Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Resist Anti-Aging C15 Super Booster van Paula’s Choice

Laten we eerlijk zijn, onze huid kan in de winter allemaal wel een extra boost gebruiken. Vitamine C lijkt in elk beautyproduct de oplossing te zijn om je huid een extra boost te geven. Zo ook in deze Resist Anti-Aging C15 Super Booster van Paula’s Choice. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar dit unieke product en wat het mijn mijn huid doet, lezen jullie mee?

Deze Amerikaanse bestseller wordt met verwachting in Nederland onthaald voor de superboost die vrouwen hun huid weer laat stralen! De booster zit vol met vitamine C, een superkrachtig ingrediënt dat veel voordelen voor de huid met zich meebrengt. Zo kun je goodbye zeggen tegen je doffe huid en beschermt het tegen ontstekingsreacties en milieuvervuiling en ondersteunt het de werkzaamheid van een zonneproduct. De huid blijft er langer jong en fris uitzien en daar willen wij natuurlijk alles van weten.

De C15 Super Booster voelt zo vloeibaar als water en biedt optimale hydratatie van de huid. Het zorgt tevens voor een egale teint en gaat zichtbare tekenen van huidveroudering tegen en zorgt voor een stevige, zachte en stralende huid. De speciale formule bevat onder andere een sterk geconcentreerde vorm van vitamine C, krachtige antioxidanten en huidherstellende ingredienten. Het is dan ook een veelbelovend product en geeft fantastische resultaten, ik kon dan ook niet wachten om dit unieke product zelf uit te testen.

Wat zit er in de Resist Anti-Aging C15 Super Booster?
Dit product is geschikt voor elk huidtype en dat is een fijne bijkomstigheid. Je kunt de volgende ingredienten terug vinden in dit unieke product:

Vitamine C
Vervaagt donkere vlekjes, zorgt voor een egale teint en een stralende huid

Antioxidanten (Vitamine E + Ferulinezuur)
Deze helpen de huid te beschermen tegen zonneschade en milieuvervuiling

Hyaluronzuur
Dit helpt de vochtbalans van de huid te herstellen en laat de huid er steviger uitzien

Hoe gebruik je de Resist Anti-Aging C15 Super Booster?
Je kunt deze booster 1 of 2 keer per dag aanbrengen na je reiniger, toner en exfoliant. Gebruik 2-3 druppels en verdeel het product over je gezicht. Vervolg met je serum en/of andere treatment. In de avond gebruik je een nachtcrème en overdag gebruik je als laatste stap een dagcrème met minimaal SPF 30 om de huid optimaal te beschermen tegen zonneschade. De booster mag puur gebruikt worden, of gemengd met een serum of nachtcrème. Het kan aangebracht worden onder de ogen, wees hierbij wel voorzichtig en zorg ervoor dat het niet in contact komt met de ogen.

Wat vind ik ervan?
Deze geweldige Super Booster geeft je huid ook een flinke boost! Het voelt fris aan en zorgt voor een natuurlijke glow en voed je huid ontzettend goed in deze grauwe winterperiode. Wat ik ook fijn vind is dat je erna gewoon een dagcrème erover kunt smeren en dan toch goed beschermt bent gedurende de dag. Mijn huid lijkt na een aantal behandelingen minder grauw en heeft een natuurlijke glow gekregen. Mijn huid lijkt wat jonger en stralender te ogen, dus het is met recht een flinke boost!

De Resist Anti-Aging C15 Super Booster is hier te koop voor € 53,- voor 20 ml ( je hebt maar zeer weinig nodig en je doet er dus best lang mee! ).

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .