Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Maak kennis met Weleda Skin Food

Droge en schilferige huid; met de overgang van zomer naar herfst en straks zelfs winterweer hebben wij er bijna allemaal wel last van. De temperatuurverschillen van binnen naar buiten zijn een ramp. Ik merk het vooral aan mijn handen, ellebogen en in mijn gezicht. Kleine kloofjes in mijn vingertoppen en schrale ruwe plekjes vaak gepaard met kleine velletjes. Ik smeer me een slag in de rondte en in iedere tas zit wel een andere tube met crème. Mijn favoriet op dit moment is de Weleda Skin Food.

Al jaren ben ik fan van de producten van Weleda. Perfect voor de gevoelige huid. Skin Food is een rijke voedende crème die helpt de huid te herstellen en te beschermen. De crème heeft een sterke citrus achtige geur en ruikt heel erg fris. Dat vind ik fijn, want daardoor krijgt mijn humeur ook direct een kleine oppepper. De citrus geur kan ik niet direct thuisbrengen als ik kijk naar de Ingrediënten van dit product. De Biologische zonnebloemolie die rijk is aan essentiële vetzuren en vitamine E is heel voedend. Ook zit er een extract in van het driekleurige viooltje en biologische extracten van kamille en calendula wat een rustgevend en verzachtend effect heeft op de droge huid. Deze bestanddelen worden aangevuld met beschermende zoete amandelolie, bijenwas en wolwas en verschillende etherische oliën.Dit laatste geeft denk ik de fijne geur af.

De crème is redelijk dik, wat ik niet per definitie fijn vind maar hij smeert wel heel makkelijk uit. De grote test komt na het smeren. Ik vind het namelijk ontzettend vervelend als je eerst na het insmeren van je handen een half uur met ze moet gaan wapperen omdat je anders overal sporen van vette vingers achterlaat. Skin Food doorstaat de test. Na het smeren trekt hij goed in. Ondanks dat mijn handen “vettig” blijven aanvoelen laat ik geen vervelende sporen na.

Een uur na het insmeren voelen mijn handen nog steeds zacht aan. Natuurlijk verdwijnen de kloofjes en velletjes niet als sneeuw voor de zon maar het voelt wel soepel en minder ruw en dat is ontzettend fijn.

Je kunt Weleda Skin Food hier online bestellen of bij één van de vele verkoopadressen door heel Nederland.

Heb jij ook zo’n last van je huid in de winter, probeer dan zeker eens Weleda Skin Food!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .