` BEAUTY: Met Australian Gold Botanical ga je met een gerust hart in de zon zitten! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Met Australian Gold Botanical ga je met een gerust hart in de zon zitten!

BEAUTY: Met Australian Gold Botanical ga je met een gerust hart in de zon zitten!

Vroeger was ik al fan van de producten van Australian Gold, maar nu ze geheel natuurlijk zijn nog veel meer! Voorheen zag je ze vaak bij de zonnebank, maar nu kun je ze eindelijk zelf ook mee naar het strand nemen. Wij mochten de nieuwe verbeterde lijn van Australian Gold Botanicals testen en laten je alvast weten dat je met een gerust hart kunt zonnen met deze nieuwe producten! Lees je mee?

Wat maakt de natuurlijke producten van Australian Gold Gold® Botanical zo speciaal?

De zonneproducten zijn volledig gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij zink en titaniumdioxide. De producten bevatten geen nanodeeltjes. Ze dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt heel fijn en als een onzichtbaar beschermend schild dat de UV-stralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden. Daarnaast bevatten ze natuurlijke minerale SPF’s en goed verzorgende botanische werkstoffen.

Blijf je dan wel beschermd genoeg tegen de zon?

De vernieuwde Botanical zonbeschermingsproducten van Australian Gold® met daarin uitsluitend minerale SPF’s beschermen de huid op een natuurlijke wijze tegen zowel UVA- als UVB-straling.

Wat wordt verstaan onder Botanische ingrediënten?

Alle formules zijn voorzien van rijk verzorgende, botanische ingrediënten zoals Kakadu Plum (een heel rijke bron van vitamine C), Australische Eucalyptus, Rode algenextracten en vitamine E. De producten plakken niet, zijn niet vet, trekken gemakkelijk in en zijn zweet- en waterbestendig. Ze zijn uiteraard ook niet op dieren getest en zijn vrij van kleurstoffen. Naast twee nieuwe SPF 50 Tinted Face Lotions werd de lijn voor 2020 ook uitgebreid met een aantal bodyproducten met SPF 50 om aan de wens van consumenten voor hogere SPF’s te voldoen.

Maak kennis met de Australian Gold® Botanical SPF 50 Tinted Face Lotions ( in light, medium of dark)

De ongekende populaire Australian Gold® SPF 50 Tinted Face Lotion was er reeds in de tint Light. Nieuw voor dit jaar zijn de tinten Medium en Dark! Deze unieke 100% minerale zonbescherming met een tintje, speciaal voor het gezicht, is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. De olievrije en antioxidantrijke formule beschermt de huid op een natuurlijke wijze tegen UVA- en UVB-straling op basis van de minerale SPF’s titaniumdioxide en zinkoxide met een factor 50. De reeds getinte samenstelling werkt bovendien als een soort BB-cream. Deze werkt matterend en biedt een lichte dekking, die ook prima als zomerse foundation mét SPF gebruikt kan worden. De lotion droogt snel en voelt niet vet of plakkerig aan. Het toegevoegde Kakadu Plum-extract beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden. Eucalyptus (van originele Australische theebladeren) kalmeert de huid, heeft een verfrissende werking en geeft een extra zuurstofboost. Rode algenextracten, squalaan, panthenol, sheabutter en vitamine E voeden en verzorgen de huid. Bovendien zijn deze producten hypoallergeen, PABA-vrij, parabenenvrij, koraalvriendelijk, veganistisch en dermatologisch getest. Ze zijn speciaal ontwikkeld om perfect te matchen met verschillende huidtinten en om fijne lijntjes en rimpeltjes optimaal te camoufleren.

Australian Gold® Botanical Continuous Sprays SPF 15, SPF 30 en SPF 50

Deze handige 360°continuous sprays in non-aerosol verpakkingen zijn een aanwinst voor elke vrouw. De continous sprays zorgen voor een constante en gelijkmatige nevel, zelfs als je de flacon ondersteboven houdt. De toegevoegde Glycerine houdt het vochtgehalte in de huid op peil en laat de huid soepel aanvoelen. Het toegevoegde Kakadu Plum-extract is een uitstekende antioxidant, waarvan bekend is dat het de schade die kan worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon vermindert. Van de toegevoegde Australische Eucalyptus is bekend dat het de huid helpt kalmeren en voorzien van extra zuurstof. Rode algenextracten en vitamine E beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen, werken hydraterend en helpen om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. Ze zijn niet plakkerig en worden snel door de huid opgenomen en zijn zweet- en waterbestendig. Ze zijn ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. De verpakkingen zijn recyclebaar. De samenstellingen zijn botanisch, hypoallergeen, dermatologisch en kindvriendelijk getest en hebben een sprankelende “Citrus Oasis”-geur. Deze sprays zijn verkrijgbaar met een SPF 15, SPF 30 en de nieuwe SPF 50.

Australian Gold® Botanical Lotions SPF 15, SPF 30 en SPF 50

Heb je liever een zonbeschermende lotion in plaats van een spray? Dan zijn er de vernieuwde Australian Gold® Botanical Lotions met SPF 15, SPF 30 en de nieuwe SPF 50. Deze lotions beschermen de huid op een verantwoorde, natuurlijke wijze tegen UVA- en UVB straling op basis van de minerale zonnefilters zink en titaniumdioxide. Ook aan deze vernieuwde samenstellingen werden intensief verzorgende ingrediënten zoals Kakadu Plum, Australische Eucalyptus, Rode algenextracten, squalaan, panthenol, sheabutter en vitamine E toegevoegd, die een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling helpen voorkomen en die huid intensief verzorgen. De lotions zijn niet plakkerig, niet vet, worden snel door de huid opgenomen en zijn zweet- en waterbestendig.

Mijn conclusie en meer informatie over de producten van Australian Gold®

Ik vind ze mega lekker ruiken! Ze zijn natuurlijk, plakken niet op de huid en verzorgen heel goed. Ideaal voor een dagje strand of mee te nemen op vakantie. Helaas is dit nu niet aan de orde, maar je kunt ook lekker zonnen in je tuin of op je balkon of jezelf goed insmeren voor je hardloop rondje. Zo blijf je goed beschermd en voed je je huid optimaal en bovendien is het niet vettig, daarom vind het superfijn in gebruik! Dit waren al mijn vroegere favorieten, maar nu ze ook nog eens natuurlijk zijn en nieuwe verbeterde samenstellingen hebben, wil ik ze niet meer missen! Je kunt ze kopen bij diverse drogisterijen en ze zijn tevens verkrijgbaar via deze website.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment