Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Mijn make-up routine met de make-up van Inika

Ik denk dat ieder meisje zich nog wel herinnert wanneer ze haar eerste setje make-up kreeg. Voor mij was dat in de zomer voordat ik naar de middelbare school ging. Een blauw oogpotloodje, een zwarte mascara en een duo oogschaduwdoosje. Wat voelde ik mij ineens volwassenen toen ik dat cadeautje open maakte. Tot op de dag van vandaag vind ik make-up prachtig, al moet ik zeggen dat in de jaren mijn stijl qua make-up wel wat is veranderd. Benieuwd naar mijn vaste make-up routine, lees dan snel verder!

Als het om mijn make-up gaat hou ik erg van een natuurlijke look. De look, je hebt wat op, maar het ziet eruit alsof je gewoon net uit bed bent gestapt. Dit was 15 jaar geleden wel anders. Van foundation heb ik nooit iets gesnapt. De kleuren kwamen nooit mooi overeen met mijn huidskleur, je zag het altijd zitten en ik had het gevoel dat ik werd opgesloten. Dus die stap sloeg ik altijd over. Wel trok ik altijd flinke lijnen rond mijn ogen met een donker oogpotlood (liefst zwart).. Van die goede brede randen. Ik bedacht mij namelijk dat dat mijn ogen zo sprekend maakte. Daarnaast was ik dol op concealer onder mijn ogen en een flink laag mascara. Ik legde de focus altijd rond de ogen, omdat ik mijn mond niet heel mooi vond.

Mijn routine is in de loop der jaren wel wat veranderd. Allereerst ga ik nu veel makkelijker zonder make-up de deur uit. Zeker nu ik wat meer lijntjes (nee, ik wil ze nog geen rimpels noemen) in mijn gezicht krijg, vind ik het mooier om zo min mogelijk make up te dragen. Dat toont en oogt vaak jonger en jeugdiger.

De producten die ik kies moeten fijn voelen op de huid. Het gevoel dat ik niets draag is het juiste gevoel, en met de make-up producten van Inika heb ik dit gevoel.

Mijn 3 go to producten voor mijn gezicht zijn standaard een mascara, een blush en highlighter. Met deze 3 dingen leeft mijn gezicht helemaal op. Bij Inika kies ik voor een bruine mascara. Door de bruine kleur oogt het heel natuurlijk en heel zacht. Wel zet ik altijd twee laagjes op voor een mooi sprekend effect.

Dan de blush. I love blushes, en heb er dan ook ontzettend veel in mijn collectie. Een blush kan soms net dat beetje “leven” in je gezicht brengen. Inika heeft een hele mooie loose mineral blush. Zodra je de blush opdoet mengt hij zich heel mooi in je huid waardoor je natuurlijk blosjes krijgt.

En dan de laatste stap die ik eigenlijk pas sinds een jaar heb toegevoegd aan mijn routine is de highlighter. Een beetje glim op mijn jukbeen, puntje van mijn neus en in mijn cupidoboog bij mijn lip sla ik eigenlijk nooit meer over. Highlighters zijn er in vele verschillende soorten, maar Inika heeft een cream illiminisor die heel mooi blijft zitten en een subtiele glow geeft. Ik hou ervan.

Als ik een feestje heb, of een qua make-up echt wil uitpakken dan zet ik aan de bovenrand van mijn oog nog een zacht bruin lijntje, zet ik een mooie smokey ooglook op (liefst in bruintinten) en zet ik mijn lippen nog aan met een zachte kleur.

Goed om te weten is dat de producten van Inika 100% vegan zijn, organic zijn en niet op dieren zijn getest! Dat vind ik in deze tijd echt een must, en het draagt ook zoveel fijner als je weet dat de make-up wat je op je huid draagt goede producten zijn.

Hoe ziet jullie dagelijkse make-up routine eruit?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .