Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Met de Skyn Winterbreak Kit kom jij de winter wel door

Wat super om te zien dat er steeds meer natuurlijke merken aandacht krijgen en de slechtere op de achtergrond verdwijnen. Skyn Iceland is zo’n prachtig natuurlijk merk. Ze hebben niet alleen natuurlijke ingredienten, ze brengen een stukje IJsland hier naartoe en richten zich ook op de gevoelige stressvolle huid. Een stressvolle huid komt steeds vaker voor bij vrouwen en kan met natuurlijk ingredienten rustiger worden en zelfs helemaal verdwijnen. Ik mocht de Skyn Iceland Winterbreak Kit testen en vertel waarom jij deze ook moet hebben om in deze winterperiode je huid een flinke oppepper te geven! 

De Winter Break Kit bestaat uit een zorgvuldig samengesteld regime van de meest verzorgende en voedende formules uit de collectie van skyn Iceland, allemaal ontwikkeld om de door strenge winters gestreste huid te hydrateren, voeden en op te frissen.

De Winter Break Kit bestaat uit het volgende:

Icelandic Relief Eye Pen

De Icelandic Relief Eye Pen is een supergeavanceerde, drievoudig werkende oogcrème in handige penvorm, voorzien van een baanbrekende technologie, die de drie grote problemen aanpakt: donkere kringen, wallen en rimpels.

Pure Cloud Cream

De Pure Cloud Cream (10 ml) met arctische bessen en peptiden is een vederlichte, hydraterende dagcrème die de droge, gevoelige huid kalmeert, verwent en beschermt. 

Berry Lip Fix

De Berry Lip Fix  (5ml) is een ultraverzachtende, fluwelen lipbehandeling vol met plantaardige peptiden, oliën en extracten die droge, gebarsten lippen direct herstellen dankzij de langdurige hydratatie.

Arctic Hydration Rubberizing Mask

De Arctic Hydration Rubberizing Mask (1 masker) is een peel off masker, bomvol vitamine C, dat de gestreste en uitgeputte huid voorziet van instant diepe hydratatie, terwijl het natuurlijke en vitale voedingsstoffen in de huid opsluit. Binnen enkele minuten ontvangt jouw huid een nieuwe lading energie.

Hydro Cool Firming Eye Gel

De Hydro Cool Firming Eye Gel (1 paar)  is een verkoelende gelpatch die de gevoelige huid onder de ogen verstevigt, opfrist, glad strijkt en wallen doet verminderen – en dat in slechts tien minuten tijd, de filler zonder naalden!

Mijn ervaring

Na een flinke langdurige griep heb ik mijn huid een oppepper gegeven met de Winterbreak Kit van Skyn Iceland en was aangenaam verrast. Het masker was fijn van textuur en voelde heel fijn achteraf. Ook de crème was heel fijn en werd goed opgenomen in mijn huid. De oogcrème en eye gels waren een mega boost voor mijn wallen die er helaas vaak genoeg zijn door slaapgebrek (mijn dochter heeft een slaapprobleem), maar hielden lang aan en daardoor had ik een veel meer uitgeruste blik en huid en voelde ik mij ook gelijk een stuk beter. Door alle verkoudheid had ik last van dikke kapotte lippen die knalrood waren, dus de Berry Lip Fix kwam heel goed van was en voelde heel zacht en fijn aan. De Winterbreak Kit van Skyn Iceland is dan ook met recht een aanrader en het ultieme cadeau voor jezelf of een ander voor deze koude(re) periode en een megaboost voor je huid!

Meer weten?

Je koopt de Winterbreak kit van Skyn Iceland al voor € 30 hier via de website.

Ben jij member van Boost your Health, dan ontvang je maar liefst 10% korting op jouw aankoop bij Skyn Iceland! Wil je graag member worden en gebruik maken van deze korting (en vele andere voordelen), meldt je dan hier aan!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .