Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Permanent ontharen met IPL by Lifestyle Salon The Hague

Het is alweer even geleden dat ik een update heb geplaatst over mijn ervaringen rondom het permanent ontharen met IPL. Vorig jaar schreef ik hierover deze blog. Nu zijn we alweer 3 behandelingen verder en kan ik je mijn echte, eerlijke reactie geven hoe het met mijn beharing gaat. Lees gauw verder!

Na mijn eerste behandeling bij Lifestyle Salon The Hague was ik over de IPL behandeling direct enthousiast. Ik was ook zo nieuwsgierig wat mijn haargroei zou gaan doen. Ik had nooit verwacht dat ik na 1 behandeling al direct verschil zou merken. Maar toch was dit zo. Bij het terugkomen van de haartjes vielen er gaten tussen mijn haargroei. Dit was vooral heel goed te zien op mijn benen en in mijn oksels. Als je niet van foto’s met beharing houdt moet je maar direct je ogen sluiten want ik laat hier zien hoe het eruit ziet na 1 behandeling en 1 week niet scheren.

Na mijn tweede behandeling zag ik niet zo veel verschil. Dit kan deels komen doordat de groei van een haartje meerdere weken in beslag neemt en je niet altijd alle haartjes kunt pakken. Dat is ook de reden dat je gemiddeld 10 behandelingen nodig hebt om daadwerkelijk al je ongewenste beharing kwijt te raken. Maar na de 3e keer zag ik een ontzettend groot verschil. Je zou bijna het idee krijgen dat ik nog maar een paar behandeling nodig ga hebben. Op de foto’s zie je mij na 3 IPL behandelingen en 1 week niet scheren. Het is een enorm verschil met de eerste set foto’s. Wat je vooral ziet is dat de groei van het haartje niet meer zo snel gaat. De haartjes zijn korter, zachter en er vallen veel gaten tussen de haartjes. Vooral op mijn onderbenen lijkt de groei echt gestopt te zijn.

De haargroei rond mijn bikinilijn is nog wel vol gaande, maar ook daarin zie ik wel verschil met hoe het was.

Bekijk dit filmpje voor een korte impressie!

De afgelopen periode hebben veel mensen mij vragen gesteld over de IPL behandeling en een aantal van deze vragen wil ik nu graag gaan beantwoorden:

Doet een IPL behandeling pijn?

Nee, IPL doet absoluut geen pijn. Wel voel je de warmte van het apparaat en een wat prikkelende sensatie. Op het moment dat je het “too much” vindt kunnen ze de sterkte naar beneden zetten en zal je absoluut geen ongemak ervaren.

Mag ik mezelf tijdens de volledige behandelperiode nog wel scheren?

Ja hoor, je moet jezelf zelfs scheren. 1 Dag voordat je de behandeling hebt moet je het hele gebied of de gebieden die behandelt worden volledig ontdoen van het haar. Op het moment dat er ergens nog haar zit kan er geen IPL behandeling op dat stuk plaatsvinden. De warmte geleid dan namelijk via het haartje naar het haarzakje toe en hierdoor kunnen brand plekjes ontstaan.

Is het niet ongemakkelijk dat je helemaal naakt daar op een tafel ligt?

Het personeel van Lifestyle Salon The Hague is zo ontzettend professioneel dat het helemaal niet raar voelt. Ze doen hun werk erg goed en zijn daarnaast ook heel vriendelijk. Het klopt inderdaad dat je soms een beetje in rare posities moet liggen (zeker als je ook je bikinilijn behandelt of zelfs voor brazillian ontharing gaat), maar toch lijkt het de normaalste zaak van de wereld, ook voor hen.

Mocht je nou ook interesse hebben in een IPL behandeling dan zou dit het perfecte moment zijn om je interesse om te zetten in een doen moment. Op dit moment zijn er nog fantastische acties die op 31 januari aflopen! Zo kan je bijvoorbeeld je bikinilijn laten behandelen voor € 79,-, en je boven en onderbenen voor € 99,-. Hier vind je alle super deals op een rij!

Over een aantal maanden zal ik wederom een update gaan plaatsen! Hopelijk ben ik dan volledig haarloos en kan ik heerlijk de zomer in.

Ik ben heel erg benieuwd wat jou ideale manier van ontharen is en wat de reden zou zijn voor jou om overstappen op permanente ontharing zoals IPL. Laat hieronder een reactie achter 🙂

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .