` BEAUTY: Met deze INSTANT EFFECTS krijg je maximaal resultaat! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Met deze INSTANT EFFECTS krijg je maximaal resultaat!

BEAUTY: Met deze INSTANT EFFECTS krijg je maximaal resultaat!

Nieuw op de Nederlandse markt is het van oorsprong Engelse merk Instant Effects, dat veel voorkomende huidverzorgingsproblemen oplost en dat alom begeerde schoonheidswensen vrijwel direct zichtbaar in vervulling laat komen. De producten zijn ontwikkeld om échte resultaten te genereren die gebaseerd zijn op wetenschap, maar die werken als ware magie! Voor alle producten geldt dan ook: zien is geloven! Dat moesten wij natuurlijk testen, dus lees gauw mee!

Voor wie is Instant Effect bedoeld?

Het is bedoeld voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig zijn zónder mooimakende filters. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en direct zichtbare manier te verbeteren. Ze zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden tot directe resultaten.

Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten

Met de gepatenteerde OX2-technologie

De producten van Instant Effects zijn geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder  hyaluronzuur, plantaardige actieve werkstoffen en de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, het verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel diect zichtbaar en voelbaar.

Dierproefvrij, vegan-vriendelijk & klinisch bewezen

De baanbrekende formules van Instant Effects zijn klinisch bewezen. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën, om snelwerkende, échte en vooral betrouwbare resultaten te kunnen garanderen. De resultaten van deze klinische onderzoeken worden door Instant Effects openlijk en eerlijk gedeeld. Tot op heden meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen die reeds in enkele minuten zichtbaar zijn en die bij langdurig gebruik aanhouden.

Dit vonden wij ervan!

Deep Line Elixir € 34,95 – 5 ml

Deep Line Elixer van Instant Effects zorgt in slechts 10 minuten voor een direct zichtbare vermindering van de rimpeldiepte en -grootte van diepe rimpels en lijnen in het gezicht. Bij langer gebruik verminderen mimiekrimpels en de lijnen van de neus-lippenplooi met 75%, de huid is 117% meer gehydrateerd, zelfs 12 uur na het aanbrengen.

Mijn ervaring: Ondanks dat ik nog weinig rimpels heb, stoor ik mij alleen aan mijn grote frons rimpel die steeds iets meer zichtbaar wordt. De Deep Line Elixir helpt hier enorm mee en de zichtbaarheid is al stukken minder geworden, dus ik ga zeker door met het gebruik ervan. Succes verzekerd dus!

Instant Eye Lift € 29,95 – 8 ml

In slechts 15 minuten zorgt deze liftende oogcrème ervoor dat wallen en rimpels rondom de ogen worden gladgestreken, voor een opvallend jeugdige oogopslag. De elasticiteit van de huid steeg bij testpersonen bij langer gebruik met gemiddeld 55%, rimpels en fijne lijntjes verminderden met 21%.

Mijn ervaring: Na een aantal jaren slecht slapen (en soms nog) heb ik last van ietwat hangende oogleden en wallen en deze Instant Eye Lift helpt dit echt verminderen. Ik heb al heel veel producten geprobeerd, maar deze werkt echt super en gebruik ik met regelmaat om er ietwat frisser uit te zien, love it!

3D Lip Plumping Treatment € 29,95 – 5 ml

De lippen zijn in slechts 2 minuten 20% voller met een hydratatie die 12 uur duurt. De formule zorgt ook voor een verbeterde kleur van de lippen en bij langer gebruik tevens voor verzachting van de fijne, verticale lijntjes rondom de lippen.

Mijn ervaring: Mijn lippen zijn van zichzelf al best vol, maar wat extra pump kan geen kwaad. Ik zou nooit voor een cosmetische behandeling gaan, maar wilde dit toch wel graag eens proberen. En ik moet zeggen dat ze er wel wat voller uit kwamen te zien, gelukkig niet te erg haha. Maar kiss proof is het zeker 😉

2 nieuwe varianten

Lash & Brow Volumiser: vaarwel valse wimpers!

Zeg vaarwel tegen valse wimpers en extensions en maak een einde aan alle schade die deze aan je natuurlijke wimpers veroorzaken. De nieuwe Lash & Brow Volumiser van Instant Effects is een zachte, intensief conditionerende én diepgaand hydraterende formule die zelfs gevoelige ogen niet irriteert. Dit serum kan ook perfect worden gebruikt als primer vóór het aanbrengen van mascara, om zo maximaal volume te genereren voor direct zichtbaar vollere wimpers.

Triple Complex Eye Lift Serum: dé ultieme oogcontour corrector

Vergeet instafilters en photoshop! Breng in plaats daarvan het Triple Complex Eye Lift Serum van Instant Effects aan en in slechts 5 minuten krijgt de oogopslag een heldere, jeudige uitstraling. Alsof de vermoeide blik is weggetoverd met behulp van airbrush. De gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met hyaluronzuur werkt snel om de doorbloeding van de ooghuid te verbeteren en fijne lijntjes, donkere kringen en wallen in een oogwenk optisch te wissen. De ‘anti-pollution’-werking van de formule beschermt de tere ooghuid tegen schadelijke externe invloeden.

Deze 2 ga ik binnenkort even testen en ik houd jullie op de hoogte!

De producten zijn te koop bij de Etos door heel Nederland of neem hier een kijkje op de website!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment