Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Scheren wordt leuk met de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Vind jij het ook irritant dat je maar één kant op kan scheren? Dat het te veel tijd in beslag neemt en je soms wondjes krijgt als je het te snel wilt doen? Maak nu kennis met de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b., want deze scheert niet één kant op maar liefst 2 en zo ben je veel sneller klaar en door de kwaliteit heb je tevens minder last van wondjes of irritaties. Wij namen de proef op de som en ik laat je weten of het daadwerkelijk doet wat het beloofd, lees je mee?

Twee keer zo snel klaar

Hoe fijn is het dat je niet meer op moet letten dat je de juiste richting aanhoud, zodat je jezelf niet pijn doet en irritaties of wondjes krijgt.
In plaats van het scheermes na elke beweging weer opnieuw op de huid zetten, scheert hij volledig en gemakkelijk in beide richtingen, heen en weer. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Wat ook superfijn is dat de geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wikinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid.  Zo kun je met een vloeiende beweging in combinatie met met het verzorgende effect je benen, oksels en bikinilijn makkelijk scheren. Laat de zomer maar komen!

Ready to go

Of je nu naar het zwembad gaat, op vakantie, een dagje naar het strand of je gewoon regelmatig goed wilt verzorgen. Met de nieuwe Wilkingson Sword wordt dat zo gemakkelijk. Doordat je nu beide kanten op kan scheren en je bikinilijn, oksels of benen ook nog eens goed verzorgt worden, is het zo gebeurd en kun je doen wat je wilde doen en voel je je zelfverzekerd en fijn.

Mijn ervaring met de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. is zeer fijn. Het is nu zo gepiept onder de douche en duurt een stuk minder lang. Bovendien vergeet je zo geen plekjes en voelt het na het scheren zijdezacht aan. Ik heb zelf niet extreme haargroei en daarom is het fijn dat het zo gedaan is. Ik kijk dan ook uit naar de zomer om iedere dag met mijn gladde heerlijke te kunnen wandelen of te kunnen liggen op het strand. 

Ook glad de zomer in? Je kunt deze nieuwe Wilkinson Sword f.a.b. aanschaffen bij alle bekende drogisterijen door heel Nederland.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .