Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Verzorg je huid met olijven en geniet van de producten van Oliveway

Wij maakten kennis met de producten van Oliveway en waren zeer verrast door de heerlijke geuren, textuur en het feit dat dit ook nog eens natuurlijk is gemaakt van olijven. Wij mochten 2 unieke producten testen en delen onze bevindingen met jou!

Op het feestje van HouseofRebels mochten wij kennis maken met de mensen van Oliveway en wat hebben hun een mooie eerste indruk achtergelaten. De eigenaren stonden ons te woord en waren met passie aan het praten over deze geweldige producten die natuurlijk zijn gemaakt van olijven.

Oliveway is een Grieks bedrijf in natuurlijke beauty producten en hun inspiratie is dan ook het kostbaarste geschenk uit de natuur, de olijfboom! Oliveway maakt gebruik van innovatieve manieren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen bij zowel milieu, maatschappij, cultuur, de markt en de werkomgeving.

Ze dragen actief bij aan de ontwikkeling van de samenleving waardoor de kwaliteit van leven verbetert voor de huidige en toekomstige generaties, het combineren van economische groei met sociale en ecologische ontwikkeling.

Gezichtspeeling gel met olijf zaadkorrels, aloë vera en tarwe proteïnen
Het was een feestje om deze te gebruiken onder de douche! De gezichtspeeling gel was niet te grof en voelde heel fijn aan op mijn huid, daarbij rook het ook heerlijk en voelde mijn huid erna zijdezacht aan. Deze gezichtspeeling gel heeft een diep reinigende werking en verwijdert dode cellen. Het reinigt goed en maakt de huid zacht en stralend, tevens zorgt de gezichtspeeling gel ervoor dat het de huid kalmeert en zo huidirritaties helpt te voorkomen.

 

Bodybutter Oriëntal met calendula, kamille, kastanje & aloe vera extracten
Deze bodybutter ruikt echt waanzinnig lekker en zorgt ervoor dat je huid goed gevoed wordt, maar daarentegen niet lang vet blijft en goed intrekt. De Bodybutter Oriëntal van Oliveway geeft je een sensueel gevoel en zorgt voor een diep hydraterende, voedende en verzachtende werking. Daarnaast bevat deze heerlijke bodybutter ook nog anti-oxidant en anti-aging ingredienten om je huid optimaal te laten stralen, ook als je iets ouder wordt 😉

Wist je dat er ook een bodybutter is die speciaal geschikt is voor mensen die eczeem of psoriasis hebben? Je kunt hem hier bestellen! Kijk voor alle fantastische producten van Oliveway op deze website

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .