` BEAUTY: Minder pigmentvlekken in je gezicht door de nieuwe NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot producten - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Minder pigmentvlekken in je gezicht door de nieuwe NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot producten

In het verleden ben ik best enthousiast geweest met het zonnen. Ondanks dat ik mij destijds wel insmeerde was de factor vaak niet heel hoog en vergat ik het nog weleens te herhalen. Nu ik ouder ben gaat dit ten koste van mijn huid en daarom wilde ik graag mijn pigmentvlekken verminderen in mijn gezicht. NIVEA lanceert de nieuwe CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot lijn die dit belooft en natuurlijk nam ik de proef om de som. Ben je ook zo benieuwd? Lees dan gauw mee!

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

De nieuwe NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 is de eerste anti-spot gezichtsverzorgingslijn van NIVEA speciaal voor vrouwen ontwikkeld die last hebben van hyperigmentatie als gevolg van huidveroudering. De lijn start met een serum en een dagcrème met SPF50 en ik mocht deze producten testen.

Je huid is je visitekaartje

Iedereen wilt een stralende huid en juist als je wat ouder wordt is goede verzorging een must. Het viel mij op dat ik de laatste jaren meer last kreeg van pigmentvlekken rond mijn kaaklijn en ook had ik twee grotere plekken, waarvan één onder mijn wenkbrauw en één zo’n 3 centimeter onder het einde van mijn rechterwenkbrauw. Ze leken ook steeds meer onder de aandacht te komen, omdat de rest van mijn huid wel in goede conditie is.

Wat doet NIVEA CELLular Luminous630 precies?

Het  NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Corrigerend Serum vermindert pigmentvlekken veroorzaakt door zon, ouderdom of hormonale invloeden en helpt het voorkomen van nieuwe vlekken. Het laat de natuurlijke glow van de huid zichtbaar worden. De lichte formule heeft een snelle absorptie en bevat het actieve ingrediënt LUMINOUS630 in zijn hoogste

De NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Dagcrème SPF50 beschermt tevens tegen pigmentvlekken die veroorzaakt worden door zon, ouderdom of hormonale invloeden, maar heeft ook een intensieve verzorgende werking. De dagcrème bevat naast LUMINOUS630 tevens hyaluronzuur, vitamine E en een hoge SPF50 bescherming. Wat ook fijn is dat deze dagcrème een matterend effect heeft en beschermt tegen nieuwe pimentvlekken.

Het bijzondere ingrediënt LUMINOUS630 is het resultaat van maar liefst tien jaar intensief onderzoek. De Research & Development experts van NIVEA hebben zorgvuldig gekeken naar de oorzaak van de disbalans in melanine. Ze hebben maar liefst 2 jaar lang werk verricht om het enzym na te maken in het lab, om vervolgens meer dan 50.000 moleculen te testen op het enzym. Het 630ste molecuul bleek de juiste te zijn en zorgt zichtbaar voor het verminderen van donkere vlekken.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Donkere vlekken op de huid zijn het resultaat van het uit balans zijn van melanine. De huid maakt melanine van nature aan en zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke kleur krijgt. Wanneer melanine niet in balans is, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en huidontstekingen kunnen de oorzaak van deze donkere vlekjes zijn. Maar ook genetische aanleg kan een rol spelen.


Wat is het resultaat na 4 weken?

Ik mag de producten testen en de resultaten zijn na de eerste 4 weken al verbluffend. De donkere vlek onder mijn oog is bijna weg. Ondanks dat bovenstaande foto iets anders belicht is en niet geheel op dezelfde afstand is genomen zie ik het verschil wel degelijk. De eerste foto is na 2 weken en de tweede foto na 4 weken. Ook de donkere vlekken bij mijn kaaklijn zijn een stuk lichter geworden. Over 8 weken zal ik weer een update geven en hoop ik dat het nog minder is geworden. Maar ik ben nu al heel tevreden en zou het dan ook iedereen aanraden die last heeft van donkere vlekken.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Het  NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Corrigerend Serum 30 ml is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor de adviesprijs van € 39,99.

De NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Dagcrème SPF5040 ml is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor de adviesprijs van € 39,99.

Wil jij ook je donkere vlekken verminderen en tevens nieuwe pigmentvlekken helpen te voorkomen? Dan zijn deze fantastische producten van NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 echt een aanrader!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nivea.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment