, zoals bijv. reguliere cleansers of zeep (8.0) waardoor je meer kans hebt op op eczeem, droge huid en versnelde huidveroudering.

  Een gezonde huid heeft de juiste pH en kan dan functioneren zoals ze zou moeten: o.a. bescherming bieden en vocht in de huid houden.

  Zo, dat was wat theorie om jouw ervaring te bevestigen! 😉

  Groet, Debbie
  founder Loïs Lee Pure Skinfood

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .