Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Reinig je huid optimaal met het 3-stappen systeem van Dermalogica

We kennen allemaal wel het reinigen van je gezicht door middel van tonic, gezichtsreiniger of micellar reinigingswater. Het maakt je gezicht eenvoudig schoon en haalt je make-up eraf. Maar wat is nu echt schoon? Ik mocht het zelf ervaren en met het unieke 3 stappen systeem van Dermalogica is je huid pas echt schoon. Lees gauw verder en ontdek wat ik ervan vond en hoe je dit makkelijk zelf kunt toepassen!

Wist je dat een grondige gezichtsreiniging van groot belang is voor het behoud van een gezonde stralende huid? Het is daarom aanbevolen om de huid dubbel te reinigen voor optimaal resultaat. De eerste reiniging zorgt voor het verwijderen van oppervlakkig vuil van de huid, zoals overtollig talg en make-up. De tweede reiniging zorgt voor het verwijderen van overige vuilresten en conditioneert de huid.

Wij mochten kennis maken met 3 fantastische reinigingsproducten van Dermalogica, namelijk de Precleanse, de Special Cleansing Gel en de Daily Microfoliant. Deze producten zal ik hieronder even wat verder uitlichten en daarna deel ik mijn eigen bevindingen.

Precleanse Dermalogica

Dit is de eerste stap, je reinigt je huid met de Precleanse (cleanser op oliebasis), deze reinigt alleen het vuil dat in olie oplosbaar is. Je kunt hierbij denken aan overtollig talg, UV-filters en foundation. Het voelt zacht aan en wordt een beetje warm, ook heerlijk om hiermee je gezicht te masseren. Je kunt het erna weer eraf halen met een vochtige schone (kleine) gezichtshanddoek en je huid voelt al heel fris en schoon aan.

Wist je dat het even belangrijk is om je gezicht ‘s ochtends als ‘s avonds te reinigen? Tijdens het slapen produceert het lichaam talg, daarom is het wel zo fijn om dit regelmatig vrij te maken van talg en vuil.

Special Cleansing Gel Dermalogica

De Special Cleansing Gel reinigt onzuiverheden en maakt de huid gereed voor verdere huidverzorging. Je kunt hierbij uit verschillende varianten kiezen, zo kies je de reiniging die het beste bij je huidtype past en voorkom je dat je huid uitdroogt. De melkachtige emulsie en het inkapselen van het vuil gebeurd door PreCleanse. Doordat met PreCleanse de ‘olielaag’ van talg is weggehaald, kan de Special Cleansing Gel beter en dieper de huid reinigen. Special Cleansing Gel is een lichtschuimende cleanser. Deze variant is iets dikker en reinigt grondig de huid. Na deze stap voelt je huid als nieuw aan en kun je de laatste stap doorlopen.

Wist je dat je huid zich vernieuwd in gemiddeld 28 dagen, maar dat dit vanaf je dertigste steeds langzamer gaat? Je leeftijd staat dan gelijk aan het aantal dagen voordat de huid zich vernieuwd: 31 jaar is 31 dagen, 40 jaar is 40 dagen enzovoorts. Dit is de reden waarom je huid er doffer en grauwer uitziet naarmate je ouder wordt.

Daily Microfoliant Dermalogica

Nu zijn we bij de laatste stap aangekomen. Doe een volle eetlepel van de Daily Microfoliant in je vochtige handen en zorg ervoor dat het een romig schuim wordt. Breng het product met roterende bewegingen aan over het gehele gezicht en vermijd daarbij de ogen. Masseer het ongeveer 1 minuut en verwijder het daarna met water. Je kunt dit ook makkelijk onder de douche toepassen. Regelmatig exfoliëren helpt om je huid te egaliseren en je poriën schoon te houden, daarnaast zorgt het tevens voor een betere productopname van de eventuele andere gezichtsproducten die je gebruikt. 

Mijn ervaring

Reinigen vond ik altijd al belangrijk, maar ik deed dit altijd even snel en nu ik dit 3-stappen systeem van Dermalogica hebt uitgetest, ben ik echt heel erg aangenaam verrast. Ik maak er nu echt wat meer tijd voor, geniet ervan en heb weer een stralende huid. Ik voel ook daadwerkelijk dat mijn huid heel schoon is en heb achteraf een heerlijke glow! Ik blijf deze producten voorlopig gebruiken en ben echt fan van dit geweldige stappen systeem van Dermalogica. Ik wil niet meer zonder en na een week gebruik lijkt mijn huid ook een stuk rustiger om te zien.

Wat is jouw reinigingsritueel? Ben jij al bekend met de producten van Dermalogica?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .