Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Nieuwe mineraalmake-up van INIKA

Stel je eens voor dat er een mineraal make-up bestaat die gegarandeerd natuurlijk is, vegan, halal en 100% cruelty free is? Nieuwsflash! Nu bestaat deze unieke lijn die dit totaal vertegenwoordigd: INIKA en ze doen geen enkele concessie met betrekking tot de kwaliteit, mens, dier en milieu. Deze bijzondere make-up is vervaardigd van zeer hoogwaardige en rijke minerale pigmenten dat ervoor zorgt dat zelf de meest gevoelige huid dit make-up merk kan verdragen.

Healthy is beautyful
Dit is de slogan van het make-up merk INIKA en daar staat wij volledig achter. De make-up is ontworpen voor iedere vrouw ter wereld. Dat is tevens de reden dat ze een heel uitgebreid assortiment hebben aan kleuren, tevens voor de donkere huid. In combinatie met dat de make-up uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingredienten, minerale pigmenten en volledig vegan is maakt dat INIKA een zeer uniek make-up merk is.

Het verhaal
Het make-up merk INIKA is ontstaan in 2006 en sindsdien op de markt gezet als een zeer vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. Ze zijn echt een pionier als het gaat om biologische make-up met gezonde ingredienten die goed zijn voor zowel mens als dier en tevens van hoge kwaliteit is. Alle ingredienten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen.

Getest door Boost your Health
Wij mochten de testen en waren zeer tevreden over het gebruik. Het geeft je een natuurlijk teint en zorgt voor een natuurlijk schoonheid met fantastische producten. Ik heb veel verschillende make-up gebruikt, maar ik ben echt fan geworden van hun producten. Hieronder laten wij onze producten nog even terugzien en delen de voordelen en eventuele nadelen.

Inika Vegan Mascara
Wij hebben de mascara getest, deze werkt echt heel erg fijn en haalt de haartjes goed uit elkaar. Het enige nadeel is dat mijn bovenooglid wat bollend is en dat de mascara soms gemengd wordt met mijn oogmake-up. Maar dit ligt aan mijn ogen en niet aan de mascara ๐Ÿ˜‰

Inika Mineral Blush Puff Pot – Rosy Glow
Deze werkt met een handige puff waardoor je het voorzichtig en gelijkmatig kunt verdelen op de plek die jij wilt. Let wel goed op het ligt, mijn badkamer is vaak iets donkerder als buiten waardoor ik af en toe weleens te fanatiek aan de slag bent geweest. Maar vergeleken met andere producten is dit echt bij far mijn favoriet, echt groot fan en hij gaat overal mee naartoe. Love it!

Inika Baked Mineral Bronzer
Je kunt deze poeder licht gelijkmatig verdelen, maar ook heel handig gebruiken als high lighter waardoor je een mooie frisse iets wat glinsterende huid krijgt. Ik vind hem fantastisch en voel mezelf altijd extra mooi met wat extra glow van deze poeder. Hij gaat altijd overal mee naartoe en is heel fijn in gebruik.

Conclusie
Ik ben heel erg enthousiast over de make-up van Inika. Naast de prachtige kleuren, de natuurlijke tinten die het achterlaat op je gezicht en je laat stralen zonder enige moeite, is het ook nog vegan gemaakt. What else do you need? Ik ga dan ook zeker vaker producten aanschaffen van dit prachtige merk en raak er niet over uitgepraat. Ga het daarom gewoon bewonderen en kies je een stralende huid en optimale natuurlijke gezondheid!

Waar te koop?
Je kunt deze prachtige make-up van Inika hier online aanschaffen en daarnaast zijn er ook nog vele verkoopadressen. Probeer het eens uit en ik weet zeker dat je nooit meer anders wilt ๐Ÿ™‚

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .