Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Mijn top 5 producten bij Holland & Barett

De meeste mensen kennen Holland & Barrett denk ik als “De Tuinen”. Het is een heerlijke winkel waar ik met regelmaat kom en waar mijn favoriete verzorgings en lifestyle producten te koop zijn. Vroeger kwam ik er ook vaak om cadeau pakketjes samen te stellen voor verjaardagen of gewoon om even lekker te struinen en de heerlijk geur van de verschillende producten op te snuiven. Ik geef je graag mijn top 5 van favoriete producten/merken die te koop zijn bij Holland & Barrett. Lees je snel verder?

  1. Met stip op nummer 1 staan de producten van het met Zarqa. Ik ben met dit merk in aanraking gekomen vanwege mijn eczeem. Van jongs af aan ging ik in bad met het badzout uit de Dode Zee. Dit om mijn eczeem te kalmeren. Al prikte het behoorlijk en was het niet altijd een pretje, het hielp en helpt zo goed. Ook het Black Mud mask en gezichtsserum zijn echt geweldig van Zarqa.
  2. Wie kent het merk Weleda nou niet. Ook deze producten gebruikte ik als kind veel. Een wat je als kind gebruikt blijft vaak steken in de routines die je nu ook nog hebt. Veel winkels hebben maar een paar Weleda producten, maar bij Holland & Barrett heb je ontzettend veel keus. Mijn favoriet van alle Weleda producten is de Calendula lijn. Heel zacht voor mijn probleemhuid en een instant boost. Ook de lavendelolie voor in bad is heerlijk. Je ontspant ervan en het laat een heel zacht laagje achter op je huid.
  3. De geurkaarsen zijn zo ontzettend fijn. Vroeger als ik een cadeaupakketje samenstelde voor een vriendin gingen er altijd een paar geurkaarsen in. Ook nog ben ik nog steeds dol op geurkaarsen en heb ook altijd die van Holland & Barrett in huis. Mijn favoriete geuren zijn Lavendel, wilde jasmijn en kaneel. Tegenwoordig hebben ze ook de kleine geurblokjes voor in een brandertje. Ook deze zijn super!
  4. Misschien een beetje een gekke in mijn lijstje, maar ik heb deze creme al 10 jaar lang standaard in mijn badkamerkastje. De slakkencrème. Deze crème ondersteunt de huid bij rimpels en littekenweefsel. En voor dat laatste gebruik ik het nog steeds. Onder mijn dag en nachtcrème breng ik altijd een heel dun laagje slakkencreme aan. Door mijn eczeem heb ik snel last van littekentjes en het herstel hiervan is soms traag en lastig.  Met deze crème wordt mijn huid soepeler en littekentjes lichter.
  5. Bach bloesemremedie. Je gelooft erin of niet, maar ik gebruik met regelmaat de bachbloesem druppeltjes sinds mijn eindexamen, nu 17 jaar geleden. 17 jaar geleden had je nog geen keuze in de bach bloesemremedie, maar nu heb je heel veel verschillende soorten die op verschillende punten kunnen ondersteunen. Zo heb je druppeltjes tegen stress, tegen drukte in je hoofd, tegen schok en nog veel meer. voor mij werkt het het heel goed en is ook echt iets wat ik altijd in huis heb.

Holland & Barrett is echt een heerlijke winkel om in rond te struinen. Het fijne vind ik ook dat je er nog heel goed wordt geholpen en wordt geadviseerd. Deze service zie je tegenwoordig in niet veel winkels meer terug. Het is al jaren mijn favoriete winkel en dat zal het de komende jaren nog wel blijven.

Zijn jullie ook fan van de Holland & Barrett? En wat zijn jullie favoriete producten?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .